Jump to content

Recommended Posts

Posted

The Bloody Earth смара! Обожавам My Dying Bride, али ово није ни присмрдело. biggrin.gifa: Ако мене питате, добро је што више не постоје. Свакако, ценим туђе мишљење.

Posted

ОК, мушки вокал ми мало смета, али музика и женски вокал су ми без мане.

• 1 month later...
Posted

Ima li ko ovdje da preporuci par grupa , sa ovakvim stilom svirke. Mene su odusevile one klavijature i zenski vokal , a posebno je sve to dobro ukomponovano sa gitarama.

btw. ima li gdje u prodaji ovaj odlican album :?

Posted

Ako se ja dobro secam, pevacica (ili klavijaturistinja?) se udala, a valjda je i neki muski clan otisao u vojsku... :? u bendu je ostao zapravo samo gitarista tj. osnivac biggrin.gif Pre neke dve godine on je pokusao da okupi novi sastav ljudi, ali to je i ostalo prilicno samo na pokusaju... :roll: Nemam pojma da li se dalje nesto desavalo sa bendom...

• 5 weeks later...
Posted

da li bi neko odgovorio na moj post  :D

Zaraza,Skepticism,Funeral,rani Novembers doom...

izvini ako ti ovi bendovi budu malo preteski,ali ja tako volim.

do samrtnog ludila teski...MDB je za njih pjesma slavuja.

a The bloody earth je nas najaci bend,i jedva cekam album!

najaci gowl vokal koji sam cuo.

HOCU DA NARUCIM ALBUM!!!!

Posted

Skidam im kapu!

To je sve... Čak i danas, jedini pravi doom koji je ovde sviran...

i,naravno,Cathedral.

a sacekaj Withed Tears album,mozda se iznenadis.

Posted

Govorite o ljudima koji ni neznaju da ovaj sajt postoji!

Inace gitarista ovog benda drzi metal kafe "Distorzija" u Nishu (Goran Zizi), chesto kod njega popijem kaficu i procaskam sa njim...

Obradili su Dethroned Emperor na njihovom jedinom(nazalost)albumu

• 9 months later...
Posted

osim sto je produkcija takva kakva je (a dobra je za srbiju '96, kada je doom bio toliko popularan da ga je slusalo 10ak ljudi u zemlji), primetila sam da ljudi ispadaju iz ritma na vise mesta icon_smile.gif ... al' dobro, ako se to izuzme, materijal je jako interesantan. prva i poslednja pesma su vrh! icon_da.gif steta sto vise ne postoje... no.gif bas bih volela da ih cujem uzivo... icon_sad.gif

• 6 months later...
Posted

volim ja ovakav zvuk.....osim shto su prilichno skinuli fazom MDB-a nemam nikakave zamerke za Requiem for the weeping souls...chak su se i zenski vokali lepo uklopili u sve to (mada mislim da TOD to mnogo bolje rade ha ha).....to je doomchina...teshka i ubistvena icon_rockdevil.gif

• 7 months later...
  • 5 months later...
Posted

Ne slusam doom ali po meni to je jedan od najboljih albuma u tom zanru.Bend se odavno raspao,sada gitarista(Zizi) ima neki "projekat" Duh Predaka koji je malo u etno fazonu.Nema CD-a samo kasetu su izdali a sto se produkcije tice stvarno je na zavidnom nivou.Prica se da im je MDB ukrao neki rif.

• 4 years later...
  • 4 years later...