perzekjušn menijak Posted October 18 Report Posted October 18 Nisam još poslušao ništa ali ne brinem, ne znaju oni da naprave loš album. Quote
Haos sam ja Posted November 3 Report Posted November 3 Uz Emerald Forest, ovaj novi mi je najslabiji njihov album al opet daleko je od nekog teškog propadanja. Otišlo se dosta u neku komercijalu ali zadržana je doza te njihove melanholične elegancije, mada je album def optimističniji nego što sam očekivao, a jasno je da teško da su mogli da nastave sa dubokom tugom kao na nekoliko poslednjih. Fale mi dosta i neki back vokali ovde s obzirom da ima mnogo clean pevanja, šteta za onog prethodnog klavijaturistu što ode, pevao je kao slavuj iz finskih Mrčajevaca. Miko me malo nervira sa svojim ćunajt izgovorom. Nije bilo baš ni realno da nastave sa najvišom klasom albuma pa nek ovo bude neki outlier album ali i kao takav nije loš, nekih 6/10 od mene. Quote
airzez Posted November 4 Report Posted November 4 Nikad se neće vratiti taj glorijus period između The Morning Never Came i Ghosts of Loss. Ovo novo je već Century Media-core. Quote
Recommended Posts