Simadin Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Tog Nisliju svi nesto hvale, moracu da overim. Mada, isto tako hvale i Lokija, pa mu rostilj ima ukus ko piletu sisa.
sabre Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 (edited) nislija je veci kvlt od lokija ukusnije pljeske, vece i deblje nego kod lokija. specijalitet kuce je obicna, znaci ne gurmanska ili koja vec, nego obicna pljeska... Edited November 20, 2007 by sabre
Simadin Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Ok, thanx na savetu.. samo, ja sam jeo 2-3 puta u Lokiju i svaki put je bio grozan. Jednom mi je pljeska imala ukus na crevca
Селектор Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 (edited) Не,не,Нишлија се највише прочуо нишким ћевапом,иако сам ја код њега увек јео пљеске које су за сваку похвалу! Edited November 20, 2007 by Селектор
sabre Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 meni je loki ok ali nista specijalno... jeste malo izvikan...
enclave Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Tog Nisliju svi nesto hvale, moracu da overim. Mada, isto tako hvale i Lokija, pa mu rostilj ima ukus ko piletu sisa. Nislija je go kurac. Prljavi su do jaja. BANJALUCKI CEVAP BATE ISPOD VUKA!
sabre Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 (edited) ako ne trazim previse, kojim metodom utvrdjujes stepen higijene u fast food restoranima? kako znas da je nislija prljav a npr. duff cist? bas bih voleo da znam. ako ti je osnovni (i jedini?) kriterijum da si 101% siguran u cistocu, mek te ceka rasirenih ruku. tamo je bar cisto (valjda?). ili jos bolje - jedi samo kod kuce - sto je sigurno sigurno je. Edited November 20, 2007 by sabre
enclave Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Znas kako evo ti cist primer. U Dafu nose kackete. Sto je takodje jedan od ozraza higijene. Jednom mi je kad sam kod Nislije kupovao pljeskavicu desilo nesto sto nikad necu zaboraviti. Pogledaj im brate mili priloge kako izgledaju. Elem, zena je bila znojava i sa glave kap znoja joj je upala u pljeskavicu. Zivot mi se zgadio. Pa ti vidi sta ces... Ali kako kome..
Guest gurman Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Brate najjaci cevapi su kod "Cice" u gradu, tj. levo od cesme u Knez Mihajlovoj... zlo su dobri... Najboji cevapi u bg su BANJALUCKI CEVAP,novotvoreni u takovskoj,kod plastika,preko puta botanicke,jedini pravi bl cevap na cumur,u rangu su sa mujinim banjaluckim.Definitivno nesto najboje sto sam probao zadnjih godina sto se tice rostilja,zaista vrijedi probati.porcije odlicne,usluga fenomenalna,a onakve cevape sam vidjao samo na slikama iz BL.
MissionVao Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ko ne zna, cuvena Mara sa Chubure (pre je bila u dvoristu osnovne Sava Kovacevic koja se sad drugacije zove) je ponovo otvorena posle nekoliko godina, u Novopazarskoj (to je tamo kod pocetka 14. Decembra), stalno ima bar 10 njih da jedu.
niking Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 i i dalje je saavrseno kao sto je bilo ranije... uspeli su sve poptuno isto da zadrze kao sto je bilo ranije i nisam znao da se sime milosevica sad zove Novopazrska :S
Face Of Melinda Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Znas kako evo ti cist primer. U Dafu nose kackete. Sto je takodje jedan od ozraza higijene. Jednom mi je kad sam kod Nislije kupovao pljeskavicu desilo nesto sto nikad necu zaboraviti. Pogledaj im brate mili priloge kako izgledaju. Elem, zena je bila znojava i sa glave kap znoja joj je upala u pljeskavicu. Zivot mi se zgadio. Pa ti vidi sta ces... Ali kako kome.. U znoju ima soli... Nemoj da se cudis ako prilog ima slaniji ukus no sto bi trebalo
cutak Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 U znoju ima soli... Nemoj da se cudis ako prilog ima slaniji ukus no sto bi trebalo Ughhhh ! Yuck !!!
