^Suicide_Pony^ Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 HELLYEAH, the new band featuring former PANTERA/DAMAGEPLAN drummer Vinnie Paul Abbott alongside members of MUDVAYNE and NOTHINGFACE, will release its debut album on April 10 via Epic Records. A two-minute video clip shot during the rehearsal/recording sessions for the upcoming CD can be viewed at this location. An audio sample can be found on the group's MySpace page. More information will be made available soon. HELLYEAH's lineup is as follows: Chad Gray (MUDVAYNE) - Vocals Greg Tribbett (MUDVAYNE) - Guitar Tom Maxwell (NOTHINGFACE) - Guitar Jerry Montano (DANZIG, NOTHINGFACE) - Bass Vinnie Paul Abbott (PANTERA, DAMAGEPLAN) - Drums sva 3 benda su sinonim za kvalitet, tako da se ne sumnja ni u kvalitet ovog benda. album k'o sto pise izlazi 10. aprila, a u medjuvremenu evo myspace stranica benda za download kojecega http://www.myspace.com/hellyeah Quote
niking Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 ja skinuo ove dve pesme... toliko dugo nisam slusao Panteru da sam zaboravio koliko Vinnie Paul kida... znaci, pocetak Matter Of Time ali me i dalje njegov glas iritira... Quote
Ivan_Creed Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Naziv benda je nekako adolescentan i nepotreban, razumeo bih da su hard rock zajebancija tribute ili kafanska verzija, ovako se pitam i dalje kako ce ovi proleteri proci... Jebes muziku kada ime ne valja... Zasto ba, zasto??? Quote
Geozee Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ne svidja mi se muzika koju prave... mislim da nisi odabrao dobar podforum za ovaj bend... A o imenu necu da komentarisem... Quote
Vitamin K Experience Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Hellyeah = Fuckoath Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 mislim da nisi odabrao dobar podforum za ovaj bend... da sam otvorio temu na thrash-u (zbog pantere), srali bi mJetalci da joj tamo nije mesto zbog nothingface-a i mudvayne-a koji nisu thrash. mislim da je ipak najprimerenija ovom delu foruma, a ako vam bas toliko bode oci, prebacite je drugde. @ivan ime jeste stavljeno kao zajebancija, a sumnjam da samo ime moze da narusi kvalitet pesama, pogotovo kad ljudi vide ko je sve u bendu. 2 sadasnje pesme mi se skroz dopadaju, cenim da ni ostatak albuma nece biti losiji. Quote
Ivan_Creed Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Ma znam covJece, zelim bit' smIJesan ba... Samo tol'ko bolan.... Quote
niking Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 http://rs106.rapidshare.com/files/24291898...iaportal.ru.rar pass: www.crom-diosesdelmetal.blogspot.com to bi trebalo biti to... ja cu do sutra valjda skinuti... Quote
dr NIK@ Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 (edited) cuo sam nesto malo jos pre tipa 2 nedelje do mesec dana i nista posebno... Edited April 6, 2007 by dr NIK@ Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 7, 2007 Author Report Posted April 7, 2007 e vidis, trebalo je i to da ti trazim pre neki dan. oh well, cekacu da se opet skupi materijala Quote
Southern_Marshall Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 pasword je : www.mediaportal.ru Quote
Southern_Marshall Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Preslushao sam album...mislim s obzirom ko svira,moglo je to mnogo bolje...Po meni par pesama su ok,ostalo je prosecno... myspace Quote
dr NIK@ Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 e vidis, trebalo je i to da ti trazim pre neki dan. oh well, cekacu da se opet skupi materijala ma nisam ni skinuo album. uopste mi se ni ne skida, ali kad skidam i ostalo smece, sto ne bih i njih. Quote
marko.nocturne Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Preslushao sam album...mislim s obzirom ko svira,moglo je to mnogo bolje...Po meni par pesama su ok,ostalo je prosecno... Totalno se slažem....Kada sam video projekta, jedva sam čekao da čujem, kad ono prc---- Ja ću moje da kažem tamo gde treba! Quote
Natasha! Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 jel vredi ovo skidati ili ne? da negusim protok ako je sranje... na koji bend lici priblizno? Quote
Vintersorg Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 valja,valja... nije lose hellyeah=mudvayne+pantera+machine head+korn... i jos malo ovog novog novog talasa Quote
Natasha! Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 hellyeah=mudvayne+pantera+machine head+korn... i jos malo ovog novog novog talasa ijaoj, priznajem da sam skepticna na sta sve to umiksano lici zajedno svi ti bendovi zasebno su vrhunski, al sve zajedno... Quote
Vintersorg Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 kako hoces. na to lici, pa ti vidi. i pilece meso je dobro, al je giros bolji. Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 9, 2007 Author Report Posted April 9, 2007 ja sam odslusao neke 2 pesme sto pustaju na myspace-u jos odavno i obe su bile sranje. ne secam se ni kako se zovu, mozda je ostatak albuma bolji. Quote
Natasha! Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 2 sadasnje pesme mi se skroz dopadaju, cenim da ni ostatak albuma nece biti losiji. ja sam odslusao neke 2 pesme sto pustaju na myspace-u jos odavno i obe su bile sranje. ne secam se ni kako se zovu, mozda je ostatak albuma bolji. kontradikcija Quote
dr NIK@ Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 hhahaaha, al si ga uhvatila btw, ja skinuo album.... sad jos samo treba da se nakanim da ga preslusam... Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 10, 2007 Author Report Posted April 10, 2007 e natasa natasa, postade ti novi zak da se objasnim. te dve pesme su mi se dopale na prvo slusanje (kad sam i otvorio temu), a vec nakon par narednih slusanja sam skontao da su kratkotrajna zabava i realno sranje. sad ih gotovo i ne slusam. Quote
Recommended Posts