Machka Naopachka Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Jesu ona prva dva linka skrivena kamera ili for real?
Divlji Tigar Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Snimak sa sigurnosne kamere u jednom hrvatskom tunelu. Profesionalni vozači kamiona. Edited November 3, 2008 by Divlji Tigar
Ma Jelena. Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 zanemarimo pesmu, tesko mi je da ih gledam... bitno da su gitare spustile do kolena.
Mistress Burzum Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 zanemarimo pesmu, tesko mi je da ih gledam... bitno da su gitare spustile do kolena. D= The horror, the horror! Videla sam ih na Beoviziji (valjda). Mozda se momci lože na ovakve što su na izvol'te, ali.... xD jeeeeebote. Ovako izgleda biti operisan od svih kompleksa.
NatashaNS Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Jako dobar video! Lik oponasa pevace kao sto su Mick Jagger, Axl Rose, John Bon Jovi... Tacnije, kako bi oni otpevali "Bohemian Rhapsody" od Queen-a. http://www.youtube.com/watch?v=TCK6nBE7-Tw...feature=related & - 10 tenora izvode "Bohemian Rhapsody". Moram priznati, vrlo lepo izvedeno, al' Queen je Queen. Edited November 3, 2008 by NatashaNS
Rle Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Jako dobar video! Lik oponasa pevace kao sto su Mick Jagger, Axl Rose, John Bon Jovi... Tacnije, kako bi oni otpevali "Bohemian Rhapsody" od Queen-a. http://www.youtube.com/watch?v=TCK6nBE7-Tw...feature=related hah lik rula totalno
Mita Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 zanemarimo pesmu, tesko mi je da ih gledam... bitno da su gitare spustile do kolena. jebes muziku dobre su picke
Mistress Burzum Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) Why people think Americans are stupid @_@ Edited November 5, 2008 by Mistress Burzum
Mistress Burzum Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ama prelepo Koji je on pozitivac. Ostao mi je u sećanju kao takav. Stvarno ne bih mogla da ga zamislim u nekoj teškoj psihološkoj drami, već samo eto, tako nasmejanog (:
Nisko_Se_Mazim Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Pa nikada nije skidao smesak sa lica
Mistress Burzum Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 (edited) Uz ruski metal. Edited November 6, 2008 by Mistress Burzum
gavrosaurus Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Предиван спот. Нешто најдирљивије што сам видео у много, много времена а добио га од пријатељице са којом имам ужасан, чудноват и диван контакт.
Mistress Burzum Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Предиван спот. Нешто најдирљивије што сам видео у много, много времена а добио га од пријатељице са којом имам ужасан, чудноват и диван контакт. Videla sam ga pre i stvarno je :')
Novaliis Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 www.videodownloadx.com Puno hvala na linku, uspesno skidam sa youtube-a ali u fvl formatu. Skinuo sam i taj fvl plejer i radi, samo sto zna malo da zeza i bude neposlusan. Video sam da postoji convert opcija na istom sajtu, ali nece da mi konvertuje, probao sam u avi i wav, medjutim nista. Ubacim i e-mail, kao sto reba ali nece..
vudun Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Враже: http://www.download3000.com/download_19063.html Ако је јутјуб, нека буде ''официјелно.''
Recommended Posts