Dark Lady Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 AAA,tu sam ja...Dobro onda dragi ljudi,posto ste reagovali kao i svi oko mene onda cu preci na drugu vaznu osobu u mom zivotu: Max Cavalera Sta svi imaju protiv tog Mansona,to mi nikad nije bilo jasno i nece...
Bride Of Darkness Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Lele, gdje ga stavi pored MM... Ne skrnavi ime Max-ovo pored tog MM-a. Max je sexy, mmm, to stoji.
Dark Lady Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Drago mi je da se slazes za Maxa...A sto se tice Mansona,sve je u pitanju ukusa...Ja vidim nesto u njemu sto ga u mojim ocima cini savrsenim,a da bih to objasnila trebalo bi mi dosta vremena...
Bride Of Darkness Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Darkerko, kad bih gledala kroz tvoje oči - svaki mediokritet bi bio sexy.
WHISPER_EVE Posted January 17, 2007 Author Report Posted January 17, 2007 (edited) darkerka.... rodjene smo iste godine a tako sam starija od tebe... ukapiraces jednog dana zasto... no ukusi su razliciti...ali da bas toliko neko ne razmislja nije mi jasno... Edited January 17, 2007 by WHISPER_EVE
Dark Lady Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Jbg...Moje misljenje o Mansonu necu promeniti...U principu razmisljam zrelo u nekim vaznijim situacijama u mom jebenom zivotu...Sto se Mansona tice,bicu uvek nezrela...
Bride Of Darkness Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Barem priznaješ da si nezrela.
Dark Lady Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Sto se tice Mansona,da,a sto se tice nekih drugih stvari i nisam toliko...
WHISPER_EVE Posted January 17, 2007 Author Report Posted January 17, 2007 U principu razmisljam zrelo u nekim vaznijim situacijama u mom jebenom zivotu... pa bio bi red da bar u necemu budes zrela sa toliko godina... jadni tvoji...
+Abigail+ Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 AAA,tu sam ja...Dobro onda dragi ljudi,posto ste reagovali kao i svi oko mene onda cu preci na drugu vaznu osobu u mom zivotu: Max Cavalera Sta svi imaju protiv tog Mansona,to mi nikad nije bilo jasno i nece... Svaki mi je ogavan na svoj nacin. Ukusi se, na svu srecu, razlikuju.
Dark Lady Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Jadni moji? Jadna ja pored njih...Jel mislis da je meni mnogo lepo to sto me je keva napustila kada sam imala godinu dana?Jel mislis da je zivot sa caletom koji je alkoholicar lep,a?Jel mislis da je cepanje to sto moj rodjeni deda,koji prima nemacku penziju ne daje ni jedan jedini dinar u kucu nego trosi bezveze? Mnogo su oni jadni...Boli njih kurac za sve u zivotu,ja se godinama nerviram i tresem zbog njih,pa me niko nije zalio...I ne treba...
WHISPER_EVE Posted January 18, 2007 Author Report Posted January 18, 2007 da ne zelis da te sazaljevaju ovde poslala bi mi to na pp i ne bi bilo frke... ovako... ne znam sta da ti kazem...
tovar Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 molim vas da se trljate i da diskutujete o temi. a ne da se pljujete i iznosite druge probleme ovde. hvala. ovo je javni forum a ne psihijatrijsko savetovaliste.
Bride Of Darkness Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Aoo, nećemo sad praviti dramu. Darkerko, ako je tako - žao mi je, ja sam osjetljiva na te priče. Jbg, sad da se vratimo na temu...
WHISPER_EVE Posted January 18, 2007 Author Report Posted January 18, 2007 cudi me da niko ne pominje nikolu iz alogije... secam se kad su se pojavili devojke su iz publike vikale- NIKOLA OZENI ME... a sad... svi cute....
Dark Lady Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Mistress Of Night,tako stoje stvari nazalost,ali sve je ok...Nego gde smo ono stali...A da...Max Cavalera...Aah...
Rüzgar /değişik/ Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 cudi me da niko ne pominje nikolu iz alogije... secam se kad su se pojavili devojke su iz publike vikale- NIKOLA OZENI ME... a sad... svi cute.... 'Ono'??
mrtva Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ko je spomenuo lance? Ja bi u lancima i u grad... Uh.....steta...ne moze... znash ti dobro tko je spomenia lance.. sh'o ne mozesh..zar ti baba ne daje da izlazish u lancima..daj chovjeche ubij ju vishe..matora trulo razmishlja.. ay ti postavi onu s nozem..to je tako opako napadno seksi.. moj najomiljeniji seksipilni crni djavo.. (iako se nitko od dotichnih chlanova neche slozit s mnom..hey tko vas sjhljivi..) o ukusima ne vridi zborit.. uh' koji zao pogled..da padnem u komu i nikad se ne probudim iz iste.. a ova ritual fotka je zakon..lucky her.. http://z.about.com/d/altreligion/1/0/G/E/3/blackmass10.jpg
mrtva Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Lele, pa on je klempav... nije bitno..pogledaj mu pierc.. al' ochi su meni uvik bile najprivlachnije..ti tamni prozori dushe.. a tko je tvoj seksi mister of night.?.
Bride Of Darkness Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Već sam rekla: Fernando Ribeiro, Shagrath, JP Leppaluoto... Ima ih još.
Recommended Posts