sale 3sm Larry Flynt Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Ja od ustipaka pravim sendvicice, posto ih volim bez kvasca, ono velicine uveta. Premazem kajmakom ili pavlakom, stavim cajnu, pa kanem majoneza malo, preko parizer i list kackavalja i zatvorim, ili samo kombinacija kajmak i prsuta i naravno jogurt.mmmm...aghhhhh.. 1
kuruz Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 mekike se ne mogu jesti bez namaza od sira i mleka
VoivodBG Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 Poncho na Novom Beogradu je solidan. Gurmanska i cevapi su im ok, plus vecina priloga je besplatna, cene mi se cine pristojnim.
MegaDave90 Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 Prilozi bi trebalo i da budu besplatni.
kuruz Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 Pončo u Železniku je skup, mada ga hvale sinoć bejah u Staroj Hercegovini na Dorćolu, dobra je hrana, a cene sasvim pristojne
Генеральный Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 http://www.restoranlovac.rs/galerija.html шта год узмете од клопе, нећете се зајебат избегавајте раџе, прескупе су и ужасне (вештачка арома и боја) шљивовица је имала укус вињака дуња је могла да се тури место парфема
kuruz Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 to je onaj na Vračaru? ako jeste, tamo sam jeo soma sa povrćem, tzv. Smederevca prošle nedelje, sjajan je
Генеральный Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 такое тоетај данас смо шибали ловачку корпицу (јелен са вргањима и неким млечњикавим сосом чији интегритет & суверенитет чува кора за питу са бочнијех страна) дивљу патку у сосу од вишања (притимач селф експленитори, олсоу но хомо), еве слика http://www.restoranlovac.rs/galerija/j18.jpg тотално уринирање по суграђанима скромних материјалних могућности мислим да је то тито јео кад су га скидали са јованке 1 1
kuruz Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 kad reče višnje skoro sam jeo palačinke sa plazmom, eurokremom i višnjama u Monjumentu lebac ti jebem, kakav ukus imaju još radi neka crna konobarica, hostesa, šta li je raj nego, sinoć sam slušao o cenama u restoranu Gušti mora horor, čist snobizam i bacanje para
MissionVao Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Kazu da u Dajneru ne valja uzimati one velike varijante pljeskavica jer imaju istu kolicinu priloga kao male pa je manje epic ukus... Takodje ocekujte (pogotovo kod tih vecih) da budu rozikasto-krvave pa ako to ne volite trazite res.
Сталкер Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Ja od ustipaka pravim sendvicice, posto ih volim bez kvasca, ono velicine uveta. Premazem kajmakom ili pavlakom, stavim cajnu, pa kanem majoneza malo, preko parizer i list kackavalja i zatvorim, ili samo kombinacija kajmak i prsuta i naravno jogurt.mmmm...aghhhhh.. Jebem ti sve, nisam ni stigao do kraja posta odma sam ogladneo, sad bi išao da ih pravim. Ili da zovem babu, ali će me oterati u kurac.
Kokopelli Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 (edited) Bistro Dokolica ima interesantnu klopu, kao i Lorenzo & Kakalamba. Ne znam da li sam ovaj drugi ovdje preporucivala, ali je dozivljaj samo otici u restoran da ga vidis. Kao da si usao u dalijevsko-boterovu sliku. Potpuno uvrnuto! Za vegetarijance ima odlican izbor neobicnih salata obroka. Smokvica u Molerovoj je isto kul ali je previse popularna. Imaju odlican cheese cake. Edited September 23, 2013 by Kokopelli
Генеральный Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 у Л&К се каним да одем, има већ 3 године ја мислим
Sreta Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Kod mene ludnaja do bola, keva nadrkana, ali sprema klopu u fulu, necemo biti ljubazni, ali zato radio Fokus pici sve u sesnaest. Ovi agresivni pijanci okolo su sve moji jarani i garantujem da vas nece smarati. Labi je tek izasao iz zatvora i ako ga dobijem u sahu, ne narucujte italijansku klopu, jer ce vam objasniti zasto to ne valja. Imam neku radzu iz Sumadije svi se navukli. Sljivez. Najbolje da dodjete oko podne jer kevu mrzi da sprema kasnije. 4 3
Lady in Black Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 Dobar rostilj u BG-u je retkost. Чубура (Чубурица) на Чубури; годинама један од најбољих роштиља у граду.
MissionVao Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 (edited) Da je najbolji ne bi imao toliko hejtera, ukljucujuci i mene. Rostilj im je totalno pregoreo i nista osim mlevenog mesa nije za preko 3/5. E sad ja sam jela do pre godinu dana, jedno 10ak puta, ukljucujuci onaj kao specijalitet kuce tj. mesano meso s rostilja, mozda se nesto promenilo u medjuvremenu... Ono sto i dalje jedem jer je super je ribic s dinstanom paprikom. Edited September 25, 2013 by MissionVao
Lady in Black Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 Ја једем тамо, брат брату, 10ак година сигурно (и то сам једно време ишла једном недељно), и досад ми се никада није десило да сам добила загорело или пак недопечено месо. Једино су се дешавали пехови са прилогом, нпр. да свеж купус буде преслан или прекисео (иако волим кисело, али ипак више волим сама да зачиним него да ми већ стигне презачињено), али ми се стварно ниједном није десило да месо није ваљало. Јела сам углавном "класику", ћевапе, карађорђеву, уштипке, батаке, вешалице... И моји са посла често нарачују за канцеларију клопу и сваки пут се ождеремо прописно.
Генеральный Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 http://www.ivonazivkovic.net/dabic-sajt_files/dragan-dabic-stoji.jpg
MissionVao Posted October 8, 2013 Report Posted October 8, 2013 Nasla sam najukusniji ajvar koji sam do sad probala, ko god je probao slozio se. Przeni, blagi, nema patlidzana i konzervansa. Tegla od 560g je 390din. Imaju i dobra slatka i sir, kajmak... Par radnji ispod Roggenarta u Maksima Gorkog
kuruz Posted October 8, 2013 Report Posted October 8, 2013 (edited) daću ti ja domaći ajvar, da vidiš šta je prava stvar nego, Aqua Doria u NS - odličan pileći paprikaš, pečeni smuđ i som još bolji sam prostor je sjajan - ispod tvrđave, na obali Dunava, sa mnogo zelenila i lepim, malim vrtom Edited October 8, 2013 by Underkuruz
MissionVao Posted October 8, 2013 Report Posted October 8, 2013 Yeah posto cim je u prodavnici nemoguce je da je spremio neko ko zna da ga kuva 1
Recommended Posts