Jump to content

Recommended Posts

Posted

Haha revenge klipovi, eating the snake that bit me xD

Who else just comes here to see the dog reject every food he makes

AGLEO GAMING he probably worried he will be Next on menu

:haha:

A zmija ubivena metkom :blek:

Kakva kvalitetna copina od čoveka

Ne kapiram što je censored deo gde je dere, mora da su neki PC pederaši inspekciju vršili nad klipom
  • 1 month later...
Posted

52269856_1958166930903597_16502389203166

U Staklencu, solidna krtola. Za 200 dinara krompir( sa puterom i kackavaljem) + 3 priloga. Ekstra prilog je 30 dinara, mada 3 su taman, toliko ima mesta. Koga su smorlia standardna fast food sranja, moze da proba ovo.

Posted

Da, mislim da je mladi kajmak, duvan cvarci, mada zaluta i poneki standardni cvarak, nekakva kobasica u sosu. Ima dosta priloga, razno povrce, salate, feta sir, neko pohovano meso( lici mi na pilece belo, nisam probao), kulen... 

• 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

Sinoć sam probao steak sendvič, bilo je jebeno savršeno. Nezdravo za kasne sate, ali vredi za tu cenu. Pa ako volite sendviče i soseve na pravom ste mestu. Imaju još i palačinke i salate ali nisam još probao.

• 9 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Nije loša stvar ona mašina što sama mesi i peče, ti samo sipaš sastojke...

Mada se stvar komplikuje kad ispitaš od kojih je to materijala (koji se greju na relativno visoke T) i šta iz njih isparava u lebac, najjeftinija čelična je tipa 200€ . . .

Najbolje ne jesti 'leb :blek:

Posted (edited)

Meni uopšte nije praktična, teško se peru te mešalice a to mi je najgore, više sam fan da ga umesim, a i opušta me, za razliku od pranja sudova 🙄

Uključila je par puta i crkla, ne okreće iz nekog razloga, sranje

Edited by Antikristina
  • 9 months later...
Posted

Dajte predlog za najbolji doručak koji vam pada na pamet (sve dolazi u obzir), dolaze u obzir Rakovica, Banovo Brdo, Miljakovac, Banjica, Voždovac, Crveni Krst, Jerković, centar grada (ne mora baš Dorćol), Zvezdara, Konjarnik, Mirijevo... I da radi od 8 barem, kasno mi je od 9 😆

• 10 months later...
Posted (edited)

Haslers. Odlični burgeri, i nije samo što su iz kraja. Cene u rangu Burger Bros, ali super im je pomfrit, tanak kao iglica.

Edited by VoivodBG
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...