Jump to content

Recommended Posts

Posted
U B.Baštu? Joooj, kako zavidim svakome ko ode tamo u narednih mesec dana... Dabogda mu Feniks dao pivo :(

Ja idem blizu, Kremna, Drvengrad, Zlatibor, Tara, ovo-ono :)

Posted
Ja морам да одем у ту Башту једном са Србом и Ћелом...

Србо и Ћело ? Са ЕТФ-а ?

U B.Baštu? Joooj, kako zavidim svakome ko ode tamo u narednih mesec dana... Dabogda mu Feniks dao pivo :(

А у наредних 7 дана :D ?

Posted
Хаха, нема шансе, можда тек у октобру... Испити, драга, испити...

Jeeeeeej :pivopije: Kuruze, hvala ti, ja tebe volem

Ja idem blizu, Kremna, Drvengrad, Zlatibor, Tara, ovo-ono :)

:violent::cry:

А у наредних 7 дана :D ?

Planino, mUrš :violent:

Posted

again, Mladenovac, 25-30 min od Beograda, restoran Dashchara - najbolje pecenje na svetu. uvek tek ispeceno, serviraju s minimumom kostiju. kg jagnjeceg, 4x ogromna lepa shopska, litar knjaza, akva viva=2350din.

Posted

ја мислио ти фина девојчица. још да си рекла 15л пола-пола и прајвет леп-денс од стране бркате прегојазне келнерице и била би мој идол.

кг јагњећег... ццц... ''огромна лепа шопска''... ццц...

Posted

+2 (бураз се прикључује)

'ајмо сада, свака фотоапарат у руке, па да се поставе слике! пола гузе, трећина - кол'ко која може (у зависности од ширине објектива и атрибута).

Posted

не капирам. ја сам ту да подржим гузе...

мисандрстендинг.

лм, постоји неки фантомски роштиљ на карабурми. фантомски је зато што га санитарна затвара сваких метар дана. ал је роштиљ да с' усереш. буквално.

Posted

Odma iznad tribina SC Inge na Zvezdari :). Olarevici odradise i Sportski Centar :lol:. Ingde je sad verovatno vec duboko u starosti ako je uopste ziv. Poslednji put sam tamo bio pocetkom devedesetih. ALi klopa je bila najbolja u gradu, pogotovo kad postanes stalni gost. Perks, perks. Ulica je ili Dragice Pravice ili Severni Bulevar. Kad krenes od Novog Groblja pored studentskog doma (Lumumba bese?) pa picis ka opservatoriji u sumi, tojest Institutu Mihajlo Pupin na Zvezdari. Joj mladosti.

Posted
лм, постоји неки фантомски роштиљ на карабурми. фантомски је зато што га санитарна затвара сваких метар дана. ал је роштиљ да с' усереш. буквално.

:) :)

Ми смо јели на окретници стално, ваљда се зове Гуд Фуд, ил' томе слично.

Odma iznad tribina SC Inge na Zvezdari :). Olarevici odradise i Sportski Centar :lol:. Ingde je sad verovatno vec duboko u starosti ako je uopste ziv. Poslednji put sam tamo bio pocetkom devedesetih. ALi klopa je bila najbolja u gradu, pogotovo kad postanes stalni gost. Perks, perks. Ulica je ili Dragice Pravice ili Severni Bulevar. Kad krenes od Novog Groblja pored studentskog doma (Lumumba bese?) pa picis ka opservatoriji u sumi, tojest Institutu Mihajlo Pupin na Zvezdari. Joj mladosti.

Прошле године сам био у Патрису и мислим да то о чему говориш више не постоји.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...