blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 (edited) lice, stvarno... ovo moze zaista biti samo kompliment... kome? Ispanu Andrasu ili Sergio Kako_God_Da_Mu_Je_Prezime? edit: i tebi se snajka izgleda snilo Edited February 9, 2007 by blondie
Kolosus Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 (edited) Ma to je Secraconova stara slika. Sad se ugojio, zabradio i ocelavio, tako da je zub vremena izlizao svaku slicnost izmedju pomenute dvojice. A snajka ne mora da sanja. Provereno. Edited February 9, 2007 by Kolosus
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Ma to je Secraconova stara slika. Sad se ugojio, zabradio i ocelavio, tako da je zub vremena izlizao svaku slicnost izmedju pomenute dvojice. ne bih rekla da je stara.. mozda par mjeseci.. ali ok, ljudi se nekad za noc promjene sto, da mu se nije desilo nesto strasno pa se promjenio?
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 (edited) sto ponavljas fore? i sto je ovo spam? pricamo o slicnosti dva metalca... Edited February 9, 2007 by blondie
Kolosus Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 ne bih rekla da je stara.. mozda par mjeseci.. ali ok, ljudi se nekad za noc promjene sto, da mu se nije desilo nesto strasno pa se promjenio? Promenilo se mnogo toga. Pitaj snajku, ona to najbolje zna.
DragonHeart Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Moram kad neces da slusas, a moderatora nema, pa sam njegov v.d.
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Moram kad neces da slusas, a moderatora nema, pa sam njegov v.d. opet ti kazem, nema spama, osim kad ga tim ovim upadicama pravis kolosus: znam ja, znaju svi, odavno, samo se malo zezamo
Anarki StarScream Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Fender precision ja bih rekao ... i svira trzalicom ... PICKA!!!!! :):) E likovi su vam ... kako ide onaj smajli koji povraca ... zaboravio sam sve tago-ove ... sem onog sa obrnutom krstinom .
liberanti Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 nema sta meni da se sniva.. slicnost je ocigledna, iako ne mogu da nadjem pogodnu fotku, oni koji znaju Secracona slozice se.. ne vidim ista lose u tome sto me covjek podjseca na Secracona. da li je moguce da si pomislila da si ti snajka?!? moze da bude samo jedna snajka, a ona to treba da zasluzi.
Anarki StarScream Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Ih bre ljudi ovaj sajt se pretvara u popriste neke bitke ... Vodite ljubav a ne rat ...
liberanti Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Ih bre ljudi ovaj sajt se pretvara u popriste neke bitke ... Vodite ljubav a ne rat ... a ko vodi rat? ili... ko vodi u ratu? uostalom, gde je ta bitka? kako to da je ne vidim? ja bih uchestvovala samo u onim pravim vojskama, u ratu zvezda...
Anarki StarScream Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Pa udari glavom od zid i videces zvezde ... onda ces hteti mene da ubijes jer sam ti ja to predlozio ... i to ce biti zvezdani rat.
liberanti Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Pa udari glavom od zid i videces zvezde ... onda ces hteti mene da ubijes jer sam ti ja to predlozio ... i to ce biti zvezdani rat. nema teorije, ne osecam tamnu stranu sile u tebi... idi svojim putem dobri choveche...
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 da li je moguce da si pomislila da si ti snajka?!? moze da bude samo jedna snajka, a ona to treba da zasluzi. jebo mater ako si ti zdrav ti si totalno polupao loncice aj se vrati na par strana unazad pa isprati pricu.. ja sam brate snajka nekom drugom preko okeana. ti samo uzivaj
liberanti Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 jebo mater ako si ti zdrav ti si totalno polupao loncice aj se vrati na par strana unazad pa isprati pricu.. ja sam brate snajka nekom drugom preko okeana. ti samo uzivaj [/quote] da da chulo se za tebe, voli dama da se reklamira... nego, nisi snajka, veruj mi... barem ne ovom sajtu, dragaaaaa
Anarki StarScream Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 nema teorije, ne osecam tamnu stranu sile u tebi... idi svojim putem dobri choveche... Izgled vara . "I am evil inside of you" sto bi rekli momci iz Alistera. Eto ti tog rata koji sam pomenuo ... .
