In The Flesh Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Pass off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Pogledam omot,i dodje mi da skinem album.Ali onda pogledam naslove pesama,i ipak zaobidjem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Pogledam omot,i dodje mi da skinem album.Ali onda pogledam naslove pesama,i ipak zaobidjem. Isto i kod mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Није лоше, није лоше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 odlican, i pevanje isto sjajno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 pevanje najbolje do sad,samo sto ga ima malo ..i album majku mu ko da nije masterovan uopste makar ja imam takav utisak skinuo dve verzije:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 i tomovi ruzno zvuce, bas sintetika, kao da je kucan zvuci. ali super album sve u svemu. nije toliko thrashy, vise vuce na neki prog malo tvrdji i komplikovaniji, ali je skroz dobar. mogu da zamislim koliko bi uzasna ovakva muzika zvucela sa nekim starim pevacem MD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Uf, ja sam tek negde oko petog slušanja uspeo da pohvatam šta se dešava i uđem u melodije. Album gotovo da nema veze sa prethodnim, skoro nigde tehničkog treša, album je totalno prog a i novi pevač (koji je veoma dobar) je u tim vodama. Najveća zamerka definitivno ide na produkciju, koja je nekako sintetička, posebno bubanj. Eto, MD objaviše još jedan dobar album, i sad će opet da nestanu netragom. Da mi ih je negde nahvatati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Uf, ja sam tek negde oko petog slušanja uspeo da pohvatam šta se dešava Sjajna preporuka za sve koji ga do sada nisu culi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Ponosan sam ako sam ti ja izvor preporuka Pa prog album, šta očekuješ... ni Images and words nisam na prvu skontao potpuno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Pa sta da ti kazem,znas koliko volim blek metal,a sta bih ja bez tvojih ejdur gudjonsen preporuka. Jebiga,zato i zaobilazim prog.Vise vremena treba da skontas o cemu se tu radi uopste,nego sto uzivas u muzici.Daj ti meni dzdzdzdz,i ja srecan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Pa zato i ne voliš black metal, treba ipak malo vremena da uđeš u fazon. A ja volim pod inače albume koji te malo izazovu i trađe neku pažnju, a sa druge strane volim i Slayer koji mi sad piči volim sve što vole mladi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Necu ja tu nikada uci u fazon.Naslusah se gomile tog sranja,5 bendova valjaju. Slayer izaziva vise paznje nego bilo koji drugi bend u univerzumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Sam sam zajebao priču samim pomenom Slayera U svakom slučaju, moj ti je savet da preskočiš ovaj novi MD, ti reče da ti nisu nešto a ovaj album im je jedan od najkomplikovanijih... bolje skini novi Dew scented. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 SLEJEEEEEEEEEER!!!!!!!! Ma ne moras mi savetovati,vec sam rekao da ne skidam to.Jednostavno,meni ne leze progresivci.Sve je to divno i krasno,ali nije iz moje price.Dew Scented overen jos kako,vrlo dobar novi album.I iznenadjujuci naziv ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 (edited) Prejebalo ovo "Dances Of Death" nije nikako. Dobra album, svakako jeste Uocljivo, najkvalitetniji vokal Delte do sada, ali isto tako i najdosadniji. Osim sto bukvalno 2-3 vokalne melodije ima da se upamte, em su mi preobicne za Delta standarde, em bih radije uz Hubertovu muziku slusao neki otkaceni vokal tipa...pa, bilo kog od prethodnih pevaca Onaj sa proslog mi je super, i ne znam zasto je izmenjen, kao i cela postava... Druga zamerka mi ide na ove sitne interlude koji bi trebalo da prave "mostove" izmedju pesama, ali umesto toga samo stvaraju utisak nepovezanosti...Daleko bolji efekat mi je kada mi se naredjaju Fool-Element-Apocalypt..., maltene prirodniji prelazi nego sa originalnim rasporedom pesama! Jos ove pomenute 3 super nalegaju jedna na drugu, s obzirom da je svaka naredna brza od prethodne Dakle, Ouverture-Movementi-Finale, ja samo tako teram album u telefonu vec neko vreme, lepse mi jednostavno tece... Isto nesto kao sa Paradoxom, reunion album - jebeni vau! Follow-up solidan, ali nista vise. Za izdvojiti pesme: "Ouverture","5h Element", "The Apocalypt"... "Affection" iako fina, vrlo cudna pesma, i nije mi nesto za MD album. Na kraju, ovo mu dodje kao neki bolje odradjeni "Vision Fugitives", more prog than thrash, za ocenu blizu 8. Edited July 30, 2010 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 Moja glavna misija naredne godine: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 u jebote bog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 "Intersections", a collection of re-recorded classics by the legendary German progressive thrash outfit MEKONG DELTA, will be released in Germany on April 20, in the rest of Europe on April 23 and in the U.S./Canada in early May via SPV/Steamhammer. "Intersections" track listing: 01. Prophecy 02. The Cure 03. Memories Of Tomorrow 04. Heroes Grief 05. Shades Of Doom 06. The Healer 07. Transgressor 08. Sphere Eclipse 09. Heartbeat 10. Innocent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Ијао, па зар и ово?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 24, 2012 Author Report Share Posted February 24, 2012 Ne vidim cemu odusevljenje. Jebeni rerekord jos jedan treba da prezivim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Па, довољно је што овај бенд избацује нови материјал, па макар то било и поновно снимање старог. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Moja glavna misija naredne godine: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 24, 2012 Author Report Share Posted February 24, 2012 Па, довољно је што овај бенд избацује нови материјал, па макар то било и поновно снимање старог. S obzirom da im je koncertna aktivnost raningvajldovski minimalna, pa jos gora, ne bi me cudilo da je Hubert spremio novog materijala, i obradovao bi se. Rerecord ne mogu da gledam kao novi materijal pa ne znam sta da mu rade. Ako nista drugo, mozda bar to znaci da ce malo da se smire sa promenama postave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts