marokanac Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 None So Vile ne nadjebiv album!!!Jedan od mojih omiljenih brutal death bendova!!!Bruka vocal i cuka!!!pozz Quote
banedeathmetal Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 None So Vile ne nadjebiv album!!!Jedan od mojih omiljenih brutal death bendova!!!Bruka vocal i cuka!!!pozz +1 Imam taj original Quote
Speed_Dead Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 iskreno meni je vokal benda cool ALI u poredjenju sa drugim vokalnim velikanima zanra ..i nije nesto jer se pola reci nikad nece desifrovati, al ko sto reko` dobar grind/dm vokal Quote
Black desire Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 i nije nesto jer se pola reci nikad nece desifrovati, kakve to veze ima? 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Blasphemy Made Flesh, None So Vile, a bogami i Once Was Not su sve kult albumi. Duša me boli kad vidim šta danas ide na turneju pod imenom Cryptopsy. Quote
Speed_Dead Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 @CRNA zena-pardon ZELJA ja: "i nije nesto jer se pola reci nikad nece desifrovati," Black desire: "kakve to veze ima?" opet ja : BRAVO SAD SI LUPIO KO MEDVED ! pravicu se da to nisi rekao Quote
Black desire Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Kako god, meni je bitnije da je vokal kao vokal dobar, dzaba razumes sta ti prica ako je vokal sranje jbg Quote
Speed_Dead Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 ko sto reko kako moze biti dobar kad recimo,samo krci i pisti a nekaze nista a u bukletu text od 3 strane:P? ?? pazi ja gotivim koljace svinja koji pewaju u grind bendovima ALI to su GRIND an ne DM bendovi Kriptopsi je ipak brutal death a ne grind bend a samim tim zelim da znam da kada onaj lik cvrkuce i rezi ponesto i kaze ,ko sto reko` dobar glas ima mada mi je to nekako bezveze ako nista ne izgovara Quote
Black desire Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 pazi ja gotivim koljace svinja koji pewaju u grind bendovima ALI to su GRIND an ne DM bendovi Kriptopsi je ipak brutal death a ne grind bend To mora da pise u nekom pravilniku pravila za pravilni ded metal 1 1 Quote
Speed_Dead Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 ne pise nigde al cemu tekstovi ako samo mumlas i pistis ? stvar je mozga ne pravila Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Pravila death metala jasno kažu: Ako razumete više od 6.66% onoga što pevač kaže, to nije death metal. 1 Quote
Grobodan Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ne kapira svako da je SFU death metal kao ti. Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Pa šta ćeš Moje je da se potrudim. Quote
azal Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 obradili SYL - Oh My Fucking God http://www.youtube.com/watch?v=6Xv8GAhqRqQ Quote
oʞɾoƃ Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Usraše dobru pesmu sasvim. Jebeni Craptopsy, dabodga im se bas survao u neki kurac od jarka. Quote
Fapril ethereal Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 aaaaaaaaaaaaaaa Non so Vile mi deflorishe bubne opne zadnjih 7 dana! sto volim da se vratim tim klasicima posle nekog vremena... Quote
Speed_Dead Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 obrada je smorila-mada stvarno kidaju ko svinje -grind core! Non so Vile i B.M.F su kultni albumi i za dm i grind fanove.. Quote
Totamealand Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Što su ortaci napravili zajebanciju od pesme Mutant Christ: http://www.youtube.com/watch?v=6u585OUJOwM KVLT! Quote
banedeathmetal Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Što su ortaci napravili zajebanciju od pesme Mutant Christ: http://www.youtube.com/watch?v=6u585OUJOwM KVLT! Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Uh Mutant Christ-koje krljanje BMF mi je ubedljivi favorit mada su odlicna i naredna dva albuma Evo i Mapeta http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4 :) Quote
Grobodan Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Flo ima novi bend, možete poslušati ovde. Neću da komentarišem ništa Quote
Fapril ethereal Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 ko ga jebe,pichketina klasichna dno.. Quote
Recommended Posts