Jump to content

Recommended Posts

Posted

obozavam ga! knjige za razbibrigu, a sa skrivenim porukama, volim to... cula sam da postoji film, nikako da ga nadjem....

anyway, kada sam u jednoj knjizari trazila knjigu "dusevna muzika", prodavacica me je ispravila..."Duhovna muzika"...a onda sam je zamolila da pronadje knjigu...posle je bilo blam...:)

Posted

Discworld Noir cini mi se

Aj ja cu veceras upakovati to pa cu uploadovati preko noci, brze je a i ne znam tano gde mi je CD :)

Javljam kad obavim sve

Posted

"NEKA SVI DEMONI PAKLA RAZDERU TVOJU ZIVU DUSU AKO OVOG CASA NE IZIDJES IZ PRODAVNICE, pokusa Smrt."

"SADA ODLAZI OVOG TRENUTKA, rece Smrt i dodade: PRE NO STO SUSNI VETRI VECNOSTI SPRZE TVOJ BEZVREDNI LES.

Moj muz ce biti obavesten o ovome, turobno rece kuvarica napustajuci radnju. Smrti se ucini da nijedna njegova pretnja nije bila upola tako strasna."

He, he... Genije...

• 2 weeks later...
Posted
Kao fan naucne fantastike imao sam prilike da prociam pare dela.Svideo mi se nacin pripovedanja. :)

Što smo zvanični :mhihi:

Posted (edited)

Da...?

Nije klasicna doduse, ali jeste epska...

Edited by maria blacksmith
Posted
ne slazhem se.

parodija na ljude i owaj swet preko komichne epske fantastike.

:da:

Parodija na sve što postoji :)

Mitologiju, religiju, stvaran svet...

Posted
on je genije.

Slazem se... ali se ne slazem da je to epska fantastika... Parodija na epsku fantastiku - da...

Doduse parodija na sve sto postoji sa velikom primesom maste...

Ma sta ja serem... Covek je legenda!

• 2 weeks later...
Posted

Uh i ja maštam o tome odavno! :)

Koji bi to razgovori bili! :D

Mada nemam pojma kakav je čovek ovako privatno, ali ne sumnjam da 100% više lupeta nego u knjigama...

Ahhh...

Šteta što nema više tako zanimljivih ljudi.

Mada da ih ima, onda ne bi više bili toliko zanimljivi :wub:

Ok prestaću sad da lupetam

:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...