MissionVao Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Dobro utvrdili smo da krofne u Krofna baru i nisu neke, zna li neko da li ima u BGu pravih domacih pufnastih krofni samo s shecerom u prahu? Poslednje dobre sam jela pre 10 god u Vrnjackoj Banji, mesto gde svako kad proba prica o tome ceo zivot (u dvoristu nekog hotela pored shetalishta).
Machka Naopachka Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Fuj su. Testo je tvrdo i kad su sveze. Probaj eventualno one s rupom (americke, right?), one bez su nepodnosljive. I obavezno s nekim cokoladnim filom da ubije ukus testa. ja ne volem te americke jer su americke. (zadrta srbenda xD) ove bre nase su diiiivne. bas sam malopre pojela jednu duplu coko. xD kako bre tvrdo testo, to samo ako jedes sedamnaest godina stare? Hmmm. Javicu vam svoju ocenu Inace, jako dobre krofne sam jela u nekoj ulici bocno od kneza ali kojoj.. da me bijes. Znam da se tu negde blizu prodaju PRIZMA aparati za merenje pritiska (cekala sam babu da kupi pa sam jela krofne...) ... Ali sad ne mogu da se setim ni gde je to bilo. Neugledna neka pekara, onako.. ali super krofne. A i to je bilo pre dve godine.
Mustang Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 ma ima dobra pljeska na zelenjaku... ja i ortak se vracali sa mitinga KOSOVO JE SRBIJA , ogladneli ko vukovi kad on imo nesto vise para.... Narucimo dve po trista grama, sjebemo ko nista, bili jos gladni, pa narucili jos po dvesta.... reko da ne preteramo ako ne narucimo jos po jednu veliku... Al smo se otrsili... Znaci po pola kile svaki.... Brate, posle sam bio ko trudnica
Baal Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Poslednje dobre sam jela pre 10 god u Vrnjackoj Banji, mesto gde svako kad proba prica o tome ceo zivot (u dvoristu nekog hotela pored shetalishta). Ahaha, kod hotela "Partizanka". Jesu dobre krofne, bio sam redovna mušterija tamo dok se nisam preselio u Beograd.
Josif Visarionovič Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 ma ima dobra pljeska na zelenjaku... ja i ortak se vracali sa mitinga KOSOVO JE SRBIJA , ogladneli ko vukovi kad on imo nesto vise para.... Narucimo dve po trista grama, sjebemo ko nista, bili jos gladni, pa narucili jos po dvesta.... reko da ne preteramo ako ne narucimo jos po jednu veliku... Al smo se otrsili... Znaci po pola kile svaki.... Brate, posle sam bio ko trudnica Meni su te od 300 grama specijalka,mada ocito nisam 'cist' prodavcima kad im narucim po dve i pojedem na njihove oci.Vec poceli da me zajebavaju
Генеральный Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 брза храна у ''Шумадији''. неки ћевапи са младим белим луком. када подригнете, пожелећете да сте прднули. тако 3 дана.
MissionVao Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Cujem da je ex shef kuhinje iz Makao restorana otvorio sjajan restoran negde kod Zire (izguglajte tacnu lokaciju) i ne samo sto je super ukusno nego i duplo jeftinije! Obican pirinac 40din, glavno jelo 330 (u poredjenju sa 120-650 u Makau). Jos nisam probala al koga zanima ima koristan info
delay Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 (edited) Šta bre da guglam, na osnovu 0 podataka? Daj adresu. Da malo podr\imo tu neocekivanu jeftinocu. Edited May 6, 2008 by Izdržati VAPH
Kokopelli Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Cujem da je ex shef kuhinje iz Makao restorana otvorio sjajan restoran negde kod Zire (izguglajte tacnu lokaciju) i ne samo sto je super ukusno nego i duplo jeftinije! Obican pirinac 40din, glavno jelo 330 (u poredjenju sa 120-650 u Makau). Jos nisam probala al koga zanima ima koristan info Eeee, rekao dečko da će da me vodi tamo. Kaže da je sjajna atmosfera i još bolja kuhinja.
