Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chimney Cake (originalni, ne kopije po bulevaru i sl) je zapravo skroz ok :D Ima ukus kao neko gusce lisnato testo (recimo puter kifla) koje je suplje i premazano ukusnom cokoladom s nekim dodacima (ima mrvljeni lesnik, kokos, cimet i sl).

Posted

Lila kuca obilja ponovo otvorena

samo se sad zove Mumbai i rade neki jako zbunjeni ljudi

ali je i dalje indijska klopa vr'

i kolacici :wub:

Posted

To onaj fantomski indijski restoran što se se pojavljuje i nestaje u ciklusima?De je to?

Ja sam od žala za tikkom masalom naučio sam da pravim. Al ubio bi za dobre samose.

Palmotićeva 5?

Posted

Ko voli pravu italijansku pastu uz dobro vino evo super malog restorana na uglu Stahinića Banja i Knjeginje Ljubice -- Osteria Gallo Nero. Italijani drže i prave pastu (da, da, homemade). Uglavnom dolaze stranci jer kapiram da ima dosta dobrih komentara na inosajtovima. Ne znam zašto bi ih bilo u tolikoj mjeri na toliko malom prostoru :D Ili što se druže s Italijanima. Ma, nebitno je to. Lijep je enterijer, kome se sviđa vintage style. Kad smo izlazili, dobili smo pravi Italijanski pozdrav: Ciao, ragazzi! :D

deru li sa cenama ili su pristojni?

Posted

Ne deru, oko 600 din je porcija, mada smo mi jeli veggie varijantu. Ne vidjeh koliko su druge, ali kapiram da su u sličnom cjenovnom rangu.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

jel ima negde u beogradu indijski restoran? rekao mi je neko skoro da ima, a onda mi je neko drugi rekao da vise nema, pa me zanima da li da jurim ili ne?XD

Posted

ima jedan kod mosta kad se ide prema vozdovcu, kod skretanja za auto put.. ali nemoj tu da ides, ne secam se kad sam bio u gorem restoranu.

• 4 weeks later...
Posted

novo mesto u kralja petra - preko puta kosave: PACMAN.

odlicni snedvici sa pecenom piletinom, salate (cezar je vrhunska) i paste. cene: sendvici 160 rsd, slalate 240 rsd, paste 310 rsd.

pored toga prodaju i pecene pilice, koji su odlicni.

eto, zder'te u beogradu.

• Upvote 2
Posted

Nemojte da idete u novootvorenu preljskarnicu u bulevaru hrane, na uglu do "Maxi-ja". Boktejebo.

Posted

Ma nikako da nadjem neku piceriju koja valja, a da vrsi dostavu tamo gde idem. :D A pizzu nisam jeo sto godina, uzeleo sam se. :D

Ne brini ti, Jare, za mene. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...