Jump to content

Najlepsi I Najsexipilniji Covek Distorzije....

WHISPER_EVE

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Мислим да Бекамов имиџ предстваља све оно што мушкарац не треба да буде.

Може мушкарац да изгледа уредно и води рачуна о себи и без тога да буде сав издепилиран, почупаних обрва и томе слично.

A i nije metalac... Bolje da ste prelozili Aleksija Lalasa. Ne znam da li je bio jos neki bar roker medju fudbalerima. Mozda Iron Maiden tim "Virtual XI" iz 1998: Stjuart Pirs, Faustino Asprilja, Patrik Vieira, Pol Gaskojn, Ijan Rajt i Mark Overmars.

Edited by RNA

Los Andjeles Galaksi, za koji je skoro potpisao Bekam. Samo, mislim da nije vlasnik, nego direktor kluba ili tako nesto.

Naravno da sam znao da je bio dobar gitarista, zato sam ga i predlozio. Nije lep, licio je na generala Kastera, ali ispod sveg nog runa ko zna sta se krije. inace, u sugavim slicicama za svetsko prvenstvo 1994. koje su se prodavale kod nas, on je bio predstavljen na bini sa akustarom. Vecina drugih fudbalera je na slickama jurcala za loptom.

Cek, bre kakve veze ti ljudi imaju sa metalom??

Otkud ja znam, znam samo da su bili u Iron Maiden fudbalskom timu uz petoricu mejdenovaca i da su igrali neke utakmice, valjda humanitarnog karaktera.

@RNA- koji ti je to album? U Paninijevom je bio normalan, ali se na kilometar videlo da nije kao ostali fudbaleri. Inace, secam se kada je igrao u Padovi, kakav je to krs od kluba bio. Mada, moj favorit i dalje ostaje Mono Burgos, koji, dok je branio za Atletiko, pitao je stalno pokojnog Hesusa Hila da ga pusti da ne brani kada je imao koncerte.

Sad cu naci i neku njegovu sliku, on jeste covek distorzije, ali je ruzan u pm.

Evo OVDE i jedan intervju sa njim, a tu mozete videti i fotku.

A OVDE procitati ijedan zanimljiv tekst.

Edited by Simona Ventura

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...