MissionVao Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Šta bre da guglam, na osnovu 0 podataka? Daj adresu. Da malo podr\imo tu neocekivanu jeftinocu. Ne bre taj restoran nego Ziru
NećuDisplejNejm Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 (edited) wok to walk je keva. ali ovo...OVO!!!! ja kad udjem tu pozelim da ne izadjem najbolje lepinje sa kajmakom i prsutom/kulenom/cajnom aaaaaa... svaki dan posecujem tu radnju...blam me je vise Edited May 7, 2008 by Miss_Rogers
КЈО Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Ne znam da li na Vozdovcu jos uvek radi Stepin Vajat (nisam dugo posecivao taj kraj gde sam odrastao). tu je bilo izuzetno divno klopati roshtilj!!! Jedno vreme sam posecivao DUFF, ali nakon shto sam pronashao josh bolju lokaciju DUFF je njesra!!! U pitanju je mala Roshtiljarnica "HIT" koja se nalazi negde pri skretanju autobusa 46. za Mirijevo. Malo prodajno mesto s izuzetnim izborom priloga i cene su im izuzetno solidne uzimajuci u obzir njihovu ponudu. Istina je da se mora malo sacekati dok sve spreme (deset minuta maksimalno), ali nakon klopanja pljeskavice od 130, 180, 250, 300 ili 500 grama nije bash sve svejedno! XD striktno u somunu, naplacuje covek koji je samo za to i zaduzen. Hajde da kazem da su te pljeskavice bezveze, male...ali nakon shto budete uhvatili pljeskavicu od 250 gr u ruke...razmislicete ponovo da li bi cak sa NBG-a dolazili ili ne XD
delay Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Pice kod Bucka, i pekara Toma. Ima jedna simpa pekara u prolazu kod skupštine grada, tu ima lepo da se klopa. @Miss Rogers, thnx. pašće overa.
Rle Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 (edited) Ne znam da li na Vozdovcu jos uvek radi Stepin Vajat (nisam dugo posecivao taj kraj gde sam odrastao). tu je bilo izuzetno divno klopati roshtilj!!! Jedno vreme sam posecivao DUFF, ali nakon shto sam pronashao josh bolju lokaciju DUFF je njesra!!! U pitanju je mala Roshtiljarnica "HIT" koja se nalazi negde pri skretanju autobusa 46. za Mirijevo. Malo prodajno mesto s izuzetnim izborom priloga i cene su im izuzetno solidne uzimajuci u obzir njihovu ponudu. Istina je da se mora malo sacekati dok sve spreme (deset minuta maksimalno), ali nakon klopanja pljeskavice od 130, 180, 250, 300 ili 500 grama nije bash sve svejedno! XD striktno u somunu, naplacuje covek koji je samo za to i zaduzen. Hajde da kazem da su te pljeskavice bezveze, male...ali nakon shto budete uhvatili pljeskavicu od 250 gr u ruke...razmislicete ponovo da li bi cak sa NBG-a dolazili ili ne XD hit sam posetio pre nekoliko dana sluchajno u starom trznom centru bloka 70 , pakleno mesishte i gomila priloga koja se ne naplacuje sto je dosta kul sobzirom da ostali kvalitetni roshtilji uvek imaju te klosharske naplate . lepinja je superkui mekana sa susamom . nisam bolje leba klopao . Edited August 8, 2008 by Rle
niking Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Od kad Mara ponovo radi, uz Bucka me nista drugo ne zanima
Rle Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 priche kruze da buckov tajni sastojak u pici je zenina koza sa ostrugalih peta
oʞɾoƃ Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Secam se od pre nekoliko godina jedne fantasticne old-school pekare u Vojvode Stepe, ono, savrseno pecivo, peceno u vuruni ; da li neko zna da li jos radi ta pekara?
Kokopelli Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Li kineski restoran, ugao Ruzveltove i Dimitrija Tucovića. Pričali smo na prethodnim stranama o njemu, ali nismo znali tačan naziv i adresu. Hrana je jako dobra, ponuda je velika, jela su ukusna i jako izdašna (to valjda spada u prilagođavanje srpskoj kuhinji - porcije su ooogromne). Kiselo-ljuta supa je fenomenalna! Dvoje ljudi može da se ubije od hrane za 1000 dinara.
Recommended Posts