Letva Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Oblak prasine valja se ovom opustelom zemljom... Grobna tisina puzi grimiznim poljem. Sve umire, a zivot ne razume, Zasto bol ostaje… Zasto gore sume? I na ivici horizonta, dasak nade. Neko hrabro jase preko te mrtve livade, Plemic na konju, sa kopljem u ruci… Za njim ide armija, jasuci u strahovitoj buci. Crna senka na obzorju luta. I tamo je vojska, bez duse, Mrtvi duhovi nekadasnjih heroja, Koji donose patnju I zivot ruse. I dok svetlost hrli u susret tami, Srebrni celik na zardjalo gvozdje, Mnogi ginu, sa gvozdjem u mesu, Iskidani i ubijeni u neljudskom besu. Nista ne zaustavlja legiju plemenitih, Dok se bore za pravo postojanja, Protiv sve te mrznje I zlobe, Protiv ozivelog mraka. I konacna pobeda, Dok plemic u daljinu gleda... Trijumf nad kostima boraca palih, Medju lesevima i vekovnim kostima...
mrtva Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Protiv sve te mrznje I zlobe, Protiv ozivelog mraka. ja bi to ovak rekla za ljubav sve te mrznje I zlobe, za ljubav ozivelog mraka. but..don't worry svidja mi se pjesmica..odmah se sjetim epskog crnog metala..najs
Jedite Govna Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 svaka cast, odusevio si me s svojim umijecem u pisanju, fenomenalnih radova, poput ovog...
voodoo_ Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Srebrni čelik? Nastavak će se, pretpostavljam, zvati "Mesingani aluminijum" :)
Letva Posted January 22, 2007 Author Report Posted January 22, 2007 Fala na pohvalama... Twiggy, da sam napisao to sto kazes, pesma bi bila prilicno nekrofilna... Mesingani aluminijum ? Hmm... zanimljiv predlog. Srebrni celik je zato sto sa ja znam... mora nekako da se zove pesma...
Salvation Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Ovo kosti na kraju previse koristis... mogao si recimo trijumf nad hordom smrti/mraka/tame. Ili .. "Trijumf nad kostima boraca palih..konacni mir za mrtve i zive" Ili, 20 hiljada drugih akcija, zavisi od afiniteta.. ali ovo duplo 'kosti' bode ochi. Sem toga, ok pesmicica jos samo da nadjes neke death metalce i super.
Recommended Posts