Lou Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 To je. I moraš da počneš da jedeš ćevape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Pazi kad sam znala da je zbog toga. Sve za tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 E, i slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 и информацију где ћеш стављати паприку па слику Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 tucanu, ne mlevenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Uz pljeku samo luk i ljuta tucana, kakav bre urnebes, paradajz, pičke materine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 dok sam obedovao po tim pljeskavicarnicama uvek sam stavljao samo luk i kecap...ovo ostalo mi sve ubijalo ukus...ispadne da samo jedes namaz...mislim,taj ukus prevlada...u ns je najbolja pljeskavicarnica dubocica,od miloste dubaja...non-stop ima ljudi...to mi nikada nece biti jasno za karibik piceriju...uvek ima ljudi ,ujutru,popodne,navece,kada god prodjes ima ih po minimum 10ak...normalno parce pice,cak tu negde oko proseka,al uvek ima ljudi...neko da dodje sa strane mislio bi da se dzabe deli...otvorio se neki harvijs,harviz(tako se valjda cita)...neko burzujsko mesto...parce pite s jabukama 130 kinti...malo nesto,za zub sto bi se reklo...al daju ti plasticnu viljusku i stave u neku plastiku to parcence...hamburger tricavih 250 kinti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 probao sam samo na par mesta pljeskavicu u ns-u do sada i najbolja mi je u boki grill-u u bulevaru kralja petra. plus mi je blizu stana. gde mu dodje ta dubochica, nisam bio tamo? od priloga kechap i luk, eventualno kupus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 dubaja ti je kod sajmista,kod parkinga preko puta sajma...nemos promasiti...ako si tu u kralja petra,trebace ti najduze 5 minuta hoda do dubaje...zanimljivo je kod njih sto od priloga imaju pire krompir...imas i jednu na bulevaru kod juzne tribine vosinog stadiona...znam za taj boki gril,tu mi je drugar jedno vreme radio,pa cu inoformaciju da je dobra pljeska uzeti sa rezervom ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 nisam u kralja petra, nego u rumenachkoj, na coshak od sajma. pogledacu jednom kad budem imao vremena gde je to. a za tu na bulevaru mislim da znam gde je, samo sam zaboravio ime. nisam ni tamo jeo. bice vremena, nov sam josh u ns-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 pa ti si tu blizu,nemos promasiti...kod rukometnih terena na sajmistu ta jedna budica,radis 24/7...ako si tu na cosku,onda si blizu i kineza lea...ja ne volim kinesku klopu,al sva raja kaze da je kod lea noajboljse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 na coshak od sajma, ne na coshku kod sajma. al' dobro, naci cu, nema frke. a shto se kineske hrane tiche, nisam nikad probao, niti imam neku zelju. neshto me ne privlachi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Probah sada veceras pre probe taj cuveni Shish iz Shisha, i mogu reci da sam veoma razocaran. Stancuju ga tamo na kilograme, kao u fabrici, ukus nikakav, nista posebno... Ovaj Shish sto sam ja jeo u Dobar has kod nas kod Genexove zgrade je skoro pa 3x bolji od onog tamo. Lepo ga majstor obrce, na tenane, na blagu vatru, 15-ak minuta ga pece, al mu jebe kevu kako je socan... Drzim se ja tog komsijskog shisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 (edited) Botako pizza - nikad vise Jebu keve sa susamom, koji usput ostaje neispecen, korica ima toliko neutralan ukus da se moze baciti a sastojci su toliko mokri da slecu s pice i takodje imaju razvodnjen ukus. To je bila capricciosa. Sto se tice onih 'srpskih' specijaliteta tipa pavlaka+kulen+slanina previse su masni (tj vise nego sto moraju da budu). B'dak. Edited December 14, 2011 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 ko je jos vid'o picikato sa pavlakom...uskoro ce dzem od kajsija da guraju na testo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Sto pa super je Onako, domacinski. Ne razmazuje se vec se stavlja u kuglama na gotovu picu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 ljudi kazu i da je sarma sa biljem dobra,pa ne zelim da probam ...ti kuglageri u ns su govedja salata ili pileca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Samo picerija korona kod penezica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 @Footog: Al inace ne jedes puno bilja, zar ne? Ja inace zderem pavlaku pa mi uz kulen i slaninu na pici nekako prirodnije ide Sad kad dodje slava ima da se zdere egzotika - palmin kackavalj i riza od hobotnice. Unapred mi se bljuje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Probah sada veceras pre probe taj cuveni Shish iz Shisha, i mogu reci da sam veoma razocaran. Stancuju ga tamo na kilograme, kao u fabrici, ukus nikakav, nista posebno... Ovaj Shish sto sam ja jeo u Dobar has kod nas kod Genexove zgrade je skoro pa 3x bolji od onog tamo. Lepo ga majstor obrce, na tenane, na blagu vatru, 15-ak minuta ga pece, al mu jebe kevu kako je socan... Drzim se ja tog komsijskog shisha И ти си у комшилуку. Него, што се шиша у Шишу тиче, итекако се види да су пропали у последње време. Али добро, капирам да су ишли на ону фору - у почетку буде савршено, и онда када крене посао само штанцуј. А ту код Генекса нисам пробао. Могао бих један дан да свратим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Probah sada veceras pre probe taj cuveni Shish iz Shisha, i mogu reci da sam veoma razocaran. Stancuju ga tamo na kilograme, kao u fabrici, ukus nikakav, nista posebno... Upozorio sam te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 (edited) @Footog: Al inace ne jedes puno bilja, zar ne? jebi ga,jedem...nemos ni svaki dan mesa za rucak ;)an nije to lose...krompa u svim mogucim varijantama...pire,salata,pomfrit,peceni u rerni,u caksirama... Edited December 14, 2011 by Footog Qpoos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Sta je taj u caksirama, to nikad nisam cula? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 pa obucen ili ga nacelo stavis da se pece,a ne ljustis ga ili samo na pola ga secnes...kasnije ga lakse ljustis na brzinu jer je vreo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Aha, ok, mislila sam da je neki specijalan nacin spremanja (pored toga sto se ne ljusti). Kod nas se to nemastovito zove krompir u ljusci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts