Jump to content

Recommended Posts

Posted

danas sam jeo neku piletinu u Dva štapića

sve je to super, ukusno, lepo izgleda, trt-mrt, al ne može normalan čovek da se najede od toga

• Downvote 2
Posted

košava je proširila asortiman hrane za "s nogu" i za kancelarijsku ekipu iz kraja.

cezar salata je 10/10, 350 RSD. sjajno.

Posted

Nije losa kosava, ali su nepredvidivi totalno. Nekad kupim neko meso kod njih, bude sjajno ispeceno, socno, ukusno, a nekad nabodem neki raspad, pregorelo, zilavo, nikakvo... Nikad ne znam sta da ocekujem. Ista stvar i sa onim fish barom pored, Akvarijum ili kako vec, kupim punjene lignje, sve super, juce kupim, jedva sam pojeo koliko je bezukusno.

Posted

kod istih Kineza iz prethodnog posta sam jeo pohovani sladoled danas

e ono je sjajno i ima ga sasvim dovoljno, a košta sto i neki dinar

preporuka

Posted

Ресторан "Корјени" на НБГу конза :da:

Телетина испод сача + додатна порција пекарског кромпира + српска са сиром = дивота!

Ма код њих је све сјајно.

Posted

Pohovani sladoled je zakon. Mada samo kod odredjenih Kineza ne znaju svi dobro da naprave.

Demonsko Seme casti malog i sebe, odusevices se sigurno.

Posted

Mogao bi neko da se seti da uvede bagel tj zemicke ali prave, pa jos ako odluci da stavlja i usoljenu govedinu u njih...

2812652804_50ee31cea7.jpg?w=604

Ko je bio u Ceskoj i jeo u Bohemia Bagel zna o cemu pricam - najukusnija hlebasta tvorevina na svetu.

• Upvote 1
Posted

ja jeo klub sendvič u Monumentu pre neki dan

strašan je, em ukusan, em obilan, idu tri ili četiri vrste mesa, jaje, gomila povrća, pomfrit u posebnoj posudi...

Posted

Pre par godina neko vodio u fensi restoran gde je gurmanska 600din. Da znate da se dan danas lomim dal je opet jesti, toliko je bila dobra :ph34r:

Al ipak ne, za te pare bolje u Mek Dek ili na leskovacki u Nemanjinoj.

• 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...