sale 3sm Larry Flynt Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 takovački kajmak mož' slobodno u slatkiše.
Lou Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 stara hercegovina hahahahahaha kakva prevara Ja se tako nasmejah i na "Glumca".
BLAGOJE Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Si bio ti tamo? Ja sam par puta, i svaki put je klopa odlicna. pa nije ni najgora ni najbolja,a definitivno ultrapreskupo i najgora usluga u beogradu,barem od restorana dje sam ja bio nas cetvoro ostavilo 60-70e i otisli posle toga na sis cevap,plus su bile svega dvije ture pica i to po tri piva i vino,dakle nismo pukli pare na pice lulu: ma iz aviona se vidi da je smrdalandast clanak,placeno novinarstvo
MissionVao Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Trpeza (ne kod Karadjordjevog vec u MML) je cujem zakon. Al meni je i dalje najdraze da se ozderem od dva sendvica s govedjom kod Bucka
Lou Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Prvo kod "Bucka", pa kod "Glumca", pa negde na dobru hranu.
BLAGOJE Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 bucko je kvlt,al' stoji da nemoz' covjek da se nazdere za pristojne pare
kuruz Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 parčad su postala smešno mala inače Kraljičin vagon na Adi je odličan, smuđ sjajan 1
Маузер Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Ja sam bio sa nekim rusima u Hercegovini i vala smo se rastavili od hrane i od cuge i ni priblizno nismo ostavili 70 jura.
VoivodBG Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 Pre nekoliko nedelja sam prvi put bio u restoranu "Orač". Uvek je glasio za kafanu na dobrom glasu zbog svojih roštiljskih delikatesa. Probajte mesano meso i kobasice, potonje su najverovatnije i najbolje spremljene, jer meso je mekano kao dusa i socno.
MissionVao Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 Znaci nesto se promenilo jer pre par godina je bilo grozno i polupokvareno. Znam da nije los dan jer sam zaredjala tipa 3x istog meseca. Gurmanska je bila toliko masna da je plivala u tanjiru (bukvalno ), cevapi su smrduckali, u salati prekiseo sir... ko da su se ratosiljali zaliha
El Karnisero Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 može u utorak u Smederevu probao smuđa u belom sosu do jaja stvar al je predjelo bilo slabije, ne idu pršuta, sir, kulen i pečenica pre ribe mnogo je bolje jesti ribu posle riblje paštete i ribljih čvaraka Где си јео у Смедереву?
KazimKazim Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Samo za tru gurmane, u restoranu 'Boem', kod Plavog mosta Posle mo'e da se zacini i porciom kurvi 2
рогозуб Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 bucko je kvlt,al' stoji da nemoz' covjek da se nazdere za pristojne pare ugao goce delcheva i bulevara mihajla pupina ima dom zdravlja. kad se krene ulicom goce delcheva odmah posle doma zdravlja ima maxi i posle maxija jokicj mesara roshtilj. tu ima pice sa salatama kao u bucku. parche pice duplo vecje, salate se ne naplacjuju posebno, stave ih domacjinski, cena normalna, u prevodu kao bucko, samo pet puta bolje.
SerbZmaj Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 U ulici 'smrti' 'holesterola' 'masti' 'hrane', kako god da nazoves sve ima i sve je bolje nego na drugim mestima
MissionVao Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 ugao goce delcheva i bulevara mihajla pupina... u prevodu kao bucko, samo pet puta bolje. Normalno kad tamo lokal kosta jedno 10x manje
рогозуб Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 (edited) ja sam ranije znao tu ulicu kao bulevar gladi moram da odem ovde da vidim kakvi su hasovi, veg zdrava hrana restoran, cene su okej: https://www.facebook.com/jinjangrs Edited April 1, 2014 by рогозуб
chess Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Za ljubitelje kineske hrane otvoren je restoran Soul Kitchen na Novom Beogradu sa 5 zvezdica. Najbolja kineska klopa u gradu mada neki kazu i na balkanu. Drugari mi konobarisu tu pa reko da prosirim rec: https://foursquare.com/v/soul-kitchen/52c3e9b8498ec23a6a4f8d3a/photos http://www.011info.com/jela-za-poneti/kineski-restoran-soul-kitchen Jelovnik sa cenama: http://www.011info.com/firms/36131/jelovnik.pdf
MissionVao Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Nadam se da nije autentican jer ko god je otisao u Kinu rekao je da je hrana ogavna 1
Recommended Posts