mrtva Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 nisam vidila da jesi.. eee znash da ovdi kod mene dolazi Shagrath..pravi metal okupljanje s josh nekim likovima..plus onaj bubnjar iz mayhema..itd..
mrtva Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Kod tebe kuci? drago ne sprdaj se s mnom..opalim te satarom po glavi.. ama ovdi lokalno kod mene di zivim..ne u mojoj kuchi..che mi polome prozore s muzikom.. i daj pokazi svog seksipilnog batana..shta fali ak si mushko..postavi i ti kojeg dobrog metal macana..
Bride Of Darkness Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Twiggy, daj mi tvoju adresu.
Bride Of Darkness Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Dragone, pazi se satare, će te utepat'.
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 @ RNA- Nisi za bačit', daleko od toga. Nisam ja uopste za baciti, samo se to ne vidi! To treba da se proba. Na oko i nije neka lepota.
Bride Of Darkness Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Kažem ja - daleko od toga, a sad stvarno ne znam više detalja, nisam probala.
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ja volim o sebi da razmisljam kao dobrom proseku, ni gore ni dole, zlatna sredina. Ali, ovde nije rec o meni. Ako nbekada j budem kojim slucajem postao seks simbol, znacu da nesto gadno nije u redu sa svemirom.
Bride Of Darkness Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 To prepusti drugima... Kad se ribe lože na MM, vala, mogu i na tebe. Jbt, gdje onu nakazu nadjoše...
mrtva Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Twiggy, daj mi tvoju adresu. svidjash mi se.. nedam.. mislite da se zezam.. http://www.liveguide.com.au/liveguide_le_v...event_id=457419
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 A fora je u tome da Brajan uopste nije ruzan, samo kad je bez sminke i kad se ne krevelji. Izgleda kao neki deckic. E, da,sa d sam se setio. Ja po jos jednom ne pripadam ovoj temi. U naslovu stoji 'covek distorzije'... ja sam covek mikrofona i glasnijeh zica!
mrtva Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 pivash ha..lipo lipo..i ja vrishtim.. mistress zar ti ovaj Ribonucleic acid ne lichi malo na ovog tvog iz moonspella..
Bride Of Darkness Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) Twiggy, da li će biti orginja, rituala, kresanja...? @ RNA - pazi malo, uglavno smo stavljali pjevače, ja slabo 'dje vidjeh gitaristu, a o bassistima da ne govorim. Fernando, mia mor, fak mi, porfavor. Edited January 18, 2007 by Mistress Of Night
mrtva Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 ak si ta cica s avatara..moze.. ja sam postavila bassistu..samo nitkom nije zapao za ochi.. a jel moze da stavimo slash-a..on ima dobro tijelo..a plus kad zapleshe gitarom..oo yea'..
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) pivash ha..lipo lipo..i ja vrishtim.. mistress zar ti ovaj Ribonucleic acid ne lichi malo na ovog tvog iz moonspella.. Ja i Fernando Ribeiro? Daleko bilo da licim na njega. Umem i ja mnogo gore, ili bolje reci mnogo vise zlo da izgledam kad hocu. Da hocu, on bi izgledao kao malo dete u poredjenju sa mnom. I Glen Benton bi mi zavideo. A RNA se ne odnosi na ribonukleinsku kiselinu, nego na rukometasa Momira Rnica, odnosno modifikovano prezime Rnic. Inace, ne prezivam se tako1 Edited January 18, 2007 by RNA
mrtva Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ja i Fernando Ribeiro? Daleko bilo da licim na njega. Umem i ja mnogo gore, ili bolje reci mnogo vise zlo da izgledam kad hocu. Da hocu, izgledao bi kao malo dete. A RNA se ne odnosi na ribonukleinsku kiselinu, nego na rukometasa Momira Rnica, odnosno modifikovano prezime Rnic. Inace, ne prezivam se tako1 hiihi ja sam studirala kemiju..pa prvo shta mi palo na pamet je bilo skrachenica RNA.. aaa vidi chuda to neki rukometash.. ama malo lichite..sudim po tvojoj sliki u profilu.. daj postavi neku opaku sliku..da vidimo..a u kom bendu pjevash..
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) I ja studiram farmaciju i to je jedan od razloga zasto mi se svidjaju te hemijske konotacije mog nadimka. Imas lepo u potpisu sajt benda, jedino ako ne razumes cirilicni deo. Taj rukometas (igrao za Proleter iz Zrenjanina u zlatno doba naseg rukometa) mi je bio jedan od idola... kad sam ima 5 godina. Edited January 18, 2007 by RNA
Bride Of Darkness Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Btw, malo se liče, ali niko nije ni do koljena mom Fernando-u.
Jedite Govna Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) e, Twiggy, dobar ti je frajer u sredini, nebi ja njega dala nikome... jel ovo neki ritual? http://img95.imageshack.us/img95/4457/emamaww9.jpg Edited January 18, 2007 by Gothic-Rock
Black desire Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Yap, ja sam ova sa avatara. Ko jos sebe stavlja na avatar...
+Abigail+ Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Mnogi, srecom. Ko je ovaj komad? o-O
Geozee Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ja volim o sebi da razmisljam kao dobrom proseku, ni gore ni dole, zlatna sredina. Ali, ovde nije rec o meni. Ako nbekada j budem kojim slucajem postao seks simbol, znacu da nesto gadno nije u redu sa svemirom. Brate okacio sam sliku iz zajebancije.
Recommended Posts