Милица Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 (edited) Nije los bendic ali u sustini nista specijalno Ima i dobrih stvari ali gro je nekako genericki i prosecan i maltene sve pa na isti fazon Ne znam bas. Ja ne volim bas uticaje elektronike u muzici, a kod njih mi ne smeta. Imaju dobre tekstove... Znam da to nema veze sa muzikom, ali na neki nacin ima. Ukazuje na IQ clanova benda :) Nisam ih bas nesto mnogo slusala, ali sve sto sam cula mi se dopalo. Leaving Hollywood je, po mom misljenju (ovo sto pricam se odnosi na chamber version) sjajna pesma, i rekla bih da prevazilazi granice zanra, nekako je univerzalno dobra. To jeste samo moje misljenje, ali.. Ma, ne znam, valjda ne mogu da gledam da neko svrstava u prosek jedan od retkih elektro bendova koji mi se dopada :) Edited February 16, 2009 by Elisa Day Quote
Lukijan Mušicki Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 eeee... ako tu stvar nisi slusala uzivo, nemas pojma sta si propustila! Quote
sunessence Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Дижем тему из мртвих, ал' мука ме натерала. Има неко линк за свлачење "Velocity", ал' да је цела песма, а не ова осакаћена верзија са YouTube-a? А може и за албум... и за дискографију! Остадох без већине своје музике (учите из мојих грешака: back up, people, back up!), а ових дана ми се тако слуша та песма, а торенти ме нешто не воле, и тааако.. Упомоћ? Quote
mina. Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 imaš ovde taj album. moje saučešće btw. 1 Quote
Recommended Posts