Bride Of Darkness Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 (edited) Neeeeeeeeeeeeeeeeeee, ovdje nema toliko spama, na onoj se dragon podjebavao, ovdje neće! Opet ću se ponoviti, a Gothicarka nisam. Edited January 29, 2007 by Mistress Of Night
MEGGY Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Куј ти је сад па овај? У животу га нисам видео! Ako je pitanje upućeno meni, reći ću samo : i ti si mi neki thrasher Il sam ja lud ili je ono slici Fil Anselmo iz Pantere..
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) Како је онда мршав ако доста времена проводи у теретани? И Норвежанин природно тамног тена... Хоће то. Мислим да мало више времена сада проводи на Флориди. Hoce to kod Vikinga. Izgleda da su Turci stigli i do dalekog Severa...ko ce to znati, ali cula sam da su takvi jako pozeljni u Nordijskim zemljama i da zene prosto lude za njima. Inace, to za teretanu, on ti je poput fudbalera, dakle, mrsav a zilav, jer ne ide u teretanu da bi postao nabildovana stoka koja ce pokazivati svoje bicepse, tricepse i kvadricepse i kljukati se kojekakvom hemijom, od koje misici rastu, a opada kosa i pada nivo nekih hormona (ti to kao farmaceut sigurno bolje znas od mene)...Ali svakako za onakav izgled mora puno, puno da se vezba. PS. da imam 22 godine ili manje verovatno bih smrtno bila zaljubljena u njega, ali ovako, posto sam odavno prerasla tu fazu moze da mi bude samo simpatican, jer su mi sada mnogo, mnogo bitnije neke druge stvari, a ne samo spoljasnji izgled. Edited January 30, 2007 by Simona Ventura
Mustang Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) Inace, to za teretanu, on ti je poput fudbalera, dakle, mrsav a zilav, jer ne ide u teretanu da bi postao nabildovana stoka koja ce pokazivati svoje bicepse, tricepse i kvadricepse i kljukati se kojekakvom hemijom, od koje misici rastu, a opada kosa i pada nivo nekih hormona (ti to kao farmaceut sigurno bolje znas od mene)...Ali svakako za onakav izgled mora puno, puno da se vezba. PS. da imam 22 godine ili manje verovatno bih smrtno bila zaljubljena u njega, ali ovako, posto sam odavno prerasla tu fazu moze da mi bude samo simpatican, jer su mi sada mnogo, mnogo bitnije neke druge stvari, a ne samo spoljasnji izgled. pa ja recimu idem tamo da bih malo naglasio gradju i poboljsao izgled do granice ukusa naravno a i ma koliko jedem,trbusnjaci su na nivou...majka priroda mi je ugradila genetsku pantljicaru,hvala joj. a hemija... uzgred (da se ne odaljimo o d teme)nebih nikoga posebno isticao ali ako moram misfitsi su moj favorit Edited January 30, 2007 by Mustang
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Pa verujem ti da si jako lep, zahvaljujuci majci prirodi. Ne smatram da je lose vezbati, ali ne treba preterivati. Neka vam Roy Khan bude primer za to.
Mustang Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Pa verujem ti da si jako lep, zahvaljujuci majci prirodi. Ne smatram da je lose vezbati, ali ne treba preterivati. Neka vam Roy Khan bude primer za to. Hvala na komplimentu, mrzi me da stavljam slike... Ne znam ko je Roy Khan
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Pa stavi sliku, nemoj da se stidis. Kada su vec kacili moje slike na onu drugu temu koja je zakljucana i to sa doticnim gospodinom iz Norveske, sto ne bismo i tebe videli!
Mustang Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) Ma nije problem bice danas ,sutra... Samo se plasim da ne prekrsim nacelo svog potpisa...I POSTANEM ZAO... P.S. Zaboravih da te pohvalim Sjajno Izgledaш Edited January 30, 2007 by Mustang
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Pa kad moze ovakva junacina da pozira i to sa SRPSKOM DUPLOM KAFOM, zasto ne bi i ti!
Mustang Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Па добро... Ез ју риквестед само да се усликам,немам у архиви...
Mustang Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed Ne znam kako da je postavim
niking Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 www.tinypic.com tu je obesis i on ti sam da link koji samo prekopiras
Anarki StarScream Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 :) surovost na ovom forumu nema granica. Prvo ubedite tipa da postavi fotke pa mu kasnije kaze da ce biti clav za 10 godina. Btw, ja imam manje zaliske, ali su opet veliki, ali od rodjenja i nisu se jos pomerili .
MEGGY Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Surova realnost. Ja da imam tolke zaliske definitivno bih obrijala glavu... ajde šta fali Halfordu? Baš je do jaja sa tom "frizurom"
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) metalac=duga kosa (RNA???) Edited January 30, 2007 by Simona Ventura
Vlaja Buraz Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Како је онда мршав ако доста времена проводи у теретани? И Норвежанин природно тамног тена... Хоће то. Мислим да мало више времена сада проводи на Флориди. Čiča, to je fora danas. Visiti u teretani a ne nabildati se.
Killing Floor Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 @Mustang - jesi pican samo je mala slika. a to sto te zezaju da ces biti celav ima logike ali nemoj se cimati oko toga... @MEGGY - Da sam ja na njegovom mestu ne bi se pucao na celu jel nije toliko crno, nego bi malo pustio kosu... @Simona Ventura - Moze da bidne ali ne mora da znaci, Khan ti je tipican primer....i npr. Bruce Dickinson
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 @ Dragon Heart, Killing Floor- Slazem se sa vama, ali to su ipak neka moja razmisljanja.
Mustang Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 metalac=duga kosa (RNA???) AH TE PREDRASUDE METALAC=METALAC U DUSI A osim toga ne moze svako da nosi dugu... vidi moj primer a i ovako mi bolje stoji Ako hoces nakacicu sa dugom... lokna do lokne... A po predrasudama se uopste ne razlikujete od narodnjaka kolko vidim Čiča, to je fora danas. Visiti u teretani a ne nabildati se. AL SAM NABIO PUBLICITET Pa to je mozda zato sto ne pijem razna sranja, a jedem za dvojicu Oces da ti pozajmim stomak da smrsas? Meni masa nije toliko bitna i fali mi oko 5 kila do idealne tezine(180/75),al polako se gura Ne bih da se slikam go sad da bi se nesto pozerisao i dokazivao da sam lepo gradjen kad mi to kazu svi koji me poznaju
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Procitaj prethodni post, nemam ja predrasude, vec su to neke moje licne preference, licni ukus.
Mustang Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Procitaj prethodni post, nemam ja predrasude, vec su to neke moje licne preference, licni ukus. Jedno je ukus a drugo uslovi zbog toga sam imao problema i neka hvala,necu vise bolje i da sam celav nego ruzan a kratka mi definitivno bolje stoji al dobro de tolko smo skrenuli sa teme da...
Mustang Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 @Mustang - jesi pican samo je mala slika. a to sto te zezaju da ces biti celav ima logike ali nemoj se cimati oko toga... Txanx respect 4 support choeche Najbitnije je biti ziv i zdrav u ovim vremenima... p.s. A ja do MAIDENA nisam zdrav
Recommended Posts