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 liberanti duso: ti si neki super aktivan dosao na temu po nagovoru necijem zato sto si me pogresno protumacio dakle, snajka je valjda Simona, a ne ja. jel ti sad jasnije? nije ti Simona dobro objasnila neke stvari, kapiranje vam nije jaca strana
liberanti Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 liberanti duso: ti si neki super aktivan dosao na temu po nagovoru necijem zato sto si me pogresno protumacio dakle, snajka je valjda Simona, a ne ja. jel ti sad jasnije? nije ti Simona dobro objasnila neke stvari, kapiranje vam nije jaca strana ej sis... ja ovu temu gledam danima, ali me zainteresovala tvoja zainteresovanost za tog batu. mada, ako kazesh da je simona snajka, to mozda i prihvatim kao teoriju, svakako ima originalniji avatar. a uvek je lepo chuti ko je lep mushkarac. samo, ja ne znam tog drugog na kog tebi lichi onaj prvi kojeg takodje ne poznajem... ne znam ni na koga ti lichish... ali vazno je da imash idola... ja lichim na moj avatar... ali sam ga prerasla... i da, ako ne znash, ja nisam napisala (ponavljam, napisala) mnogo postova, josh vas ni ne poznajem... samo pratim teme... caskam, vishe gledam filmove no shto slusham muziku... za to mi sluzi ono vreme provedeno u prevozu... beogradski gsp... nishta preko okeana... shta cesh... ajde, ako ti se ne sklope okice... da ti mahnem pre toga, ima sigurno u tebi i neshto dobro... kao u anakinu skajvokeru kada ga prihvatio sit... slatko snevaj, poshto ovo igralishte nije vredno nerviranja... ja hocu... mashem josh jedared i svojim avatarchicem...
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 vazi. nije lose duvati pred spavanje. (ja sam zainteresovana za Secracona koliko i on za mene - dakle, cijelih 0,1% - znamo se s foruma.. sto, jel se to Simona osjetila ugrozeno pa joj maloljetna jaranica upada u pomoc )
liberanti Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 vazi. nije lose duvati pred spavanje. (ja sam zainteresovana za Secracona koliko i on za mene - dakle, cijelih 0,1% - znamo se s foruma.. sto, jel se to Simona osjetila ugrozeno pa joj maloljetna jaranica upada u pomoc ) neka, oprashtam ti... kad moze bog shto ne ja... kad ima nesrecnih ljudi... uzgred, bash imam zelju da upoznam tu simonu da vidim shta ti se toliko zamerila... pa simona, ako vidish ovo, kad god, javi se... shta to radish kad neki samo o tebi misle? Izgled vara . "I am evil inside of you" sto bi rekli momci iz Alistera. Eto ti tog rata koji sam pomenuo ... . ti si zao koliko i ja... ali zato se ne pochinje rat... inache, slatko mi to shto 'ocesh da se bijesh, ja treniram samoodbranu, aikido, um i telo... bash kao u filmu...
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 (edited) Simona mi se u zivotu nije zamjerila. ja sam samo pomenula da izvjesni Sergio lici na Secracona, a Simona (posto joj je to ljubav) i ti odma` skocile s tim da se ona pristojno izrazava a ti k`o neki harambasa koji proba da ispadne `kul` s nekim modernim upadicama. kung-fu majstor s pubertetskim hormonima. sve najbolje. Edited February 9, 2007 by blondie
Jedite Govna Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 hm, Kid Rock... dobro izgleda, sve dok ima Pamelu pored sebe i crne cvike...
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 kvalitetan su white thrash sto se kaze kvalitetan je i nick, nesto ga zaboravih u posljednje vrijeme:
Jedite Govna Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 blondie, ti bi trebala da cijenis Dave Mustaine, zar ne.
Recommended Posts