Dushan S Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Heheheheh E brate, nikad nećeš razumeti Sweet Metal (Čak ni u Laiho reinkarnaciji)
RNA Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ne vredi, jednostavno ne razumem muskarce koji zele da izgledaju kao zene. Odgledati South Park epizodu "Gay South Park", pa ce svima za sva vremena sve biti jasno! Crab people!
Jedite Govna Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 RNA, ljubomoran si, lol... Dushan S, dobro izgledas za svoje godine.
RNA Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 U picku materinu sto sam ljubomoran. Jes' da ima telo o kakvom ja mogu samo da sanjam, ali sam za njega musko 200 puta!
Jedite Govna Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 cemu takvo reagovanje, vidis da se salim samo... opusteno.
MEGGY Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Jao, kuku majko, zene i sta se njima svidja! Pa, sta je u ovom liku toliko zanimljivu, mislim Laihu? Farbana kosa, lakirani nokti, gej stav, cak je na ovoj desnoj slici i ruzan... Ima jebozovnu facu ali samo to....mislim lik je visok metar i složena pidžama Slash je lep, ali me nervira sto se svi lozU na njega, cak i jedan ortak (???) iz razreda... Pwned. Odvratan je... i on i ona njegova usta debela ali stvarno ne razumem devojke koje se lože na njega ... al avaj
Shamandalie Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 U picku materinu sto sam ljubomoran. Jes' da ima telo o kakvom ja mogu samo da sanjam, ali sam za njega musko 200 puta! Ti zaista sanjas o takvom telu? Nemoj, molim te. Pa vidis li na sta on lici, nema 40 kila zajedno sa svom sminkom, lancima i teskim okovima.... Mozda njega smatraju za neku facu, ali po meni, daleko je on od muzevnog. Stavise, jos jednom kazem, meni se licno ne dopadaju plavusani, mogu biti simpaticni i nista vise.
WHISPER_EVE Posted February 7, 2007 Author Report Posted February 7, 2007 brate niko odavde pomenut... svi su nekako bljak...
RNA Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ti zaista sanjas o takvom telu? Nemoj, molim te. Pa vidis li na sta on lici, nema 40 kila zajedno sa svom sminkom, lancima i teskim okovima.... Mozda njega smatraju za neku facu, ali po meni, daleko je on od muzevnog. Stavise, jos jednom kazem, meni se licno ne dopadaju plavusani, mogu biti simpaticni i nista vise. Ako ti je za neku utehu, vidis da se covek farba! Ne sanjam o takvom telu, nikad ne bih voleo da budem sitan. To nije zanimljivo. Kazem mogu da sanjam, zato sto sve i da sam skroz mrsav i dalje ne bih tako izgledao.
Shamandalie Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Dobro, ali to i nije tako strasno. Najbolji su prirodno plavi opasni norveski black metalci, koji se po sluzbenoj duznosti farbaju u crno, ali posto zbog brojnih muzickih obaveza ne stizu da odu do frizera, izraste im po par centimetara plavog ispod tog crnog. Bljak! Odvratno.... A za gore pomenutog, moji bi rekli na poslu "vidi, pa on je devojcica".
Geozee Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Jao, kuku majko, zene i sta se njima svidja! Pa, sta je u ovom liku toliko zanimljivu, mislim Laihu? Farbana kosa, lakirani nokti, gej stav, cak je na ovoj desnoj slici i ruzan... Eto koliko se razumes... nije farbana kosa...
Shamandalie Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 (edited) Da, da i ja sam prirodna plavusa... Evo vam vasih lepotana u sauni. Pa ovde pogledajte kada uvecate fotografiju kako prirodni plavusan ima iyvucene pramenove. Ps. na njihov sajt nije preporucljivo da ulaze gadljive osobe, jer ako pogledate neke fotografije, stvarno ce vam se zgaditi zivot. Respect za muziku, ali izgled im je katastrofa. Edited February 7, 2007 by Simona Ventura
Geozee Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 (edited) Brate jednostavno ima takvu kosu... mora imati malo crnih vlasi! Edited February 7, 2007 by Djordje Miljanic
Dushan S Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 RNA, ljubomoran si, lol... Dushan S, dobro izgledas za svoje godine. Ih a tek kad nalakiram nokte... Ne moram ni da stavim maramu oko glave! 4 megalaiho-a po kubnom centimetru! U picku materinu sto sam ljubomoran. Jes' da ima telo o kakvom ja mogu samo da sanjam, ali sam za njega musko 200 puta!Bato, muškost je u glavi a ne u lakiranim noktima dlakavim grudima i velikim mišićima! Pakovanje je pakovanje, a ne mentalna karakteristika, mogu da te stave i u ženski donji veš i fotografišu pa ako si muško to neće mnogo promeniti situaciju! Da, da i ja sam prirodna plavusa... Evo vam vasih lepotana u sauni. Pa ovde pogledajte kada uvecate fotografiju kako prirodni plavusan ima iyvucene pramenove. Ps. na njihov sajt nije preporucljivo da ulaze gadljive osobe, jer ako pogledate neke fotografije, stvarno ce vam se zgaditi zivot. Respect za muziku, ali izgled im je katastrofa. LoLoL Pa svaki pravi srbin zna da muškarci ne smeju da se dodiruju... Evo RNA i ja se ne bavimo sportom i žrtvujemo ravne trbuhe samo zato što je biti u svlačionici sa drugim znojavim telima toliko homo! Šalu na stranu, mi balkanci imamo neke naše varijante, to što se ovi praćakaju u vodi i što mi to ovde odma' buzdovanom preventivno ne znači da to za njih nije zajebancija A Laiho-u moramo odmah javiti šta su bi za njega rekli ovi tvoji na poslu, ipak je to merodavna ekipa!
