Angelystor Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 samo prvi album E, to je glavni problem kod ovih returning old school thrash bendova. Izdaju jedan dobar (neki pak jedva polu-dobar) album tamo negde u '80tima, nema ih 15-20 godina, i onda odvale reunion bazirajuci se uglavnom na tom jednom urednom albumu, uz neko nebitno novo izdanje... S tim sto je Assassin otisao korak unazad i izdao nevidjeno sranje (na k(l)ub, hehe). I onda im treba 5-6 godina da napisu 30 minuta iole solidnog thrasha... To, plus ovaj gore excerpt sto Grob okaci, mogu samo da navedu koliko su ovi iskreni... A, osim par dobrih riffova i deonica, na naslovnoj, Destroy The State, Strike Back, ovo samo tako ide u "o, jos jedan nebitan novi album" korpu...A sto se tice thrasha, on samo tako puni ovu korpu. Neka nastave, neka rade sta 'oce, samo nemoj da mi naredni album nazovu nesto tipa "For Whose Advantage" ili "Mind Wars", ne bih istrpeo jos jedno takvo... 3 Quote
excel fan Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 (edited) Ovakav album sa slicnim konceptom pesama samo mnogo bolje, su snimili nemacki tehno treseri Accuser,pre vise od dvadeset godina!Jos jedan album koji odlazi u zaborav! Edited March 24, 2011 by excel fan Quote
Grobodan Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 Evo ga onaj moj inkriminisani intervju gde je pričao ono za Club: Assassin intervju Metal sound Quote
Koroviev Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Jebem te živote, kad mator poludiš... Ovo nikad neću ukapirati http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=105176 Posebno posle ovog ludila Quote
Angelystor Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 http://rusfolder.com/45021985 To se čekalo! Quote
Koroviev Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Jebem ti, strah me da pustim ovo. Ne sme razočarati, ne, ne, ne! Quote
Grobodan Posted May 25, 2016 Report Posted May 25, 2016 Sto, kao da su imali neki savrsen niz do sada? U sustini jedino sto bas vredi od njih je Upcoming Terror i 'ajde donekle Interstellar Experience, mada ni on nije bogzna sta. Ovaj novi jos jedan od one najgore kategorije albuma, ravan i neinspirativan. Kao ima neke brzine ali kad se zavrsi nema nikakve zelje da se pusti opet. Kad se dodaju inspirativni nazivi pesama kao Word, Back from the Dead i What does not kill me makes me stronger utisak je kompletan. Lepo ovo ide recimo uz novije Destruction albume, to je taj zvuk i paralela. I da, ja nisam imao pojma da u bendu nije vise Robert Gonella, pevac koji je bio na sva 4 albuma prethodna. Ovaj novi baja Ingo standardan derac za ovakvu mjuzu. 3 Quote
Koroviev Posted May 26, 2016 Report Posted May 26, 2016 Yep, savršenog niza nije bilo, uvek se sve svodilo na suludu nadu da će osvanuti novi Terror, zbog toga panika. Interstellar tačno donekle radi, Club je beskrajno smešan, ponekad ga pustim jer deluje kao proba nekih izlapelih matoraca bez kinte i moždanih ćelija, dok je prethodni imao svoje trenutke, ali u celini omašio. Ovo je loše, jako loše, jedino što mi se dopada je onaj osećaj kao kad pustiš Razor "Decibels", pucnjava iz svih raspoloživih sredstava. Bez Gonele ne ide, ko god je gledao onaj japanski DVD to zna, sve to predugo traje, produkcija sterilna do tumora, tekstovi standardno kriminalni. Zaboravićemo, odmah. Tek malo bolje od poslednjih Destruction izdanja. Ostane Upcoming Terror, samo oni znaju kako su ga snimili, ali eto, nekima se desilo. Venomu dva puta, S.O.D. jednom, Possessed uboli sva tri iz klinačkog ludila. Neko ne uspe nikad, i tako je to. 3 Quote
Grobodan Posted May 27, 2016 Report Posted May 27, 2016 Sve se slazem, samo bih ispravio za Venom da su ipak imali vise od dva pogotka (pretpostavljam da mislis na prva dva). 2 Quote
Koroviev Posted May 27, 2016 Report Posted May 27, 2016 Si, pametna korekcija, i stari dobri Demolition Man je donekle valjao. Quote
Angelystor Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Podelio sam bol sa vama, preslušao ovo čudo. Što je najgore, mislim da je najbolji od ovih albuma posle reuniona To, naravno, ne znači da ću ponovo da ga pustim. Quote
Koroviev Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Blah... Club nije za poređenje gotovo ni sa čim, prethodni bolji za vokal, ovaj za neku pristojnu stvar više. Sreća je pa imamo šta drugo da puštamo, ovo je za retke časove hc melanholije prema bendu, odnosno onom što je s godinama od njega ostalo. Quote
Chicken Little 420 Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 https://ragingrob.bandcamp.com/album/always-the-true-assassin Quote
Koroviev Posted December 27, 2019 Report Posted December 27, 2019 http://www.metalstorm.net/events/news_comments.php?news_id=37353 Quote
Grobodan Posted February 9, 2020 Report Posted February 9, 2020 Sto se tice novog albuma On 7/12/2016 at 4:23 PM, Angelystor said: preslušao ovo čudo. Što je najgore, mislim da je najbolji od ovih albuma posle reuniona Ubacili Blackfire-a u postavu, isli po Nadimac ''ne seri, samo kec'' principu... aj bar mi bilo zabavno na slus neki zbog toga. Quote
Koroviev Posted March 1, 2020 Report Posted March 1, 2020 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5846647 Quote
Recommended Posts