GodDamnFemme Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Pre neshto vishe od godinu i po dana sam "naletela" na nemachki darkwave bend Diorama, koji me je oborio s nogu. Zahvaljujuci tom otkricu, "uplivala" sam u electro/industrial/EBM vode i u njima veselo plivam josh uvek. Zanima me da li josh neko deli moje odushevljenje ovim bendom. Quote
kliNac u sjeNci Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 tema je naravno bila. u svakom slucaju, jedan od favo izvodjaca. a favo pjesma, recimo, "Someone Dies". Quote
Machka Naopachka Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 ja sam se navukla. diorama \../ munze. (zanimljivo je da sam prvo napisala 'muzna'... iz ... nekog razloga. ali htela sam reci ... CELO SELO MUZE BELO.... ovaj... munze) Quote
GodDamnFemme Posted January 19, 2007 Author Report Posted January 19, 2007 Uh, ne znam da li bih mogla da izaberem omiljenu pesmu...sve zavisi od raspolozenja, ali recimo da u poslednje vreme najvishe puta sam slushala "All that matters", "Few days off" i "Odyssey into the vacuum". Medju najdrazima su mi i "Champagne for all" i "Advance". Quote
Machka Naopachka Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 zaboga, ponavljaju se teme i neki novi ljudi po forumu :rolleyes: haha ma advance je super, to sam u kstu chula pa potrazila i sad se navukoh na sve zivo Quote
ennche Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Heh, u kst-u se non-stop puštala Advance, tako da se 90% ljudi navuklo na tu pesmu... Ja sam naravno potražila sve njihovo nakon što sam je čula i eto... volem Dioramu, volem Quote
Wise Owl Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Pa sta ako se ponavlja tema? Nije trebalo ni da nestane. Jedan od retkih bendova iz ovog pravca koji volim. Her Liquid Arms, Panes of Glass, Belle... Quote
hesperus Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 30.06.2007. AKADEMIJA http://www.contribe.de/eng_index.shtml Quote
kliNac u sjeNci Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 divno. a zna li se koliko ce karta kostati? mada, koliko god kostala, idem. Quote
psychosis Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 a sigurno je taj datum u pitanju...meni neko rece da je 30.maja...:| Quote
Jefimija Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 (edited) Odlicni su...bas dosta ih slusam u poslednje vreme...omiljene pesme su mi Howland road i Leaving Hollywood Edited May 7, 2007 by Nightmare_Aria Quote
Guest Marquis Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Jebote, nisam znao da dolaze. Imaju veoma zarazne pesme, definitivno! Zagotivio sam ih pre neke 3-4 godine. Sad su me malo smorili, ali tako to ide sa electro muzikom, barem kod mene. Quote
oNe Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 preslušao sam sva njihova izdanja i svarno imaju nekoliko pesama koje mi se sviđaju i verujem da brutalno zvuče uživo, ali pored tih nekoliko sve ostalo izgleda kao jedna te ista pesma sa istim načinom pevanja i wasp-om koji se prožima u pozadini. Nisu preterano originalni ali ih treba čuti uživo, definitivno... Quote
hesperus Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 "ne sviraju bas uvek iste pesme ali recimo da je ova lista bila na nekoliko poslednjih koncerata 01 Intro 02 Her Liquid Arms 03 Burning Out 04 Wingless 05 Exit The Grey 06 Kein Mord 07 Synthesize Me 08 The Girls 09 No Tears 10 Definition Power 11 Advance 12 The Pulse Of Life 13 Why — 14 Erase Me 15 Leaving Hollywood 16 Friends We Used To Know svakako cemo pokusati da ih nagovorimo da odsviraju jos ponesto,s`ozirom da su prvi put u beogradu " - by DJ Gavra Slusao/gledao sam Dioramu proslog avgusta u Utrecht-u (NL - Summer Darkness) i zaista su bili fantasticni! Tada su premijerno odsvirali: The Pulse Of Life i mogu vam reci da mi se u pesmi jako dopao "gitarsko/metalizirani" implant, koga svakako nema u objavljenoj verziji pesme. Daleko bolje zvuci uzivo... Ubedjen sam da ce momci dati sve od sebe u Beogradu. Quote
זאבים Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 werujem da s gitarama zwuche dosta kompletnije Quote
devotee Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 NISU ONI MOMCI !!! "ne sviraju bas uvek iste pesme ali recimo da je ova lista bila na nekoliko poslednjih koncerata 01 Intro 02 Her Liquid Arms 03 Burning Out 04 Wingless 05 Exit The Grey 06 Kein Mord 07 Synthesize Me 08 The Girls 09 No Tears 10 Definition Power 11 Advance 12 The Pulse Of Life 13 Why — 14 Erase Me 15 Leaving Hollywood 16 Friends We Used To Know svakako cemo pokusati da ih nagovorimo da odsviraju jos ponesto,s`ozirom da su prvi put u beogradu " - by DJ Gavra Slusao/gledao sam Dioramu proslog avgusta u Utrecht-u (NL - Summer Darkness) i zaista su bili fantasticni! Tada su premijerno odsvirali: The Pulse Of Life i mogu vam reci da mi se u pesmi jako dopao "gitarsko/metalizirani" implant, koga svakako nema u objavljenoj verziji pesme. Daleko bolje zvuci uzivo... Ubedjen sam da ce momci dati sve od sebe u Beogradu. Quote
kliNac u sjeNci Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 zna li neko konacnu play listu? Quote
זאבים Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 zna li neko konacnu play listu? dodji na cert pa saznaj Quote
kliNac u sjeNci Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 ma, idem u svakom slucaju. pa, makar, izvodili samo stvari sa "a different life". Quote
lunja Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 lol sinotj je bilo... mokro... jedva chekam mera luna ove godine... ali dva sata, nema shanse ps. kako smo se ispalili za wingless Quote
mina. Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Mokro je mala rec za sinoc :) Jos uvek mi je fascinantan fenomen prezivljavanja koncerta Playlista je bila diiivnaaa Quote
Recommended Posts