Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Ma, iz muda je, nego ne volim kada zvuči kao da mulja reči, možda i Jare ponudi svoje objašnjenje. Kad da viče "rourou" koje god reči bile. Quote
Talvi Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Meni je "New Moon" prilično savršen album ("These Woods Breathe Evil" - You’ve scrobbled this track 233 times. ), zato i imam baš visoka očekivanja od ovog novog pa ne bih da gatam bilo šta. Quote
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Мени је growl превише разводњен, и у неким тренуцима баш непотребан. Јесте да има муда, све то стоји, али би могло мало боље да се одради. Али зато што се свега осталог тиче, ту немам апсолутно никакву замерку. Quote
Talvi Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 E da, a i likovi su inače totalni frikovi za "Twin Peaks"-om, tako da moram da ih obožavam. Quote
Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Slušam sada opet ovu pesmu, valjda je ono što mi je uhvatilo pažnju na samom početku ton gitare. Volim kada se uradi nešto neuobičajeno u žanru, kao kada sviraš masnu gitaru u black metalu, tako te sitnice. Quote
Night Prowler Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Probacu da sacekam da mi stigne disk Quote
[Nocturno] Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Probacu da sacekam da mi stigne disk Sumnjam da ces izdrzati. Ja jedva cekam da dodjem kuci da preslusam album. Sto se New Moon-a tice, cak je i devojka moja zavolela Failing World iako ne podnosi metal. Quote
Јарослав Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Само што сам се пробудио, а одмах сам нажмео сјуда. Срећа, срећа, радост. 1 1 Quote
Grob Bez Dna Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 ajd i ja da kazem da skidam i da jedva cekam da se skine. Quote
Lou Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Само што сам се пробудио, а одмах сам нажмео сјуда. Ja počešao muda. Pao sneg, stigao album, hajde i ja da preslušam celo nešto od ovih Finaca. Quote
ZheX Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Meni je krivo sto sam danas u nekoj guzvi pa necu stici da preslusam album nekoliko puta i da ga gustiram lepo. Ovo sto sam cuo do sad je odlicno. Quote
Јарослав Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 (edited) ЈЕБОТЕ, ЈЕБОТЕ, ЈЕБОТЕ Каква албумчина! Овде свега има, и за слушање је у свакој прилици. И рекао бих да су коначно излечили дечије болести. Колико само кида. Као најбоље за сада Cathedral Walls, Silent Towers, Labyrinth of London, Hate Lead the Way... Edited January 25, 2012 by Јарослав Quote
Јарослав Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Пф, не знаш. Јеботе, који хит ова Labyrinth of London. Quote
Talvi Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Ja baš i nisam nešto odlepio od oduševljenja. Fin album, njihov standardni zvuk, ali jednolično u pičku materinu, kao da drve jednu pesmu 66 minuta. Izdvajaju se "Of Death And Corruption" kao ubedljivo najbolja i "This Cut Is The Deepest", ostalo mi sve isto nekako. Quote
Grob Bez Dna Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 i meni nije nesto na prvo slusanje. Quote
temper Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Ček', nismo još svi nažmeli sjuda! Quote
Јарослав Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 'ајде, шта чекаш. Од тебе очекујем да станеш на моју страну. Quote
Black desire Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Moram da priznam da su izdali super album, ne zvuci mi default i genericno. Moram da priznam da su izdali super album, ne zvuci mi default i genericno. Quote
Grobodan Posted January 25, 2012 Author Report Posted January 25, 2012 Čekam da čujem Grobovo mišljenje. Presjajan album. Sad nećeš da skineš? Quote
temper Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Jako dobar. Ne mogu da izdvojim favorite, ali evo, sve vreme preslušavam i nastaviću idućih dana, kako se čini. Jedino sam se na Hearts Wide Shut smorila, ostatak prija kao celina. A Hate, Lead the Way užasno poznata od nekud. Quote
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Standardno dobar album. Svidja mi se ova Labyrinth sto Jare pominje Mora se jos preslusati naravno,za sad pozitivan utisak. Quote
Recommended Posts