Geozee Posted August 2, 2007 Author Report Posted August 2, 2007 Ne znam za taj... ali uvek sam voljan da probam...
Samurai Jack Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Mislim da je 120 dinara porcija u lep(e)inji!
Face Of Melinda Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Samo na 20 m blize Slaviji su 100000 puta bolje pljeke... Ako mislimo na isto onda se slazem, jer te pljeske razbijaju mmm...
Machka Naopachka Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 ljudi, rekoshe mi da se ponovo otvorila AMIKA (pohovane palachinke nashe i vashe mladosti iz skadarlije), rekoshe mi i gde ali sam ja zaboravila zna li neko? bitno mi je. (jede mi se pohovana palachinka )
Генеральный Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 http://www.palacinkarnicaamica.co.yu/
Vitamin K Experience Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Da. Otvorena je bogami skoro godinu dana na "novoj" lokaciji. Palačinke su i dalje konza
Краљ Хаоса Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 огладнео сам када сам видео ове палачинке на овом сајту!
Machka Naopachka Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 jej hvalahvalahvala ne bih se setila da trazim sajt da je josh toliki.
Dark Sonja Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 zna li neko neki dobar has u 29. novembra?
Dark Sonja Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 у 29ог има само ха'с! znaci tu se necu 'leba najesti... treba mi neko mesto da zapusim rupe dok sam u grejv jard shiftu....
Генеральный Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 da zapusim rupe.... ја мисло ти фина девојћица. Na osnovu člana 112. stava 1. Zakona o policiji ("Službeni glasnik RS", br. 101/2005) REPUBLIKA SRBIJA MINISTARSTVO UNUTRAŠNjIH POSLOVA raspisuje konkurs za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vreme u Upravu za poslove ishrane i smeštaja Restoran u ul. 29. novembar br. 107 - prodavac u bifeu - 5 izvršioca (završen IV stepen stručne spreme) - manipulativni radnik – 1 izvršilac (završena osnovna škola) - kuvar - 1 izvršilac (završen IV stepen stručne spreme ugostiteljskog smera) - pomoćni radnik u kuhinji - 1 izvršilac (završena osnovna škola) - mesar – 1 izvršilac (završen IV stepen stručne spreme ugostiteljskog smera)
Dark Sonja Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 ја мисло ти фина девојћица. fina al gladna. bedak je sto ne mogu da narucim klopu... niko nece da donese... posebno nocu...
niking Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 (edited) Da. Otvorena je bogami skoro godinu dana na "novoj" lokaciji. Palačinke su i dalje konza godinu dana? 4 godine mi je cela skola zivela tamo... a pritom sam i u osnovno jtamo izlazio... a i pise 1999 Edited September 4, 2007 by Middling Manatee
RedOrange981 Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 (edited) palacinke.. da olizes prste, jos neko meso ili pasteta da ide sa tim pa si spreman za ucenje sa pljeskama sam jednog meseca ozbiljno preterao. sta cu kad ne mogu da odolim. Edited September 4, 2007 by Dionis6
Vitamin K Experience Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 godinu dana? 4 godine mi je cela skola zivela tamo... a pritom sam i u osnovno jtamo izlazio... a i pise 1999 Istripovao sam se da su pre toga jedno vreme bili u ulici pored Bulevara, iznad depoa
Генеральный Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 С, што нећеш да овериш ово у 29ом. јебига, месар има црни појас у ајкидуоуоу, можеш одма' да завршиш личнусошпавозачку.
Dark Sonja Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 С, што нећеш да овериш ово у 29ом. јебига, месар има црни појас у ајкидуоуоу, можеш одма' да завршиш личнусошпавозачку. mesar kazes? znas ti da ja volEm te masnjikave i zadrigle macho tipove! crno pojas uznojan, a ne okupan 7. dan? TO MI RECI !!! talk to me dirty!
Генеральный Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 мислио сам да те више ложи када ти се за 2 дана појави слика на новој путној исправи, али кул... масњикави мачо типови су кул... вотевр рокс јор боут...
Vresište Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 MaloKorzo rulz Onolika karadjozla samo u HC affficianados big black (pohovani) dick mozhe da se vidi...uf... nesvarjivo...
RedOrange981 Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) jesti neki hamburger koji izgleda kao onaj iz meka negde izmedju vracara i zvezdare je nesto najgore sto mogu da zamislim. ima jedna hamburgernica u takovskoj, necu reci koja, gde moze da se kupi pljeska od 200 g i 350 g. e to je prava mera, uzmes i ljuto kao prilog. btw. svidja mi se ova ribinka palacinka. Edited September 5, 2007 by Dionis6
RedOrange981 Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) aha, hah.. pa necu reci jer sam jeo za jeftinije pare u nekim restoranima.. tebi je ocigledno nesto drugo proslo kroz glavu.. Edited September 5, 2007 by Dionis6
Sinstrel Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Uskoro u Beogradu. Na Terazijama tik uz McDonalds. Ukusna plasticna piletina... juhu. Ne znam koliko ja informacija tacna ali ako jeste, reci cu jedno... napokon.
Machka Naopachka Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 wo'eva shalim se, probacu i to sigurno, mada su mi gadni ti veliki lanci fast foodova samo da javim AMICA i dalje vlada svetom pohovanih palachinaka! odlichne su. mada mi kazu ovi shto jedu ljuto da mexikanka nije vishe onako ljuta ko pre. ah well.
Recommended Posts