Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko je pominjao da treba meni da brojis ploce? Mozda ti krompir ipak bolje lezi.

sto, zato sto si ti pomjesao retoriku s harizmom ili zato sto si gladan? :)

(najjaci su likovi koji poslije nemanja nekog odgovora uhvate se za moju kuhinju.. bar vam dajem materijala, a? ;):) )

doba je coverdale. rijetko harizmatican, mator.. ne bas po mom ukusu ali postovanje. :da:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On je klasicni fucker ... ima taj stav, pogled ... ne znam, da sam riba bio bih sa njim ... mislim ne volim

Jaoj...Zar pored zivog Roy Khana? Coverdale se sa njim po glasu ne moze nikako meriti. A ni po izgledu.

Posted

dvd JE PRAVA fantazija, a Khan je zaist sjajan vokalist...

Sta reci, ja danas okacih onog Sergia, koji je po meni veoma sexy a meni tamo odgovorise Mansonom. Pitam se imaju li danasnje zene ukus?

Posted

Sta reci, ja danas okacih onog Sergia, koji je po meni veoma sexy a meni tamo odgovorise Mansonom. Pitam se imaju li danasnje zene ukus?

Daj još koju fotkicu Sergia, lik je...već sam rekla. :cool::redface::wub:

Posted

imamo ukus. samo sto ove `danasnje` zene cijene neke druge stvari kod muskaraca.

i tacno je da se Khan NE MOZE porediti s Coverdalom. :da::)

Posted

Evo sada nesto konstruktivno i jedan jako simpatican MUSKARAC!

U pitanju je Sergio, basista benda Forever Slave:

IPB Image

lici na Secracona. :da:

Posted

Mogao je vala bez tog obrnutog krsta :uhoh:

Misliš u ovome sa avatara? Ma, ima da meni bude toplo s Rik-om. :da: Možda uzmem crni, ovaj je pink.

Crni samo dolazi u obzir, da budes trOO :)

Posted

Sto je snajki milo, to joj se i snilo.

nema sta meni da se sniva.. slicnost je ocigledna, iako ne mogu da nadjem pogodnu fotku, oni koji znaju Secracona slozice se.. ne vidim ista lose u tome sto me covjek podjseca na Secracona.

IPB Image

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...