RNA Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 On slusa Spice Girls i nista vise On kara jednu od njih, ne mora i da ih slusa.
mrtva Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 ne vidje ti se ta Kika.. oke ye..provjerih na guglu.. eee a kud da zaboravimo Stevicu Harisa iz mladjih dana..a oke je men i ovak mator..ono mislim choek se dobro drzi..zakon kosa.. bash je fotogenichan..pune usne..tamne ochi..frizurica..
RaVeN Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) xaxax.....ovo je prava slika za ono "ljubi ga majka" !!! ma steve je car.....a cerka mu je.....uh.....opravio je majstorski !!! Edited February 5, 2007 by RaVeN
DragonHeart Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Al' se vi pravite blesavi - nije to Steve Harris, basista Iron Maiden-a, nego vjerovatno neki lik iz latino-americke "sapunice"
Geozee Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Jebiga bio mi je omiljeni igrac dok je igrao za Manchester... kad je presao u Real...
DragonHeart Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Sto mislis sad kad ide u Los Andjeles
Shamandalie Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Cime je Bekam zasluzio da bude toliko pominjan? Time sto je obukao majicu Exudus? Pa on je to iz trenda, da bi bio bio buntovnik, ili mu je tako stilista odredio za taj dan. Naucio je njega pameti Diego Simeone 1998. godine na SP u Francuskoj! Za sva vremena!
Lhabia Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) Ohoho, volim tu ravnopravnost:) Samo, cudan je opis teme...i'm confused a bit:( Ako moze i metal i nemetal, ondak ovako: MIKE PATTON (No.1 od moje 14-e god....Sta reci) Robb Flynn (Machine Head)....(Uh, uzivo je jos lepsi!) Gavin Rossdale (ex- Bush, Institute)...(Najvise mi se svidjao u ovom "crvenom" periodu;) Tim Williams (ex-Vision Of Disorder,Bloodsimple)...(Bese nekada sexy, sada je svinjce...no,jbg,vratice se valjda u normalu) Brandan Schieppati (Bleeding Through)...(Hmm, nije preterano privlacan, ali bar izgleda ko muskarac u odnosu na ove "moderne" pice...) Brandon Boyd (Incubus)...(Simpatican momak;) Brian Haner Jr (Avenged Sevenfold)...(Bah, dada...jeste malo pussy i mrzim taj fazon, ali ima nesto cute) Jan Vetter (Die Arzte)...(Hehe, sexy arijevac;) Damon Albarn (Blur) Whitfield Crane (ex-Ugly Kid Joe,ex-Medication ,ex-Agony Scene,Another Animal)...(Simpa plavi cova...Ima skoro 4 banke, a izgleda ovako)) Edited February 5, 2007 by Lhabia
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 kakvi su ovo nu metalski gejevi majke ti???
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 sve je to u redu ali pogledaj ih...nakaze ....uhhhh!
Lhabia Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 sve je to u redu ali pogledaj ih...nakaze ....uhhhh! Gledam ih i bas mi se svidjaju:)))
gavrosaurus Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Једини на овом списку несрећника, који има истинску харизму је Мајк Патон. Ово остало је сама боранија. Наравно, ми мушки то гледамо из другачијег угла, јеби га ...
Bride Of Darkness Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Ohoho, volim tu ravnopravnost:) Samo, cudan je opis teme...i'm confused a bit:( Ako moze i metal i nemetal, ondak ovako: MIKE PATTON (No.1 od moje 14-e god....Sta reci) Robb Flynn (Machine Head)....(Uh, uzivo je jos lepsi!) Gavin Rossdale (ex- Bush, Institute)...(Najvise mi se svidjao u ovom "crvenom" periodu;) Tim Williams (ex-Vision Of Disorder,Bloodsimple)...(Bese nekada sexy, sada je svinjce...no,jbg,vratice se valjda u normalu) Brandan Schieppati (Bleeding Through)...(Hmm, nije preterano privlacan, ali bar izgleda ko muskarac u odnosu na ove "moderne" pice...) Brandon Boyd (Incubus)...(Simpatican momak;) Brian Haner Jr (Avenged Sevenfold)...(Bah, dada...jeste malo pussy i mrzim taj fazon, ali ima nesto cute) Jan Vetter (Die Arzte)...(Hehe, sexy arijevac;) Damon Albarn (Blur) Whitfield Crane (ex-Ugly Kid Joe,ex-Medication ,ex-Agony Scene,Another Animal)...(Simpa plavi cova...Ima skoro 4 banke, a izgleda ovako)) Svi su mi ispod prosjeka...
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) ja sam najlepsi metalac ovde , look at the profile! Edited February 5, 2007 by lake_bodom
Recommended Posts