Tatyannahhh Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 odgledah... jebote ostario covek roki je izasao kao moralni pobednik sto se i ocekivalo...film kao film je ok, nista specijalno ali je lozacina ipak..cetvrti deo je ostaje najjaci Quote
profa Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Sećate se najave za novog Rokija u Spaceballs? Rocky 5.... thousand. Bacam se na skidanje svih delova i gledanje jednog za drugim. Glupo mi je da gledam 6 deo a da se ne prisetim svih prethodnih. Quote
Guest 10 dinara Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Jedino jRoki 1 je podnosljiv za gledanje.Mislim jeste shit ali kad nemas nista pametnije da radis i nije los.Ovi ostali delovi su teska glupost pa tako verovatno i ovaj. mada zanimljivo je da se stalone stvarno mlatio sa oni crnjom tokom snimanja(naravno ne profesionalno jer bi ga crnja olesio do batina za par minuta) ali fizickog kontakta je stvarno bilo.. Quote
kuruz Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 U svim novinama,a i na TV FOX se pojavila informacija da u Zhitishtu hoce da postave statuu sa likom Rokija Balboe.Gde ja zhivim... Quote
DragonHeart Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Roki 6 je sjajan film! nisam ovako ocekovao..dosta se vezuje za prvi deo. Prvi dio je jedini koji valja. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Alo hejteri Roki II je bolji od prvog Rokija, a IV je odma' tu negde I novi Roki je odlican Quote
militant Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Nije los 6. deo. Ne mogu a da ne nabacim osmeh kad Roki zamane onaj levi krose, pa krene da reseta. Dobar je Silvester za svoje godine. Quote
Elvis Posted February 10, 2007 Author Report Posted February 10, 2007 U svim novinama,a i na TV FOX se pojavila informacija da u Zhitishtu hoce da postave statuu sa likom Rokija Balboe.Gde ja zhivim... Do jaja.Idem tamo kad se bude otkrila bista. Quote
أصحاب Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Statua Balbua ? A kažu da narod nema para... Quote
kuruz Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 To ce uraditi od donacija,poshto vec stizhe podrshka iz Kanade,Indije,Australije... Iznajmljivacu sobe,pa ko zheli nek dodje. Quote
Jabba the Hutt Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Фаца Терминатора, руке Рамбоа, тело Ван Дама, ноге Чак нориса а вештина Стивена Сигала ... Ух, какав сјајан хибрид! Њега ни Бата Живојиновић не би победио! Ne seri bre, Bata Zivotinja bi Rokija u najboljim danima sastavio sa jednom cvrgom, a i tog hibrida bi pocistio Nije los 6. deo. Ne mogu a da ne nabacim osmeh kad Roki zamane onaj levi krose, pa krene da reseta. Dobar je Silvester za svoje godine. Pa svako bi izgledao dobro u njegovim godinama, da ima njegove pare Quote
blondie Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 puno ljudi ima njegove pare pa ne izgleda ni u pola dobro kao on. ista stvar s Dolfom.. pa i s Arnoldom. Quote
kuruz Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Vest o planovima za postavljanje spomenika Rokiju je,pored ostalih medija,objavljena i na BBC-ju i New York Times-u. Quote
Elvis Posted February 13, 2007 Author Report Posted February 13, 2007 Do jaja.Totalni vrh.Ako moze brus li u mostaru moze i mnogo veca faca kod nas. Quote
Баба_Јага Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 (edited) Caki Norisa На њега сам се страховито ложила када сам имала 12 година. тело Ван Дама, ноге Чак нориса а вештина Стивена Сигала ... Гавро, сунце ти жарко, кренула ми вода на уста. едит - бићу слободна да додам овој чаробној скупини и Брус Вилиса. Ипак он спашава свет. Нису то мале ствари. Edited February 13, 2007 by Baba_Yaga Quote
poison_X Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 U londonu sam sluchajno na premijeri (nisam znala da je tamo) videla Silvestera. Lichi na matoru tetku... ne, stvarno, razocharana sam Quote
-Abraxas- Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Upravo sam odgledao Rokija i odličan je.Roki je ionako oduvek bio moj idol!Sad ću da radim sklekove! Quote
Tatyannahhh Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 U londonu sam sluchajno na premijeri (nisam znala da je tamo) videla Silvestera. Lichi na matoru tetku... ne, stvarno, razocharana sam razocarala si se jer je ostario? Quote
Vlaja Buraz Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Upravo sam odgledao Rokija i odličan je.Roki je ionako oduvek bio moj idol!Sad ću da radim sklekove! Nemoj jadan, upaliće ti se podlaktice pa nećeš moći da uzmeš gitaru u ruke. Quote
SerbZmaj Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Hahah ekstra slika Odgledah juce film....kao mali sam voleo da gledam Rokija pa mi je i sada bilo drago da pogledam. Onako fino, nista specijalno. Quote
-Abraxas- Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Nemoj jadan, upaliće ti se podlaktice pa nećeš moći da uzmeš gitaru u ruke. Jok,nisu su upalile,uradio sam samo 35 sklekova,pa sam onda .Nije bilo nikakvih problema,nekim čudom. Quote
kuruz Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Pochela izrada spomenika, prave ga u garazhi policije da ga neko ne bi dirao. Quote
Giga Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Roki sesti deo je totalno neinspirisan. Nema to dusu kao ostali delovi. Mislim... Rokija cimaju da se siba, a on nije ni u fazonu, dok onaj lik koji treba da se bije sa Rokijem nije u fazonu da se uopste tuku itd. Nema rivarliteta, nema negativca, svi su pozitivci, nema te mrznje i tog unutrasnjeg problema koji je vladao u drugim delovima. Bzvz. Quote
Recommended Posts