blondie Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Ko je pominjao da treba meni da brojis ploce? Mozda ti krompir ipak bolje lezi. sto, zato sto si ti pomjesao retoriku s harizmom ili zato sto si gladan? (najjaci su likovi koji poslije nemanja nekog odgovora uhvate se za moju kuhinju.. bar vam dajem materijala, a? ) doba je coverdale. rijetko harizmatican, mator.. ne bas po mom ukusu ali postovanje.
Shamandalie Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 On je klasicni fucker ... ima taj stav, pogled ... ne znam, da sam riba bio bih sa njim ... mislim ne volim Jaoj...Zar pored zivog Roy Khana? Coverdale se sa njim po glasu ne moze nikako meriti. A ni po izgledu.
DragonHeart Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Roy S. Khan je genijalan pjevac! Olja, jesi li pogledala DVD Kamelot-a?
Anarki StarScream Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Ko je bre pomenuo njegov glas :) ... ima taj pogled ... Khan ima pogled ( sa pocetka karijere ) kao crknuta macka ... kada se setim onog postera :).
Shamandalie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 dvd JE PRAVA fantazija, a Khan je zaist sjajan vokalist... Sta reci, ja danas okacih onog Sergia, koji je po meni veoma sexy a meni tamo odgovorise Mansonom. Pitam se imaju li danasnje zene ukus?
DragonHeart Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Anarki je dao tacan odgovor na tvoje pitanje.
Bride Of Darkness Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 dvd JE PRAVA fantazija, a Khan je zaist sjajan vokalist... Sta reci, ja danas okacih onog Sergia, koji je po meni veoma sexy a meni tamo odgovorise Mansonom. Pitam se imaju li danasnje zene ukus? Daj još koju fotkicu Sergia, lik je...već sam rekla.
Bride Of Darkness Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Mina, dovoljan ti je i Rikard
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 dvd JE PRAVA fantazija, a Khan je zaist sjajan vokalist... Sta reci, ja danas okacih onog Sergia, koji je po meni veoma sexy a meni tamo odgovorise Mansonom. Pitam se imaju li danasnje zene ukus? imamo ukus. samo sto ove `danasnje` zene cijene neke druge stvari kod muskaraca. i tacno je da se Khan NE MOZE porediti s Coverdalom.
Shamandalie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Daj još koju fotkicu Sergia, lik je...već sam rekla. Sacekaj, da mi posalje, da se oglasi...ko zna gde je taj...Moracu ponovo da mu pisem.
DragonHeart Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Sacekaj, da mi posalje, da se oglasi...ko zna gde je taj...Moracu ponovo da mu pisem. To je onaj s naocarima s prethodne dvije stranice?
Bride Of Darkness Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Javlja li ti se? Ides u Svedsku? Idem.
DragonHeart Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Idem. Samo nemoj da ides u kostimu, tamo je mnogo hladno
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Evo sada nesto konstruktivno i jedan jako simpatican MUSKARAC! U pitanju je Sergio, basista benda Forever Slave: lici na Secracona.
Bride Of Darkness Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Samo nemoj da ides u kostimu, tamo je mnogo hladno Misliš u ovome sa avatara? Ma, ima da meni bude toplo s Rik-om. Možda uzmem crni, ovaj je pink.
DragonHeart Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Mogao je vala bez tog obrnutog krsta Misliš u ovome sa avatara? Ma, ima da meni bude toplo s Rik-om. Možda uzmem crni, ovaj je pink. Crni samo dolazi u obzir, da budes trOO
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 pa tako je vise `kul` sto bi rekla danasnja omladina i svi oni koji se tako osjecaju
Shamandalie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Sto je snajki milo, to joj se i snilo.
DragonHeart Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 pa tako je vise `kul` sto bi rekla danasnja omladina i svi oni koji se tako osjecaju Zalosti na sto se danasnji klinci "loze"
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Sto je snajki milo, to joj se i snilo. nema sta meni da se sniva.. slicnost je ocigledna, iako ne mogu da nadjem pogodnu fotku, oni koji znaju Secracona slozice se.. ne vidim ista lose u tome sto me covjek podjseca na Secracona.
Dark Sonja Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 lice, stvarno... ovo moze zaista biti samo kompliment...
Recommended Posts