Stolet Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Bem mu, nije mi se nešto naročito dopao album na prvo slušanje. Ima dobrih delova, ima loših, gitare zvuče do jaja, što sam već rekao. Moraće to još da se obrne. A sada... Urna i Item Ad Lucem. Nešto što zaista pristaje vremenskim prilikama. Blagodarim 1 Quote
Lou Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Tvoja ja bila preporuka? Baš sada tražim ko je to kačio. Ovo je kao da Esoteric nema super-ego. Ista hladnoća i težina, ali značajno primitivnija. Britanci bi usmerili talas rifova tako da izgrade pažljivo atmosferu, a ovaj pusti da zvekne pravo u stenu i rasprši se u pičku materinu. Materijal je... bombona. Quote
Stolet Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Moja beše, da. Dopala mi se Arcana Coelestia, a njihov mastermind je i glavni u Urni. Eto, ispade neverovatan bend, potpuno nepoznat, a biću bogohulnik i reći da mi se više dopada od Esoteric, pa neka ide život Izlazi uskoro i nova Arcana Coelestia, okačih eno na preporukama trailer od neka 4 minuta, ono neće biti zdravo Da ne bude off topic, skeptičan sam u pogledu STS, ali skinuće se ovo ipak 1 Quote
Aces High Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 (edited) ovaj aces je nevidjen smarac. xexe Увек био. И мене смара... Хехе хехе хехе хехе хехе хехе хехе хехе хехе... Edited January 25, 2012 by Aces High 2 Quote
Grobodan Posted January 26, 2012 Author Report Posted January 26, 2012 Pa jebem mu sunce. ALI Pošto je gazda došao kući potkačen svima blagoslov. Slušajte ovo sranje u 2 noću dok pada sneg i shvatićete istinu. Quote
Lou Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Slušam Bohren već sat vremena, ako ovo nije istina, ne znam šta je. Mračno kao Sotonina nozdrva dok spava. Quote
Vassiet Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 lepota sama od albuma ... hate, lead the way me provoza strasno odma' a i labyrinth of london fino... ostalo umiva nije mi dovoljno moram da nastavim da slusam cim ustanem... Quote
Јарослав Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Slušajte ovo sranje u 2 noću dok pada sneg i shvatićete istinu. Quote
ZheX Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Cudi me da niko jos nije rekao ono sto se ceka da se kaze......ALBUM GODINE! E sad ozbiljno, album je toliko dobar da ne zelim da slusam nista drugo osim njega. Quote
Јарослав Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Ова година ће бити препуна одличним албумима, тако да је тешко одлучити се за један. Мада, већ сам рекао да ће мени то бити Woods 5. Quote
BlowCape Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Horror IV - najbolji horror do sada... Stvarno je album odlican, New moon ispade teska komercijala u odnosu na ovaj... Quote
Talvi Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Meni je ovaj baš daleko više easy-listening od "New Moon"-a. Quote
Јарослав Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Да, да, баш је лаган албум за слушање. Просто, као да лебди. Quote
BlowCape Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Ne znam, meni je nekako New moon bio mnogo "hitican" album... Nisam ga gledao kao celinu, svaka pesma je bila prica za sebe, dok ovaj, kao sto vec neko rece kao da jednu pesmu gule sat vremena... Mada meni je to odlicno, album je bas zaokruzen, svaka pesma im je na mestu i iako je muzicki diverzantan, najbolje mi zvuci kad ga slusam od pocetka do kraja, kao jednu pesmu.... Quote
Talvi Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Stoji to da su ovde pesme ujednačenije, no ja sam pre svega mislio na atmosferu koja je daleko opuštenija i manje mračna - na "New Moon" je bilo više delova na kojima se ozbiljno usereš kad grunu a ovde to izostaje. Quote
BlowCape Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 na "New Moon" je bilo više delova na kojima se ozbiljno usereš kad grunu a ovde to izostaje. E to da, to stoji, na to nisam mnogo obracao paznju sada, verovatno jer nisam mnogo pojacavao kad sam preslusavao album, cimer uci, pa ne bih da ga bacam u zimsku melanholiju pred ispit... Quote
Grobodan Posted January 27, 2012 Author Report Posted January 27, 2012 Ubijam se od albuma, stvarno sjajno izdanje. Ovo je suha istina: Stoji to da su ovde pesme ujednačenije, no ja sam pre svega mislio na atmosferu koja je daleko opuštenija i manje mračna Baš je jedna lepa celina, dosta opušteniji, malo i Opeth provejava u tragovima... hitovi (ako se o tome može govoriti ovde): prve 4 i Labyrinth of London. Nije za ispod devetke zasad, mada mi je sve bolji, leži mi kao budali šamar. Usput nisu mi jasne primedbe za glas - čovek ima i clean i growl i scream da napuniš gaće. Quote
Јарослав Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Вокали, о да. Можда и најупечатљивији сегмент на целом албуму. Quote
Grobodan Posted January 27, 2012 Author Report Posted January 27, 2012 E da, April 14th... da nije posveta Peter Steele-u? On je umro na taj dan. Poslušajte samo onaj rif na početku, čist Sabbath / Type O, a čini mi se da i u lirikama ima malo referenci. Quote
Black desire Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Ubijam se od albuma, stvarno sjajno izdanje. Ovo je suha istina: Baš je jedna lepa celina, dosta opušteniji, malo i Opeth provejava u tragovima... hitovi (ako se o tome može govoriti ovde): prve 4 i Labyrinth of London. Nije za ispod devetke zasad, mada mi je sve bolji, leži mi kao budali šamar. Usput nisu mi jasne primedbe za glas - čovek ima i clean i growl i scream da napuniš gaće. I nisu sve pesme iste. Quote
ZheX Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Meni je ovaj bend jedan od omiljenih najvise zbog vokala, growl mi bas odgovara, a i clean covek razbija. Hate, Lead The Way hitcina! Quote
soul wandering Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 haha, Grob svuda cuje Opeth. Znam na sta misle ovi sto im smeta growl, meni je ok. Ali clean-ovi su 1 Quote
Lou Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Mnjah, ode ovo sa hard diska. Rekao bih da mi spada u onu "njanjavo" kategoriju, kako je zove Grob. Inače, ono definitivno jeste pesma o Pitu, ima tragova i u aranžmanu pesme. Quote
kuruz Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Dosadnjikavo, nit' smrdi, nit' miriše. Jedino Hate, Lead the Way valja. Quote
Recommended Posts