Geozee Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 (edited) EDit Smorock Posto je pocelo spamovanje na originalnu temu, menjam namenu ove teme ... U pocetku besde ideja da se prica o ulicama u Beogradu i sl... Sada.... Preporucite gde i sta jesti u Beogradu, gde to ne treba raditi, gde blejati i sl.... Edited January 24, 2007 by Smorock
Simadin Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Da, mogli smo lepo da pricamo o pijacama i uporedjujemo cene..
ReMeDy_ Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 pricajmo o ekoloshkim uslovima na pijacama beograda
ilegalac Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Mislim da je bolje da bude posveceno kaficima, restoranima i nekim manjim prostorima za svirke (koje ne moraju da budu metal orijentisane). isto bi bila dobra rasprava o cenama klope/pica u restoranima.
Simadin Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Klopa? Hell yeah! Kad smo kod toga, da vam izreprezentujem jedan delivery servis: http://www.donesi.com Sve se narucuje preko neta (prvobitno izaberes lokaciju na kojoj se nalazis, a zatim ti sajt prikaze sve restorane cija dostava obuhvata to podrucje), restoran u roku od samo par minuta dobije narudzbinu, prihvati i u proseku za 40ak minuta dobijes hot meal na kucnu adresu... trenutno uzivam u carima doticnog servisa
ilegalac Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Klopa? Hell yeah! Kad smo kod toga, da vam izreprezentujem jedan delivery servis: http://www.donesi.com Sve se narucuje preko neta (prvobitno izaberes lokaciju na kojoj se nalazis, a zatim ti sajt prikaze sve restorane cija dostava obuhvata to podrucje), restoran u roku od samo par minuta dobije narudzbinu, prihvati i u proseku za 40ak minuta dobijes hot meal na kucnu adresu... trenutno uzivam u carima doticnog servisa Cuj, nisam u fazonu da naracujem klopu od kuce. Ako zelim da ostanem kuci onda mogu da spremim sam (bolje nego neki restorani). Ne izlazim samo da bih jeo.
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Korisna informacija, napokon! Desava mi se da sam gladana, a mrzi me da izadjem, ili da spremam, pa sam kopala po postanskom sanducetu, i kojekakvom krsu, ne bih li nasla one flajere od Kucnih dostavljaca hrane, kojim me obasipaju kada mi to nije potrebno!
Simadin Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Platis kad ti donesu, to je to. Kao kad bi narucila fonom... Btw. sto se odlaska u restorane tice, "Orac" na Vracaru ima jebeno najjace cevape na kajmaku! Uh! Jedino sto je skupo do zla boga... 10 komada 430 budjona, cini mi se.. ali, perfekcija ima svoju cenu Ionako nije za svaki dan...
ilegalac Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 A izvini, jel ovaj forum postoji samo da bi se diskutovalo o tome sta se tebi svidja? Eto, podelio sam to sranje sa vama, pa ko voli, nek' izvoli. Izbole mene kurac. Forum sluzi bas da se diskutuje sta se kome svidja. Ja nisam napisao da ti vise ne narucujes niti da je taj sajt sranje, vec samo moje misljenje o narucivanje klope. Izbole te kurac? Proveri da neko ne zabada neku voodoo lutku.
Simadin Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Haha, dobro, nemoj odma' da se primas. Samo je tvoj post meni imao nekakav hejterski prizvuk, bice da je zbog onog "cuj" na pocetku.. bez tvrdih osecanja
Simadin Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Baj d vej, ima i na krompiru strana o dostavi: http://www.krompir.co.yu/dostava/srp.htm, samo mislim da se uopste ne azurira i da cene nisu tacne, a neki od tih restorana, ili ne rade dostavu vise ili ne postoje...
Divlji Tigar Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Najbolji Cevapi su u restoranu "Cuburska Lipa" na Vracaru. Cena 400 dinara+pomfrit+luk. Cevapi su veci negou vecini restorana.
Vresište Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 e pa najbolji su bili u Vidin Kapiji...ako to josh postoji ....
Geozee Posted January 24, 2007 Author Report Posted January 24, 2007 Brate najjaci cevapi su kod "Cice" u gradu, tj. levo od cesme u Knez Mihajlovoj... zlo su dobri...
angela287 Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 meni se jede marina pica... MARA RULZ! ijao cevapi... mmmm roshtilj... ogladneh sad!
Geozee Posted January 24, 2007 Author Report Posted January 24, 2007 A najjaca pizza je u Ponchou na Nbg-u. I najveca...
MissionVao Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ljudi, idite u "Kuhinju" u Vojvode Stepe A najbolji cevapi JESU u Oracu! To mi je komsiluk pa sam cesto proveravala Pljeskavice u Njamburgeru (Baba Visnjina ulica) a sladoled u Que Pasa u knezu Pizza je extra Senza Paura (344-58-54) kao i spagete i ogromni sendvici.
ReMeDy_ Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Pljeskavice u Njamburgeru (Baba Visnjina ulica) brate... ne.
MissionVao Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 brate... sta kakish? velike, socne, puno priloga, cena ok... ne znam kad si zadnji put bio? isla sam i u stepin vajat i u duff i gde sve ne, al njamburger ostaje zakon... e da, ima sad u Nebojsinoj kul mesto, zove se Tocak, probajte sis cevap u slanini a prave i palacinke. Pljeskavice ne uzimajte ni pod razno.
ReMeDy_ Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 pa brate.. isao sam i ja svuda tuda... pored njamburegera prolazim chesto, i ponekad pojedem onako usput zato sto je bash usput.... nije bolji po meni ni od una ni od duffa, da ne pominjem pekaru Bulevar (roshtilj).
MissionVao Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 meni je pekara Bulevar uzas... previse masno, previse jako, jednom su cak imali i neki budjav ukus, sve dadosmo kuchicima...
ReMeDy_ Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Gde drugde da jedem burek? Osim toga, ovde je rech o pekari bulevar gde se vrti i rostilj.
MissionVao Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 On/ona hoce da kaze da je grozno jesti testo ako to nece da kaze ne znam zasto serucka. Zna li neko dobar jestiv kineski restoran? A da nije Luda Kuca ni Peking
ReMeDy_ Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 kad pomenu... kakve su cene u kineskim restaroanima uopste u odnosu na domace rest.?
Recommended Posts