WIZARD OF GORE Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 i nisam znao da se sime milosevica sad zove Novopazrska :S tako se zove vec nekoliko godina ali malo ko to zna
Face Of Melinda Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ughhhh ! Yuck !!! ista stvar i sa red bull-om jer energetski sastojak je chuck norisov znoj
Grob Bez Dna Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 nisam iz bg-a, ali kad idemo na neke koncerte, uvek zderemo u uno gril-u
Face Of Melinda Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Pljeske na slaviji mislim da se zove "viktorija" tako nesto, ostalo njah njah
Zen Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ima li neko mesto gde moze da se klopa neka "zdrava" hrana, ono salatice i slicno da ne moram da se mastim ili sendvicharim svaki put.. plus da su pristojne cene????? edit osim u Supermarketima...
Routasydän Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ja letos u Crnoj Gori u Baosicima svratio na klopu i sad cekam da naprave pljesku, a na drugom kraju neka devojcica narucila cevape i sad joj ona matora pravi, ali se posekla i bas joj curi krv sa prsta i ona ladno nastavlja da mesi, ona krv kapa u mleveno meso, a jos i znoj oblio zenu i ona devojka gleda, zgrazava se i na kraju kaze da ipak nije gladna Srecom meni pravio pljesku njen kolega .... A isto u Baosicima pre nekih 8 godina u restoranu, konobar dosao za susedni stol da pokupi posudje, sve onako naslaze po rukama, krene prema kuhinji, ali ispadne mu jedna viljuska. I sad nemoze da se sagne.... ceo restoran ga gleda, a on mrtav 'ladan lepo nogom isutira do kuhinje tu viljusku Pitam se ko li je posle bio srecni dobitnik. Ali znam ko je to vece bio najveci gubitnik Naime narucim neke cevape u kajmaku, lik donese kad ono covece izgleda peceno na rostilju gde je prethodno przena riba, smrdi na ribetinu uzasno, a ja taj "miris" organski ne podnosim, odmah pegla, ja reko' hajde da probam kajmak, a ono ukus.... covece ono kao da nije od krave vec od nekog majmuna ..... od tada ne idem na klopu u restorane u CG, samo u pizzerije
niking Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 tako se zove vec nekoliko godina ali malo ko to zna da, ali ja zivim na 5 minuta odatle, pa mi je cudno sto nisam znao :)
Sale B.C. Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 probam kajmak, a ono ukus.... covece ono kao da nije od krave vec od nekog majmuna .....
MissionVao Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 (edited) Ima li neko mesto gde moze da se klopa neka "zdrava" hrana, ono salatice i slicno da ne moram da se mastim ili sendvicharim svaki put.. plus da su pristojne cene????? edit osim u Supermarketima... Yeah, zdravi fast food Jedino da odes u onaj kineski restoran nov u Nusicevoj, odaberes sama sirove sastojke (povrce, meso) i na licu mesta ti uprze u voku i eto. Kakva je Tetkina kujna - ne znam, ako valja onda super sto ima "brze" kuvane hrane. Edited March 20, 2008 by Double Fire
Sale B.C. Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 ma problem brze hrane i ugostiteljstva uopšte je loš materijal i nehigijena i želja za brzom zaradom
MissionVao Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Zato i jedem na 10ak mesta Inace http://www.donesi.com je super, jedem odatle vec pola godine, najbolji su Marko Polo (odlicne pice i vrlo korektna dostava), Mamma's (jos ne videh tako kvalitetnu dostavu, svo povrce sveze, obilno, odlicno pakovanje, jela preukusna, ma 10 zvezdica) i Shumadija. Marko Polo ima sve ukusno, kao i Mamma's a Shumadija pravi lose pljeskavice i kobasice.
Recommended Posts