Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posle onog genijalnog Mr. Rogers Garden of Mind auto tunea, evo ga Science auto tuned. Ponovo su odlican posao odradili.

• Upvote 2
Posted

Mnogo dobra Smosh epizoda. Obozavam ove likove, verovatno jedini kanal ovog tipa koji pratim na tjubu.

I ovaj je cista pobeda:

Posted

^^ hahahaha.. secam se da sam gledao ovaj klip pre jedno godinu dana prvi put i da mi je bilo jako zao lika.. posebno kad skonta da ga snimaju i kaze "auu" :D

Posted

Ma sta mi videli, to nije nikakav dokaz na sudu. Taj izvestaj je prezentovan pod nazivom pijani vozac ili nesto sl.

da ne bude da sam izmislio:

"Студио Б мора да плати 340000,00 динара за нанети душевни бол овом пијаном шоферу јер је приказао слике возача у алкохолисаном стању!?!?!? (лик је, који је ако се не варам неки адвокат, тражио 3 милона динара)"

"smejte se vi.. kad bi znali kako se prica zavrsila ne bi se smejali neko bi crkli (od muke)...

doticni muflon sa snimka je advokat... i tuzio je kasnije b92 i studioB jer su koristili ovaj snimak "neovlasceno" (ma nije valjda) u kampanji brobe protiv voznje u pijanom stanju..

i znate sta? dobio ih je.. i duzni su bili da mu isplate ogromnu sumu novca (sto su verovatno i uradili)"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...