Jump to content

Recommended Posts

Posted

E vidis ima podforum berza ... njah necu da se blamiram ...

E keve mi sutra cu da stavim fotku i sve vi koje ste me odbile ( da da bas sve ) imate da popadate na dupe kada me vidite :P.

Evo moje fotke ... zar nisam nadmracani i dark u gore ...

IPB Image

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma nije poenta samo dovesti u red vec i postaviti neke kriterijume. Estetika je u pitanju. Svaka cast onima sto vole neke tamo sa pejntovima i slicne, ali lepota je nesto univerzalno, nesto sto je spoj fizickog i unutrasnjeg, a kada se to pronadje u jednoj licnosti, onda je to veliki uspeh. A medju metalcima toga ima!

Posted

Ah vi, tinejdzeri...Samo na sex mislite! Onda nadjite bar neke sexy metal zvezde a ne neke rugobe.

Eto, vidiš, ni ti ne možeš da odoliš ovj priči, već si se "upetljala". :)

E, sad stvaaaarno, 'ajde da pokušavamo da izbjegvamo ovo spampvanje. Evo, ja za sebe kažem da sam pretjerala, a i ostali.

|Fali malo pameti u glavi, nije sve u fizickom izgledu, ima nesto i u duhovnom sklladu.

Tačno, ali ova tema nema veze sa duhovnim skladom.

Posted (edited)

Anselm-o je lud, o Frost-u ne znam nista, A Zakk je dobar tip.

Hajde za Anselm-a nesto da kazes, ali gde na Zakk-a ... covece, covek je dusa ...

PS kog bre Khana?

Edited by Anarki StarScream
Posted

Savrsen je u svakom smislu, ali mene ne interesuje kao takav, vec samo kao pevac, jer sam ja neku svoju viziju savrsenstva vec nasla...Ili se bar nadam da jesam!

Čekaj, ako te zanima samo kao pjevač, kakve veze ima kakav je na ostalim poljima? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...