Haos sam ja Posted December 7, 2021 Report Posted December 7, 2021 Moram da priznam da sam bio pomalo skeptičan da će StS nastaviti niz vrhunskih izdanja iz prostog razloga što su lestvicu postavili suviše visoko u poslednje vreme. Pa iako mi se čini da je Moonflowers za koju nijansu slabiji od dva prethodnika i dalje je to suva klasa, a zlatni period benda i dalje traje. Pun pogodak mu dođe i ova klasična verzija da se posluša nakon metalske, gloom beauty and despair indeed. Uglavnom, jebu ovi i dalje i ne planiraju da stanu, zima odjednom izgleda mnogo lepše. Quote
Angelystor Posted December 9, 2021 Report Posted December 9, 2021 Izuzetno saglasan. I meni je bukvalno jedino "razočarenje" oko albuma što mi je slabiji od prethodna dva, a pogotovo od prethodnog, ali sam za sebe vrlo jak rad. Klasik verzija super ide uveče za uz čitanje, preporuka. "This House Has No Home" najbolja, plus ona dva gothic hita "Enemy" i "All Hallow"s Grieve". Quote
Grobodan Posted December 25, 2021 Author Report Posted December 25, 2021 Wtf u knjizici novog klavijaturista nije naveden kao clan, samo stoji da je radio pratece vokale. Juha svirao klavijature. A tih pratecih manje no na prethodniku. Quote
dAdAiSt Posted January 17, 2022 Report Posted January 17, 2022 Hoću da napišem recenziju za Moonflowers, pa ako neko ima način da dođem do benda, da mi pošalju disk, neki kontakt šta već, nek mi pošalje u pp, ili stavi ovde. Quote
Talvi Posted January 20, 2022 Report Posted January 20, 2022 videh neki dan da ima i neka plava verzija STS Quote
dAdAiSt Posted February 23, 2022 Report Posted February 23, 2022 On 1/18/2022 at 12:32 PM, azal said: dobrodosao u 2001. haha da. Quote
perzekjušn menijak Posted April 12, 2022 Report Posted April 12, 2022 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6193462 Quote
Haos sam ja Posted July 2 Report Posted July 2 Ne sviđa mi se nešto ovaj novi singl. Nedovoljno dobar refren da povadi direkciju pesme i ovu prefensi produkciju. A i Mikko mi malo smešan. Al imaju kredita kod mene dosta. Quote
Angelystor Posted July 4 Report Posted July 4 Da ga ne eufemišemo, loše ovo. Nadam se da je outlier na albumu. Quote
Grobodan Posted July 4 Author Report Posted July 4 Da ne eufemišemo, odlično ovo. Već se na prošlom koji iako je bio na nivou video blagi pad, promena je dobrodošla. Nadam se da će ceo album biti ovaj fazon. Quote
Haos sam ja Posted August 15 Report Posted August 15 Znatno bolja od prve, mada mi nešto "preoptimistično" zvuči. Quote
Grobodan Posted September 18 Author Report Posted September 18 Sve miriše na neki departure/sellout album, do jaja, jedva čekam. Quote
Chicken Little 420 Posted October 17 Report Posted October 17 https://getmetal.club/alben/metal/234346-swallow-the-sun-shining-2024-320flac.html Quote
Kumodraski Vo Posted October 17 Report Posted October 17 Kakav je ovo bre omot @Srbin Hamza 1 1 Quote
Havočka Posted October 17 Report Posted October 17 oh wow to je loše na tako neočekivan način 1 Quote
Srbin Hamza Posted October 17 Report Posted October 17 finski Srbi pokušavaju da zarade nešto preko veličanstvenog simbola Quote
HUMAN Posted October 17 Report Posted October 17 11 hours ago, Chicken Little 420 said: https://getmetal.club/alben/metal/234346-swallow-the-sun-shining-2024-320flac.html On 9/18/2024 at 9:13 PM, Grobodan said: Sve miriše na neki departure/sellout album, do jaja, jedva čekam. Quote
Recommended Posts