Sisus Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 wear my ex-boyfriend's bloody nuts as ear buckles Quote
Angelystor Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Choveche, gde samo nalazish takve slike? Tu mislim i na taj avatar.. Quote
Џрк Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Znaci, konacno si provalio one sifre sto si pricao da ti se pojavljuju kad skines "bubnjarske skole" sa e-mule-a Quote
Angelystor Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 :) :) Umro sam...onaj "My Space.." deo je vr'! Jedino smara shto mora ga stopirash non-stop jer ne moze da stigne da se ischita.. Quote
Џрк Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 "I told you not to play keyboards with him" :) Quote
hypnos Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 ajde preporucite mi neki od albuma da slusam,posto ih do sad nisam cuo.... Quote
Guest Kriki Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 ajde preporucite mi neki od albuma da slusam,posto ih do sad nisam cuo.... Blasphemy Made Flesh definitivno! Quote
hypnos Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Blasphemy Made Flesh definitivno! hvala! evo preslusavam Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Posto je novi album govno.... nude nam koncert u periodu izmedju 15.novembra-15.decembra , naravno mala sala skc-a : CRYPTOPSY, BENEATH THE MASSACRE paket jos dva neka engleska benda .... sta mislite ?! Ja bih voleo da ih vidim , ali vise nisam nesto u mogucnosti da radim tako nesto.... Stavili bi cenu karte max 1200 din... aj javite sta mislite ... poz Quote
oʞɾoƃ Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 (edited) Iskreno, Frubi, niko živi ne bi došao na to. Bar ja ne bih. Ne sa ovom postavom. Previše bi bolno bilo slušati ovog deathcore idiota kako peva stare kultove. Edited July 9, 2008 by Gojko Quote
Lunar Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 @U kakvoj si situaciji sada da si odbio Overkill, odbi i ovo mnogo je rizicno, mnogo rizicnije nego verkill. Pa se strpi i cekaj josh jednu ponudu, mozda nesto lepo iskoci neocekivano. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Jes sam osto overkill trazio 5x vise para nego ovo ... )hehehee Jebem li ga... ma nema nista od ovog jeba ga . Quote
oʞɾoƃ Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Zamislite vi koliko je bend zasrao kad niko bre u SRBIJI neće da ih gleda, mogu da mislim kako je u inostranstvu. Ma voleo bih bre da pocrkaju od gladi, pička im materina pozerska. Quote
Grobodan Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Citao sam neke live reporte, kazu ljudi da ne sviraju nijednu pesmu sa clean vokalima, Flo kaze u fazonu da nece jos, nije vreme Quote
Nisko_Se_Mazim Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 (edited) Jebote ne mogu da verujem u sta se ovaj band pretvorio Edited July 9, 2008 by Full_Metal_Yakuza Quote
Lunar Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ovako album nije bash tolko losh da dobija 1-ice ili 2-ke mislim da je super ocena za njih 5 ili makslimalno 6. Npr. moze da se nadje tu koj momenat koji je super sa gitarske strane(cak u jendoj pesmi ima stvanro fina jedna bas deonica). Sto se tice clean-a poskidajte sve , osim sa pesme Leach koja nije losha uopste mozda moja omiljena pesma sa tog albuma. Naci neznam, mozda kad bi bend promenio ime u Kriptopsi i bili tagovani kao deathcore ima li bi publiku , i mozda bi preziveli to im je jedina sansa. Quote
oʞɾoƃ Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ali ovako su oskrnavili ime najstrašnije i dobiće 1 od mene. Quote
banedeathmetal Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Posto je novi album govno.... nude nam koncert u periodu izmedju 15.novembra-15.decembra , naravno mala sala skc-a : CRYPTOPSY, BENEATH THE MASSACRE paket jos dva neka engleska benda .... sta mislite ?! Ja bih voleo da ih vidim , ali vise nisam nesto u mogucnosti da radim tako nesto.... Stavili bi cenu karte max 1200 din... aj javite sta mislite ... poz Jebo mamu, nemogu da verujem brate BENEATH THE MASACRE je ZLO I NAOPAKO od benda !!!! To videti kako ti ljudi sviraju uzivo, to je cisto nabijanja kompleksa! Inace, vec sam izjasnio svoje misljenje o novom albumu, ali mislim da bi ipak dosta ljudi doslo samo da cuju uzivo "Phobophile", "Slit Your Guts" ili "Open Face Surgery"...no, sta da se radi. E da inace, jako sam se slatko nasmejao, pogledajte obavezno hahahahaha: http://www.myspace.com/craptopsynonesoscene Quote
Lunar Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 (edited) Ali ovako su oskrnavili ime najstrašnije i dobiće 1 od mene. Ako njima das 1 onda i IF-u ces da das 1? Budi objektivan covece. Jebo mamu, nemogu da verujem brate BENEATH THE MASACRE je ZLO I NAOPAKO od benda !!!! To videti kako ti ljudi sviraju uzivo, to je cisto nabijanja kompleksa A Mechanics of Dysfunction kida. Edited July 20, 2008 by Lunar Quote
oʞɾoƃ Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Kako da budem objektivan kad ni ne cujem muziku od onog kurca od vokala?! Quote
Little Butcher Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Dobra je ova stvar Worship your demons (gledo spot), al stvarno nema veze sa Cryptopsy Quote
Recommended Posts