Geozee Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Bato, muškost je u glavi a ne u lakiranim noktima dlakavim grudima i velikim mišićima! Pakovanje je pakovanje, a ne mentalna karakteristika, mogu da te stave i u ženski donji veš i fotografišu pa ako si muško to neće mnogo promeniti situaciju!
Shamandalie Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 muškost je u glavi a ne u lakiranim noktima dlakavim grudima i velikim mišićima I ja se sa ovim potpuno slazem, mada cesto pakovanje i dobar marketing prodaju proizvod.
WHISPER_EVE Posted February 7, 2007 Author Report Posted February 7, 2007 (edited) haha... sigurno bi stavili pre u npr reklamu za parfeme nekog mrsavog plavusana sa lakiranim noktima nego nekog debelog crnomanjastog drvosecu bez lakiranih noktiju.. .... ali sa mozgom punim muskosti... no dobro... obicno ti sa reklame ne mogu da podrze svaku fantaziju nas zena.... i cesce mozak presudi a ne telo... Edited February 7, 2007 by WHISPER_EVE
RNA Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Eto koliko se razumes... nije farbana kosa... Prirodna je, kako da ne. Svi znaju da svaki plavusan ima crne korenove, aha.
Bride Of Darkness Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 RNA, ljubomoran si, lol... Dushan S, dobro izgledas za svoje godine. Aha, ali ne slažem se s prvim djelom posta, mislim što bi bio ljubomoran na lika koji je kepec? Jeste da ima nešto sexy, pogotovo u jebezovnom pogledu, jbt, ja sam visočija od njega za glavu! Fuj, niski muškari, bljak...
RNA Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Moram i ja da probam da nalakiram nokte i stavim ajlajnere. mozda ce ribe da pocnu da se loze i na mene onda.
Bride Of Darkness Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Moram i ja da probam da nalakiram nokte i stavim ajlajnere. mozda ce ribe da pocnu da se loze i na mene onda. Budi ono što jesi.
RNA Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ma, zajebavam se. Ako se za deset godina nisam menjao ni zbog koga, sad cu. Nemam druga posla.
Dushan S Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 (edited) I ja se sa ovim potpuno slazem, mada cesto pakovanje i dobar marketing prodaju proizvod.Pa Dobro ali mi smo pričali o muškosti i ko je dobar tip, a biti "dobar tip" samo po sebi jeste dobrim delom pakovanje. A marketing je tu vrlo bitan, postoji recimo neki podskup riba koje imaju takav i takav ukus, pa je logično da ako ćeš raditi neku muziku koja gađa kupovno telo devojčica koje vole blagu dozu feminiziranosti da ćeš onda tako i izgledati. A drugo "muževnost" je tako relativna stvar... Recimo ceo "tough" imidž HM-a je potekoa najvećim delom od Judas Priest, a Rob Halford je u stvari to uzeo jer je homo, i ta S/M garderoba se do tada mogla vudeti u gej klubovima, da bi odjednom nakon toga znojavi i dlakavi muškarci koji "preziru izfeminiranost" praktično išli unaokolo sa komadima sado mazo gej garderobe... Da li postoji veći paradoks? Ma, zajebavam se. Ako se za deset godina nisam menjao ni zbog koga, sad cu. Nemam druga posla. Normalno, čovek ostavlja najbolji utisak kad je opušten i to je što jeste. Aha, ali ne slažem se s prvim djelom posta, mislim što bi bio ljubomoran na lika koji je kepec? icon_biggrin.gif Jeste da ima nešto sexy, pogotovo u jebezovnom pogledu, jbt, ja sam visočija od njega za glavu! Fuj, niski muškari, bljak... LoLoL Onda sam bezbedan pošto se ne mogu pohvaliti nekom visinom! Edited February 7, 2007 by Dushan S
Bride Of Darkness Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Dushane, a što si ti mislio to? Ccc, mislim po pitanju mojih namjera? Jbt, muškarac bi trebalo da je barem za glavu veći od mene.
Recommended Posts