DragonHeart Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Dobila si ti sinoc od tog "anonimusa" topli poljubac u usta, na ocigled nekoliko ljudi
DragonHeart Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Da, samo mi je zao sto to niko nije snimio
Bride Of Darkness Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
mina. Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ajmo realno... Gitarista Vision Divine-a i bivsi gitarista Labyrinth-a - Olaf Thorsen: Necu prezaliti sto Labyrinth ne dolazi u toj postavi... I Mateja bre, daj devojkama sliku, ali pazi da se pokazes u najboljem svetlu (znaci, ne slike iz kontejnera :))
Bride Of Darkness Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Dragone, iskuliraše priču o mom dečku. Hoćeš ti da kažeš ko je on? Hahaha, kako ima da streknu kad vide ko je on...
Simadin Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Valderama? Btw. Olaf Thorsen je mislim ubedjivo najruzniji od svih clanova Labyrintha
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 (edited) Zato što tu svi članovi imaju sjajne helanke i crni ruž, a Schmier nosi i "čupave" čizme? Scmier je onaj levo, onaj desno sa cupavim cizmama je bubnjar Tomi. Ali, vidi im svima tanusne nozice, posebno Majku, k'o cackalice, k'o da ce se svakog trenutka slomiti. Brana je car! Jes' da nikad necu prezaliti sto prva inkarnacija Space Eater-a sa njim nije uspela, ali onda nikad ne bih upoznao Karla. Edited January 24, 2007 by RNA
Pharmaceut Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Da. Hoces mi uslisiti zelju? (: I Mateja bre, daj devojkama sliku, ali pazi da se pokazes u najboljem svetlu (znaci, ne slike iz kontejnera :)) Ух,па не знам да ли ћу успети да се покжем у најбољем светлу...не разумеш ти чар сликања у контејнеру @Abigail-мислим да имаш слике,ја сам Матеја иначе(aka Speed Metal Maniac)... ето,мада су слике бзвз
mina. Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 (edited) Btw. Olaf Thorsen je mislim ubedjivo najruzniji od svih clanova Labyrintha :) Hahaha, nema teorije! Ali oprosteno ti je, musko si! EDIT: @Pharmaceut: Da, da, to je ipak suvise thrash da bih skapirala! :) Edited January 24, 2007 by Astarte
+Abigail+ Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 (edited) Ух,па не знам да ли ћу успети да се покжем у најбољем светлу...не разумеш ти чар сликања у контејнеру @Abigail-мислим да имаш слике,ја сам Матеја иначе(aka Speed Metal Maniac)... http://i36.photobucket.com/albums/e37/Phar...juraiArslan.jpg http://i36.photobucket.com/albums/e37/Phar...t/Glavoseca.jpg ето,мада су слике бзвз jaoo jbt Nisam znala da si ti DDD: Imam, slao si slike, al eto da i javno pohvalim Cek...ko je ovaj u sredini na zadnjoj slici? Dobar mu patch Possesseda Edited January 24, 2007 by ~Abigail~
Vlaja Buraz Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Dobar mu patch Possesseda Moram prestati dolaziti na metal forume.
+Abigail+ Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Moram prestati dolaziti na metal forume. zbog? Mozda su me oci prevarile na prvi pogled..al meni ono uzasno lici na Possessed logo.
Vlaja Buraz Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Nemam ja pojma da li je to Possessed logo ili nije, meni je nešto drugo smiješno.
WHISPER_EVE Posted January 24, 2007 Author Report Posted January 24, 2007 A, je li ja mogu da pomenem svog dečka? Ono, ipak svira u jednom distorziranom bendu... Meni je on, što je logično, najljepši i najsexipilniji... mozes reci decka... ja sam vec rekla ...
Shamandalie Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Znaci i oni ulaze u konkurenciju? Pa ne bi bas bilo fer, jer znas kako je, svako hvali svoje...Ja bih se ipak ogranicila na prijatelje i rodbinu, a decka nije mnogo mudro pominjati, jer mozda nekoj drugoj zapadne za oko...(od jutros sam prilicno duhovita, hehe)
WHISPER_EVE Posted January 24, 2007 Author Report Posted January 24, 2007 nisi duhovita... ne moze niko mog pecu... od sada nema pominjanja ljubavnika, muzeva, momaka itd... ne moze...
Vlaja Buraz Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 A taman da ja stavim sliku svog ljubavnika...
Shamandalie Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Stavi njegovu sliku, to bih volela da vidim!
Bride Of Darkness Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Značili vam što Rikard Zander? Značili vam što Evergrey? Značili vam to da Rik svira klavijature u Evergrey-u? Eto, to je my beloved. Dragone, što nisi fotografisao kad smo se ljubili, to bi bilo ludilo.
Shamandalie Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Nemoj to da pričas, neko će ti ga oteti. Rekli smo ništa o momcima, muževima i verenicima. Ako je samo ljubavnik, onda može!
Bride Of Darkness Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Otece mi ga neka Švedjanka. Kako je meni, turneje njihove, što znam ja što mogu njemu ribe da rade. Dragone, ti znaš moje planove s Rikom, tako da znaš na šta sam spremna.
Shamandalie Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Pa to odmah organizuj svadbu! Ako je takva prilika, nemoj je propustiti.
WHISPER_EVE Posted January 24, 2007 Author Report Posted January 24, 2007 brate bubnjar Evergreya je nenadmasan... kakav klavijaturista... sav je pogubljen.. nije ni gitarista za bacanje...
Bride Of Darkness Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Gitarista ima curu, ali me šmekao, ma, uobražen je, maknite mi ga, Rik je moja ljubav.
Recommended Posts