mara! Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Jao, mnogo dobra stvar je i Karadjrdjeva u kifli, ima je u Orlu za 150 kinti... Stvarno je win! I to sa svim prilozima...
Blathaddar Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Jao, mnogo dobra stvar je i Karadjrdjeva u kifli, ima je u Orlu za 150 kinti... Stvarno je win! I to sa svim prilozima... potpisujem ovo,one nocji smo se lepo izdrali....samo je onaj paradajz bio promasaj...
mara! Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 pa mogao si da kazes da neces paradajz, r-tard!
Blathaddar Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 sta dar adim kada si ti skupa narucila 3 karadjordjeve!!!!
ThePowerhead Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ah... Orao. Voleo sam to mesto, dok nisam upisao srednju školu preko puta istog - sad retko jedem tamo, ali sam pre neki dan jeo neku sendvičinu s pršutom, paradajzom, sirom i graškom - ono je genijalno!!!
Lhabia Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ja bila u "Luda kuca"i bese jako dobro... Elem, ko bude isao, te bude zeleo da proba "cips od kampi", neka ne ocekuje bog-zna-sta kao sto sam ja ocekivala...Krajnje je bezukusno:(
ThePowerhead Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ekonomsku? Da. Ja bila u "Luda kuca"i bese jako dobro... Elem, ko bude isao, te bude zeleo da proba "cips od kampi", neka ne ocekuje bog-zna-sta kao sto sam ja ocekivala...Krajnje je bezukusno:( To je moja keva kupila pre par godina i spremala u kućnoj režiji - ispalo je kao neki nikakav, bezukusan, hrskavi poheraj.
MissionVao Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ma cips od skampa je samo dekoracija, tako su mi jednom rekli... Tamo valja samo piletina(junetina) s bambusom/pecurkama
shtuckensyglieben Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Sve je to bljak! Nema nista dok ja ne napravim cetnicku gibanicu sa sirom i kajmakom! ozenio bih te zbog ovog posta!
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Tamo valja samo piletina(junetina) s bambusom/pecurkama njam njam
CMPT Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Ja cu samo da podsetim da je ove subote (5.maj) prva subota u mesecu, sto znaci da se u Duff-u odrzava opstepoznati i sveomiljeni hepening - 50% jeftiniji rostilj!!! Jos jednom lokacije, nije na odmet podsetiti: Autokomanda - Dr. M. Ivkovica 2a Konjarnik - Ustanicka 246 Novi Beograd - Nehruova 51a Zarkovo - Trgovacka 7 Podrzite akciju: "Nek ide zivot... Za sve pare! (sa popustom od 50%)" uzivajte
CMPT Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Treba da pocnu da te placaju za ove stvari :) xaxaxaxxaxaxxa, da znas! Ideja za organizaciju postoji, maltene samo treba da je sprovedem u delo i pocnem da prikupljam priloge za organizaciju i naravno priloge koji idu u pleskavice...
Guest Ace Of Spades Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Na Bogosloviji.Mesto se zove Hit imaju bruka pljeskavice.Obavezno probajte Taxi pljeskavicu od 400 grama.
krezavy Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 (edited) specijalno obaveshtenje!!!!!! ja djole vrhovni vodoinstalater reda fekalnih gadosti odluchio sam podeliti sa vama trunku svog mukom stechenog sveznanja!!!!!! elem pekaru preko puta beobgradjnke pekaru u zgradi jugoauta preko puta fransha i pekaru na autokomandi (prva ka partizanovom stadionu, odma na izlasku iz kruynog toka) [/size] obavezno izbegavajte tolko su shtrokavi, da je to strashno..... shljakao sam neka odgushenja u ovim pekarama i da izneverujete u kakvim uslovima oni spremaju has... sudopere nisu pomerali par godina, ispod njih je sloj uzeglog testa pocrnelog od budji u pekarama od tad vishe ne jedem generalno mislim da nam treba vishe mesta gde se moze uvrshiti supa za poneti a da nije skupa ko u "chobanovom odmoru" Edited June 25, 2007 by krezavy
Geozee Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 Zahvaljujemo!!! Necemo jesti... Ps. kod beogradjanke sam jeo nekoliko puta i nikad vise... prvo sto je skupo, drugo, kao sto kazes prljavo... Ps2. I nemojte jesti u Hotelu Palace... ucenici pljuju u hranu...
Axeanosilas Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Не једите шпицасти део корнета. Шиптари њиме чачкају уши.
Doug Bradley Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Na Bogosloviji.Mesto se zove Hit imaju bruka pljeskavice.Obavezno probajte Taxi pljeskavicu od 400 grama. Taxi pljeskavica? Jel' to porcija prvenstveno namenjan taxistima ili?
Face Of Melinda Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Evo preporuka ako volite meksicku idite u Burito Bar fenomenana klopa za ne velike pare... Onda kada kreneta ka Munzetu na samom pocetku postoji neki kineski fast food mmm... naravno tu su i kineski restorani ali izbegavajte Peking skup je ko djavo... Ako volite italijansku klopu onda je tu restoran Trag koji je takodje dobar i nije skup A kada kazem da nije skupo mislim na veceru za dvoje sa salatama i picem do ili oko 1500
Doug Bradley Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Evo preporuka ako volite meksicku idite u Burito Bar fenomenana klopa za ne velike pare... Ko da mi chitash misli jede mi se meksichka hrana u zadnje vreme....gde je Burito Bar i kakve su im cene i jel' ima josh neki meksichki restoran u BG-u?
Guest Ace Of Spades Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Taxi pljeskavica? Jel' to porcija prvenstveno namenjan taxistima ili? Bilo je slucajeva da taksisti saznaju da obicni smrtnici jedu njihovu pljeskavicu.Nikad vise nisam video te ljude..
Recommended Posts