Jump to content

Recommended Posts

Posted
Izvinjavam se sto citiram post star nekoliko meseci, ali potvrdjujem gore citiranu pricu.

"Kafana" je fensi 200%, medjutim ja kada sam bio sa dragom mi zenom za neku godisnjicu braka, picila je odlicna muzika i izmedju ostalog sa zvucnika su se mogli cuti Depeche Mode, Cure, Talking Heads i josh gomila 80`... Osoblje klasicno fensi uvlakacko, klonja savrsena + muzika u klonji, a klopa odlicna. Ukoliko ne znate sta je sta na jelovniku, konobar ce u detalje objasniti o cemu se radi.

Ne mogu da se setim koliko smo platili klopu za dvoje + 2 odlicne neskafe + veliko parce torte na kraju ali se secam da smo zgranuti izasli napolje i pitajuci se da li su se zajebali pri racunanju ili su nam doneli racun od nekog drugog stola :mrgreen:

Preporuka :rockdevil:

ae kad sam vec tu i tek sad video ovo, da dam podrsku ovom mestu... savrseno je...

samo mislim da su sad zatvoreni... nesto se renoviraju valjda do septembra

Posted
aha... kad od Vukovog Spomenika krenes Ruzveltovom nadole... pa jedno 200 metara... savrsen je

Знам да је савршен, кад идем у Зрењанин или Нови Сад само ту једем! Иначе, мислим да је први отворен у НСу, па су се после ширили по држави.

Ако је на 200 метара од Вуковог споменика то значи да ми је близу факултета! Ето мензе! :cool:

Posted
Је л' постоји Бањалучки ћевап у Београду?

Najbolji banjalucki (makar po meni) je kod Cice... kad ides Knez Mihajlovom ka Kalemegdanu, stanes kod cesme u Knezu i levo onom ulicicom... Najjaci cevapi... i to ne samo Banjalucki, vec i sarajevski... :D

Posted (edited)

Не знам да ли си разумео моје питање, мислио сам на ланац ресторана брзе хране који носе назив Бањалучки ћевап.

оф топик: Шта си, бре, уписао?

Edited by Doommaker
Posted

mene deda nije bash odushevio...

gvero kod moc-a na nbg-u je kekstra ali malo previshe megalomanski

gril uno mi je bash po meri.... pogotovo marinada od pershuna i josh nekih korova, belog luka sirceta....

a i ljutenica je kekstra

petkom obavezno duff zbog piva he, he! ko zna zna 50%popust malo li je?

laka varijanta za doruchak

ana pizza u gradic pejtonu na chuburi dupli hot-dog (4 virshle!!!!!)+kachkavalj rendani=110kinti :pivopije:

Posted
U Novoj Pazovi ima restoran pod imenom Geda.Odmah na cetru pazove pa levo.Znaci hrana je jeftina i kvalitetna.Kad jedes pljesku jedes meso a ne soju...Jeftino,veliki obroci,kvalitetno.Sta vise zelite?

Lazoooooo!!!! nije bitno dal je chisto meso nego da je ukusno!!! :pivopije:

Posted
Najbolji banjalucki (makar po meni) je kod Cice... kad ides Knez Mihajlovom ka Kalemegdanu, stanes kod cesme u Knezu i levo onom ulicicom... Najjaci cevapi... i to ne samo Banjalucki, vec i sarajevski... :D

Ni jedni sarajevski cevapi u Bg-u ne mogu da prismrde onima u Sarajevu... to stvarno morash iskljuchivo tamo da jedesh...

A za Banjaluchke ne znam... nisam ih jeo...

Posted (edited)

Ја га једем ИСКЉУЧИВО са кајмаком и црним луком. Може и пиво уз то, али није обавезно.

Edited by Doommaker
Posted
Ni jedni sarajevski cevapi u Bg-u ne mogu da prismrde onima u Sarajevu... to stvarno morash iskljuchivo tamo da jedesh...

To je tacno... ali ovde je najbolji sarajevski kod cice... gde bi mi kraj bio da idem svaki dan u Sarajevo na cevape... :D

Posted

Лепиње су катастрофалне, па тако нешто се не виђа ни по сеоским хамбургеријама.

Posted
To je tacno... ali ovde je najbolji sarajevski kod cice... gde bi mi kraj bio da idem svaki dan u Sarajevo na cevape... :D

MA nemoj, a oni Banjalucki u Nemanjinoj ! Nema boljih ! :pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...