Talvi Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Jel' znas mozda posto je prevoz do Beca? Znam da je tamo karta za cert 18 evra. Quote
-Mare Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Whoa, samo 18e. Jedna opcija je kombi prevoz - od vrata do vrata - 100e (ukupno) tamo i nazad. Voz je skuplji, oko 7000 je karta u jednom pravcu. Quote
NullPointerException Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Ja cu gledati da odem u Ljubljanu, jedino mi odgovara subota zbog posla. Zna li neko posto je vozna karta povratna do tamo, i za koliko novca se moze naci neko jeftino prenociste ? I naravno da li ce moci karta da se kupi preko Eventim-a? Quote
ZheX Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 New Moon je savrshenstvo, neverovatan album, odlican bend. Quote
Night Prowler Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 Slusao sam New Moon, do jaja je album. Sta mi preporucujete, koji sledeci njihov album da slusam? Koji je najcatchy? Quote
ZheX Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 Preporucujem prethodni Hope. U sushtini albumi Hope i New Moon su ih i uzdigli kao bend. Quote
Qadmon Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Preporucujem prethodni Hope. U sushtini albumi Hope i New Moon su ih i uzdigli kao bend. Nesto mislim da ce ih taj New Moon malo cak i spustiti sto se tice popularnosti. Hope i svi prethodni su ono sto ih cini dobrim bendom.Od prvog albuma pa do pomenutog Hope(zakljucno s njim) su kao jedna celina. To je bar moje subjektivno misljenje.I stvarno su za mene bili nuzno osvezenje. Quote
Talvi Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Nesto mislim da ce ih taj New Moon malo cak i spustiti sto se tice popularnosti. Zapravo, uzdigao ih je i to nikad više od ovoga. Baš su postali ekstra popularni u poslednjih godinu dana, a i album vrhunski prolazi. Primer: http://www.last.fm/music/Swallow+the+Sun/+charts?rangetype=6month&subtype=tracks Quote
Grobodan Posted September 6, 2010 Author Report Posted September 6, 2010 Meni su svi albumi superiška. Btw idu uskoro na turneju sa Solstafir i Mar de grises :fap: Quote
Talvi Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Jebote, ja još nisam obrnuo novi Mar a on u međuvremenu i procureo. Kul mix, malo mi je Solstafir tu čudan ali bih ipak otpuzao na to da svrate ovamo. Quote
SweetNurse Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 (edited) New Moon je savrshenstvo, neverovatan album, odlican bend. Slazem se u potpunosti,mnogo dobar bend...volela bih da ih vidim uzivo,valjda ce se desiti u blizoj buducnosti Edited September 29, 2010 by SweetNurse Quote
soul wandering Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Ovaj bend zaista gadja pravo u glavu...ubacuje me u veoma cudno raspolozenje kad god ga slusam . Zato se uvek prebacim posle na neko death krljanje da se pokupim... Quote
Talvi Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Finnish doom metallers SWALLOW THE SUN have issued the following update: "This year, 2011, we are going to keep things a bit more quiet and start preparing for the next SWALLOW THE SUN album, which will be released at the end of this year or in the beginning of 2012... Yeah, if the world doesn't end! Ten new songs are already in the works, but we are not going to rush with recording, album release or new tours because our bodies, hair and especially livers just can't handle it yet, folks!! We might do a few selected shows and festivals this year if it fits in with our plans, but otherwise this year is going to be a dark road of solitude towards new depths of gloom, beauty and despair — the sixth chapter of SWALLOW THE SUN. Quote
SweetNurse Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 otherwise this year is going to be a dark road of solitude towards new depths of gloom, beauty and despair — the sixth chapter of SWALLOW THE SUN. Au super. Quote
soul wandering Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 ohoho, lepo lepo...nadam se da ce ga zbudziti ipak do kraja ove godine Quote
Stolet Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Samo neka oni polako snimaju da to bude pravi STS Quote
Night Prowler Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=L2LgIyaZZ3k Savrseno Edited July 20, 2011 by Night Prowler Quote
Night Prowler Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z1djY3wc-5g 1 Quote
ZheX Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3N9hYYcESow Odlican video, koji me je naterao da posvetim vise paznje toj pesmi, i sad mi je ona omiljena od STS. Takodje sam zbog nje preslusavao prvi album, koji sam pre toga manje slusao, i shvatio koje je to jebeno savrsenstvo od albuma. Quote
Grobodan Posted September 7, 2011 Author Report Posted September 7, 2011 Prvi? Prvi je genijalan, svi su ujednačeni nekako po kvalitetu ali možda mi je poslednji najmiliji jer je ipak malo odskočio, i prvi zato što je bio prvi pa sam se tad i upoznao sa bendom. Quote
ZheX Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Prvi album koji sam ja cuo od njih je bio treci. Slazem da su na poslednjem odskocili i mozda mi je zato omiljeni kao i velikoj vecini, ali ovaj prvi, pa ovo je lepota za slusanje, nema lose pesme. Jos uvek nisam jedino drugi potpuno doktorirao, ali doktorirace se i on. Quote
Grobodan Posted September 7, 2011 Author Report Posted September 7, 2011 Drugi ima Descending winters, jedna od najboljih zimskih pesama. Quote
Grobodan Posted September 7, 2011 Author Report Posted September 7, 2011 Poranio si tri meseca Ne znam, nekako pahulje vidim na onom refrenu. Quote
ZheX Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Nema veze, ja ionako zudim za pahuljama, da se slusa Swallow The Sun, Agalloch, Novembers Doom i ostala ekipa i da se uziva. Descending winters nema greske. Quote
Recommended Posts