mara! Posted October 20, 2007 Author Report Posted October 20, 2007 jaaaaaaaaaaaaaaaaaao sajam sad ce novi pracet sad ce novi pracet aaaaaaaaaaaaaaa
Devilweed Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Uh, dugo ga nisam citao... Poslednje je bilo... Soul music, ako se dobro secam. Nemam neki redosled citanja, stagod da mi sledece padne za oko...
mara! Posted October 27, 2007 Author Report Posted October 27, 2007 ne, posle Dusevne Muzike preveli su Zanimljiva Vremena, Maskaradu i sad Glinene Noge, koje sam ja kupila pre dva dana na Sajmu!!! Fak jea!!! \m/
Angelystor Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Dushevna Muzika je majkaaa!!! Ove posle nje su mi nyah. Nadam se da je ova Glina dobra.
Machka Naopachka Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 zanimljiva vremena su skroz kul maskarada mi se ne svidja. dushevna muzika je onako (chini mi se da je losh prevod, u stvari). eksperimentisala sam sa kamioncima i nije mi se dopalo (nepovezana radnja nekako)
mara! Posted November 1, 2007 Author Report Posted November 1, 2007 to za kamionce buldozerce i krilce se slazem... nisu mi bili nesto... je l cito neko ono decje...? ono dzoni i ...bla?
Lakšmi Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Sve skupa nije loše za puštanje mozga na "godišnji odmor"! Čitaš, opuštaš se i ne misliš mnogo!
Platina Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 ja sam sad pocela male bogove i cini mi se da nisu losi, inace sam procitala bar 10ak knjiga. samo ne treba preterivati sa njegovim knjigama, jer dosadi, jednostavno treba povremeno ubaciti izmedju par ozbiljnijih knjiga.
Azizam Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Pročitam jednu ili dve godišnje. Svako smori ako ga forsiraš. Glinene noge su odlične, sve je dobro kad se pojavi Straža. Neverovatno je kako je uspeo da ubaci rasizam u tako običnu priču hehe. Glina moje gline....mmmm Pročitala sam nedavno "Fifth elephant", jedva čekam taj prevod, jedna od najboljih knjiga o Straži.
mara! Posted November 11, 2007 Author Report Posted November 11, 2007 (edited) ja bas ne mislim da pracet smara ako preteras!!! ja citam i "ozbiljne" knjige, a od praceta nisam samo Svetlost cudesnog, i uopste me nije smorio. sve ovo sam procitala za manje od dve godine... edit: citat: -Ja sam mislila da patuljci vole zlato... -Mah, to kazu samo da bi ga odvukli u krevet hahahhahahahha Edited November 11, 2007 by maria blacksmith
Lukijan Mušicki Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 hmm ja ne mogu da kazem koja mi je najbolja! SVE SU GENIJALNE! ostala mi je samo jedna prevedena da procitam (predposlednja) ne mogu da se setim kako se zove... hmm jel neko citao poslednju? Glinene noge? totalna odvala! mislim da se malo sprda sa amerikom u jednom delu... ))
Azizam Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Ma sprda se sa nacistima, rasistima i ostalim *istima... A gde toga ima ko alve?
mara! Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 cega to? btw, pretposlednja je maskarada... glinene noge su vrh brate xD jos citata iz iste knjige: -pa posle onih nekoliko krigli dzina... -o cemu pricas? pa niko ne pije dzin iz krigli? -pa to sam vam i ja rekao, ali niste hteli da slusate... ili: -....i sve sto dobijes je Kanta za Kikiriki... -Mislite tante za kukuriku? -moguce. a ko su tante? xDxDxD Pocni iz Pocetka. xD
HAVOC Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Igrao igru Discworld 2 i odma poludeo za Precetom! Posle Discworld Noir - isto nenadjebivi click and point! Pa gledao wyrd sisters, soul music... i na kraju kao slag na tortu... film HOGH FATHER, koji je ostavio trajan uticaj na mene! Terry Prachett = genije
ResurrectioN Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 (edited) Folks, I would have liked to keep this one quiet for a little while, but because of upcoming conventions and of course the need to keep my publishers informed, it seems to me unfair to withhold the news. I have been diagnosed with a very rare form of early onset Alzheimer's, which lay behind this year's phantom "stroke". We are taking it fairly philosophically down here and possibly with a mild optimism. For now work is continuing on the completion of Nation and the basic notes are already being laid down for Unseen Academicals. All other things being equal, I expect to meet most current and, as far as possible, future commitments but will discuss things with the various organisers. Frankly, I would prefer it if people kept things cheerful, because I think there's time for at least a few more books yet ) Terry Pratchett PS I would just like to draw attention to everyone reading the above that this should be interpreted as 'I am not dead'. I will, of course, be dead at some future point, as will everybody else. For me, this maybe further off than you think - it's too soon to tell. I know it's a very human thing to say "Is there anything I can do", but in this case I would only entertain offers from very high-end experts in brain chemistry. http://www.paulkidby.com/news/index.html Edited December 14, 2007 by ResurrectioN
mara! Posted December 16, 2007 Author Report Posted December 16, 2007 ja sam u petak plakala dva sata :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: jebeno sranje jebem ti zivot usrani ovakav :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:
Tanya Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Ma ja se rasplacem i sada, sa kim god da krenem pricu o tome. Stvarno me je izbacilo skroz sa koloseka...
mara! Posted December 16, 2007 Author Report Posted December 16, 2007 ^pa i ja, a u petak 2 sata ali dobro je napisao "i'm still alive" x) veseljak
Tanya Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 A to me je najvise i skenjalo Jbg coveku sa takvim duhom i takvim intelektom da zapadne takva bolest
Recommended Posts