... Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Албум је феноменалан. Штета што бенд више не постоји! Quote
Tailgunner Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 The Bloody Earth смара! Обожавам My Dying Bride, али ово није ни присмрдело. a: Ако мене питате, добро је што више не постоје. Свакако, ценим туђе мишљење. Quote
... Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 ОК, мушки вокал ми мало смета, али музика и женски вокал су ми без мане. Quote
deadsy Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Ima li ko ovdje da preporuci par grupa , sa ovakvim stilom svirke. Mene su odusevile one klavijature i zenski vokal , a posebno je sve to dobro ukomponovano sa gitarama. btw. ima li gdje u prodaji ovaj odlican album :? Quote
Chlan 787 Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Koji je razlog raspada benda? Cula sam da basista treba da se odseli u Ameriku... Quote
sanguinia Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Ako se ja dobro secam, pevacica (ili klavijaturistinja?) se udala, a valjda je i neki muski clan otisao u vojsku... :? u bendu je ostao zapravo samo gitarista tj. osnivac Pre neke dve godine on je pokusao da okupi novi sastav ljudi, ali to je i ostalo prilicno samo na pokusaju... :roll: Nemam pojma da li se dalje nesto desavalo sa bendom... Quote
Agarth Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Skidam im kapu! To je sve... Čak i danas, jedini pravi doom koji je ovde sviran... Quote
deadsy Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 da li bi neko odgovorio na moj post Quote
Tormentor Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Max Butcher, valjda ima njihov album(e)? Quote
Grobodan Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 da li bi neko odgovorio na moj post My Dyng Bride! Quote
deadsy Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 pa pretpostavljao sam da je MDB , s obzirom na ime one pjesme. Mene ipak zanimaju manje poznati bendovi, ne previse izvikani. Anyway thanks Quote
BLAGOJE Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 da li bi neko odgovorio na moj post Zaraza,Skepticism,Funeral,rani Novembers doom... izvini ako ti ovi bendovi budu malo preteski,ali ja tako volim. do samrtnog ludila teski...MDB je za njih pjesma slavuja. a The bloody earth je nas najaci bend,i jedva cekam album! najaci gowl vokal koji sam cuo. HOCU DA NARUCIM ALBUM!!!! Quote
BLAGOJE Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Skidam im kapu!To je sve... Čak i danas, jedini pravi doom koji je ovde sviran... i,naravno,Cathedral. a sacekaj Withed Tears album,mozda se iznenadis. Quote
vudun Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Govorite o ljudima koji ni neznaju da ovaj sajt postoji! Inace gitarista ovog benda drzi metal kafe "Distorzija" u Nishu (Goran Zizi), chesto kod njega popijem kaficu i procaskam sa njim... Obradili su Dethroned Emperor na njihovom jedinom(nazalost)albumu Quote
tragedy Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 najbolji bend scg svih vremena nista necu vise da recem eto Quote
Ancient_Queen Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 The Bloody Earth vrhunski bend.Onaj jedan album je fantazija.Bash shteta shto su se raspali.... Kako da dobijem taj cd Quote
Chlan 787 Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 osim sto je produkcija takva kakva je (a dobra je za srbiju '96, kada je doom bio toliko popularan da ga je slusalo 10ak ljudi u zemlji), primetila sam da ljudi ispadaju iz ritma na vise mesta ... al' dobro, ako se to izuzme, materijal je jako interesantan. prva i poslednja pesma su vrh! steta sto vise ne postoje... bas bih volela da ih cujem uzivo... Quote
Kveld Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 volim ja ovakav zvuk.....osim shto su prilichno skinuli fazom MDB-a nemam nikakave zamerke za Requiem for the weeping souls...chak su se i zenski vokali lepo uklopili u sve to (mada mislim da TOD to mnogo bolje rade ha ha).....to je doomchina...teshka i ubistvena Quote
darkod Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 bogme su meni bolji The bloody earth .... Quote
quiet Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Da li neko ima tekstove sa albuma Requiem Of Weeping Souls? Na omotu ima nekih stihova, ali to nije sve. Quote
Glogov_Kolac Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ne slusam doom ali po meni to je jedan od najboljih albuma u tom zanru.Bend se odavno raspao,sada gitarista(Zizi) ima neki "projekat" Duh Predaka koji je malo u etno fazonu.Nema CD-a samo kasetu su izdali a sto se produkcije tice stvarno je na zavidnom nivou.Prica se da im je MDB ukrao neki rif. Quote
Pagan Saviour Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 E pa ima tema,sorry nisam video,uradite nesto,sklopite je u jednu. Quote
Chicken Little 420 Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 da li neko ima da proda ovo izdanje (2003)? Quote
Chicken Little 420 Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 daj neki kontakt a da nije fb Quote
Recommended Posts