Elvis Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Јел то стварно нема теме или... Јел сте гледали овај шести наставак култног серијала?Ја га скинуо са нета ал га нисам гледао мада сам од ортака чуо позитивне критике. Ако је била тема, бриши ово.Мене мрзело да тражим после треће стране. Quote
_Grotesque_ Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Sta? Vec se pojavilo?! Ja nisam cuo ni za premijeru.. Quote
GEORGE_SOAD Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Za film je bila samo novogodisnja premijera, prava premijera svuda u svetu je u februaru film je prosecan, mada je lepo ponovo videti Stalone-a, tj.Rocky sa 60 godina... Malo me nervira sve to oko njegove zene koja je umrla a on nikako da je preboli... Quote
gavrosaurus Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 "Роки Балбоа ... изгледа крај..." Стварно? Дај Боже ... Најзад. Quote
Elvis Posted January 13, 2007 Author Report Posted January 13, 2007 Ево сад сам одгледао филм. Значи филм је ОДЛИЧАН.После првог дела ово је најбољи део.Могуће да сам ја такав ( мислим да вас има још ) али сам се најежио и сав обрадовао кад сам чуо познату мелодију и видео њега како тренира. Овај што је нешто горе написао и још неки који тврде да је то глупост, нека тврде.Сви ми знамо да је све оно у Рокију зајебанција али ипак Роки је Роки.Био то озбиљан филм или не, биће увек мени омиљен. Роки, Роки, Роки, Роки, Роки.....!!! Quote
Álvaro Recoba Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Рамбо је јачи од Рокија. Заклао би га ... Quote
gavrosaurus Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Судија Дред је најјачи од свију! Испеглао би им пичку, обојици! Quote
Little Butcher Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 He he ja sam sinoc odgledao po deseti put prvi i drugi deo, a sutra cu trevi i cetvrti, mada sam prekljuce odgledao cetvrti deo cisto da brze zaspim, al na kraju ga celog odgledah... Nije mi samo jasno kako nisam nikad odgledao peti deo... Kako god Roki je zesca faca kad moze da se pegla u sezdesetoj Quote
Elvis Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 Roki. A jeл имаш неки конкретан аргумент за то или кажеш чисто онако да би испао не знам ни ја шта. Quote
Herr_Wolf Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Ma ne, samo je to meni glupo... Nije mi bilo zanimljivo ni kad sam bio mali... A i kad je Stalone bio mladji Sad da bude Roki u 60toj... ne ide... Quote
Elvis Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 Едријен, ај ВоВ ју... Нек почива у миру барем што се филма тиче. Quote
blondie Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 aj ken cejndz ju ken cejndz, evribodi ken cejndz. ko ne razumije mudrosti Rokija i Ramba, Terminatora i Dolfa, a pogotovo Caki Norisa, onda nema sta da trazi na ovoj temi. magla dim. za fanove Rokija : http://www.youtube.com/watch?v=OG7_v4VABuw http://www.youtube.com/watch?v=4hb_97_4rS0...ted&search= Quote
Aliengor Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Roki 6 je sjajan film! nisam ovako ocekovao..dosta se vezuje za prvi deo. Quote
Herr_Wolf Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 aj ken cejndz ju ken cejndz, evribodi ken cejndz. ko ne razumije mudrosti Rokija i Ramba, Terminatora i Dolfa, a pogotovo Caki Norisa, onda nema sta da trazi na ovoj temi. magla dim. Ej! Nemoj sve njih da mi trpash u isti lonac! Quote
blondie Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 ti si neki mnogo probirljiv agrarac - volis buraniju, a ne volis grasak?! Quote
gavrosaurus Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Фаца Терминатора, руке Рамбоа, тело Ван Дама, ноге Чак нориса а вештина Стивена Сигала ... Ух, какав сјајан хибрид! Њега ни Бата Живојиновић не би победио! Quote
Little Butcher Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Odgledao sam film, i mogu reci da sam skroz zadovoljan! Drago mi je sto ima dosta podsecanja na prvi deo, Roki je ostao pravi dobrica, opet je popio dosta batina, al osta na nogama sto je najbitnije Quote
Rumenige Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 I faca mu je posle svega bila uzasnija nego pre Quote
Little Butcher Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 I nema zene da mu trci u zagrljaj Quote
Recommended Posts