Grobodan Posted November 15, 2015 Author Report Posted November 15, 2015 Meni trenutno treci > drugi > prvi. Quote
Kumodraski Vo Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Taman da napada sneg jos pa cemo da udarimo po ovome Quote
Grobodan Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 Nesto slabo komentara, jeste stigli uopste da preslusate? Meni ovo remek delo, mogli su da pojedu govno samo tako ali pobedili su kao nikad, nema dosadne pesme na sva tri CDa. Quote
obsessed by cruelty Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Meni za sad najbolje lezi drugi, u tom sam nekom gej tripu trenutno Mnogo treba da se vari ovo, ima svega stvarno, tek za mesec dana cu mozda moci da dam sud Quote
soul wandering Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 (edited) ja odslusala jednom i to je to, nemam 3 sata slobodna 2 puta, bas je maraton preslusati ovo pogotovo kad si vec premoren od prva dva a ceka te treci tezak kao smrt Edited November 24, 2015 by soul wandering Quote
Talvi Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 stavljam da se skine evo pa nek ide život, svakako mi Of Death And Corruption ne izlazi iz slušalica danima pa sam u elementu Quote
soul wandering Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 ovo je pametnije slusati deo po deo mozda, mada meni bas bila fora da sve odjednom predjem, radi kompletnog utiska Quote
Grobodan Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 Moj last kaze da trenutno tece 11. slusanje celog albuma, plus sto sam ga proturio kroz sluske celog 5-6 puta, tako da moze da se stigne ako se hoce Quote
soul wandering Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 hoce se al se ne moze a tebi svaka cast, pravi si dumer Quote
Talvi Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 ja krenuo od akustike, fino je mada mi ne bi smetalo da je direktnije malo Quote
Grobodan Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 Ista je prica kao i za svaki album, ali za ovo cudoviste to posebno vazi: nema nista dok se ne sedne i skoncentrisano odslusa od pocetka do kraja par puta, meni je prvih par slusanja dok sam surfao netom i nazovi slusao bilo tesko, kad sam ovako odradio i usao u album ide posle kao 'ladna voda, i 3 sata uopste nije puno kad znas materijal i naravno ako ti se svidja, sad mi ne pada ni najmanje tesko. Quote
Dead Man Walking Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Utisci o muzici su se pretvorili u diskusiju koliko ti je teško da odslušaš album. Yumetal. Quote
soul wandering Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 izvini ali ja nisam primetila da ti diskutujes ista kakav ti je novi sts? Quote
Dead Man Walking Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Nisam fan benda ni žanra, dođem ponekad na temu da vidim šta pišete jer znam lično klavijaturistu benda Aleksa Muntera i on spamuje stalno na fejsu o albumu pa me zanima šta kažu ljudi koji slušaju njegovu muziku. Quote
soul wandering Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 reci mu da ga ceo yumetal voli i pozdravlja ali da vise vole pevaca iako je debeo i naravno jedva cekamo nastavak twin piks btw evo preslusavam ponovo,ajde Quote
temper Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 možemo da prikupimo omiljene numere sa sva tri diska i sastavimo savršen album posle nekog vremena Quote
Grobodan Posted November 25, 2015 Author Report Posted November 25, 2015 Nisam fan benda ni žanra, dođem ponekad na temu da vidim šta pišete jer znam lično klavijaturistu benda Aleksa Muntera i on spamuje stalno na fejsu o albumu pa me zanima šta kažu ljudi koji slušaju njegovu muziku. Evo pozdravi ga i prenesi mu moje misljenje ovako http://www.metal-sound.net/swallow-the-sun-songs-from-the-north-i-ii-iii/ Quote
Dead Man Walking Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Stavi neke pasuse u tekst, jako se teško čita ovako. Inače slabo viđam Aleksija u zadnje vreme, preselio se u Varšavu al' trebali bi možda uskoro nešto da radimo. Quote
soul wandering Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 kako je cudan vokal na 10 silver bullets, to sam i sinoc skontala dok sam preslusavala sa sluskama Quote
Grobodan Posted November 25, 2015 Author Report Posted November 25, 2015 Mislis na growl? Meni je muljav na celom albumu, malo se istrosio covek izgleda. Quote
soul wandering Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 ne ne,ovaj klin vokal, na refrenu npr,kao katu da slusam vec imam nove favorite sinoc uspesno preslusano sve Quote
Grobodan Posted November 25, 2015 Author Report Posted November 25, 2015 Meni se Jonas mnogo cuje na drugom disku, na prvom nisam primetio vala. Quote
soul wandering Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 (edited) meni nista cudno na drugom, cek sad cu obratiti paznju opet kad dodjem do njega sa prvog mi svaka pesma ok, ulazi u usl lako i nonstop imas neka desavanja i drzi paznju drugi mi je lep ali mi je malo ravniji u tom smislu, tako mi se ucinilo bar, uspavao me skroz lost and catatonic Edited November 25, 2015 by soul wandering Quote
Grobodan Posted November 25, 2015 Author Report Posted November 25, 2015 Nije cudno ali cuje se Jonas masu, npr obrati paznju na Away i deo Arise with the new dawn's hour and let your eyes reflect the dark, Jonas 1/1 momenat. Na prvom su mi favoriti trenutno prva i poslednja, vidim da se svi seku na Lost and Catatonic, meni ona na zadnjem mestu (mada naravno odlicna). Quote
soul wandering Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 mora da se slusala katatonia dosta dok se radio album, sto je uvek plus, bogove treba slusati na prvom disku u svakoj pesmi imam deo za koji sam se zalepila, i zato mi se stalno smenjuje koja mi je najbolja stvar sa treceg diska mi prva najbolja mozda Quote
Recommended Posts