mrtva Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Al' se vi pravite blesavi - nije to Steve Harris, basista Iron Maiden-a, nego vjerovatno neki lik iz latino-americke "sapunice" ludaku s kamenjara..nemash ti pojma..ja znam stevicu tak dobro.. ipak on mi je jedan od cijenjenih bassista.. oo ye dobra mu je kci Lauren..ono pravo na tatu..
mrtva Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 blondice u shta se ti upushtash..volish opasne dechki.. aaa bash su swatki ovdi.. jbt nisam znala da voli shtrunfove..tet'
Anarki StarScream Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 ti si zao koliko i ja... ali zato se ne pochinje rat... inache, slatko mi to shto 'ocesh da se bijesh, ja treniram samoodbranu, aikido, um i telo... bash kao u filmu... Ja imam velike i krupne kosti . I veliki sam ( dobro, kepec od 185 ). Dragone, thrash-ujemo temu ... proveri Mariu Tornberg ... brate ... tisina ... apsolutna jebena tisina.
liberanti Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Simona mi se u zivotu nije zamjerila. ja sam samo pomenula da izvjesni Sergio lici na Secracona, a Simona (posto joj je to ljubav) i ti odma` skocile s tim da se ona pristojno izrazava a ti k`o neki harambasa koji proba da ispadne `kul` s nekim modernim upadicama. kung-fu majstor s pubertetskim hormonima. sve najbolje. pa ja jesam harambasha... i to harambasha - mlad dok ne umre... uostalom, ako nema zabave, shta ce ti zivot? fenomenalno! mnogo malih srecnih ljudi...
Amphitritê Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Gotivio sam mnogo Couta kao igraca. Hm, nije los izbor. Meni je simpa Vijeri a i izgleda dobro uzivo. Takodje, nije drkos kao sto se prica... provereno.
MEGGY Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Verovatno već pominjan Mike Patton njamy
Geozee Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Hm, nije los izbor. Meni je simpa Vijeri a i izgleda dobro uzivo. Takodje, nije drkos kao sto se prica... provereno. Ma ne... samo ti se cini...
Amphitritê Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Moze, moze... nema smajlija koji se oblizuje, šteta...
Killing Floor Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Mike Patton ima facu kao robijas.
Lhabia Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Verovatno već pominjan Mike Patton njamy Yup, that' s what i'm talking about...Napokon neko razuman;)
Amphitritê Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Ma ne... samo ti se cini... Ne cini mi se. Znam.
Bride Of Darkness Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Kud' ode ova tema Eee, jbg. Trebalo bi postaviti fotku P.S. iz "Playgirl"-a... Aaa, ali ja imam problema sa postavljanjem fotografija.
DragonHeart Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 To je onaj casopis sto citaju pederi
RaVeN Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 To je onaj casopis sto citaju pederi xaxaxa......
Bride Of Darkness Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 To je onaj casopis sto citaju pederi Puca mi ko ga čita, kad je meni...mmm...i više nego dobro kada gledam te fotke...
blondie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Verovatno već pominjan Mike Patton njamy kvalitetno.
Bride Of Darkness Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 (edited) Edited February 10, 2007 by Mistress Of Night
DragonHeart Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 U kakvo se to blato valjao Ribeiro Mnogo sminke imaju
Recommended Posts