Dersu Uzala Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Eto. A lozim se sve ove godine kako cu da se ozderem kad navratim. Tu sam prvo mislio da svratim, u zavisnosti od doba dana i godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Инге пропадају, чак и име СЦ се више не види добро, пошто су нека слова отпала. Све је оронуло, мада има неких утакмица млађих категорија викендом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Puca mi prsluk za tim, nego jel ima klope? Gde je kafana? Kakva je tu klopa bila, majko moja. Mada, nije da se ne jede na drugim mestima po gradu. Meni je ovo bilo pored sljake, pa sam stalno tamo visio, znao sam celu familiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 joj kalife nemoj da mračiš em slušam ovog malmstina akustičnog imoušnl em ti udario nostalgiju na ingeta stepin vajat radi, i loki naravno, a ima uvek i dobrih mesta koja ne znaš ali saznaćeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Znaci, fakat nema vise kafane kod Ingeta. Posveticu tome svoju najnoviju baladu, u Malmstinovom duhu. Zvace se "Bele vesalice. You don't remember, I'll never forget". Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Eto. A lozim se sve ove godine kako cu da se ozderem kad navratim. Tu sam prvo mislio da svratim, u zavisnosti od doba dana i godine. samo javi kad dodjes, pa da ides sa "jagnjecom brigadom" (generalni, moja maleknost i jos par ljudi) na jedno fino mesto. ;-) da ne bih ja mnogo pricao, kazu da slika vredi vise od 1000 reci: dimnjena vesalica: gurmanska: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 sunce ti, odmah evo kupujem kartuuuu..... e posla mi sad voda na usta...... mljac...... jela sam u cikagu cevape, bili su dobri ali ni blizu onih s bascarsije.. i punjena pljeskavica je bila okej, ali ovo sa slike.... uh uh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Sonja Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 topla preporuka - retoran Little Bay na Dorcholu... Dositejeva 9a... klopa je savrsena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 imaginose, druze stari, ajde reci gde je ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 imaginose, druze stari, ajde reci gde je ovo? hehe, za ulazak u "jagnjecu brigadu" treba da nas vodis jednom na klopu. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Imaginose, brate&prijatelju, jes ti siguran da nisi ovu dimljenu vJešalicu malko produžiJo u fotošopu? Nemoguće je da negde ima ovako nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Ima, u tom restoranu je sve golemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 imaginos, vidim ja da će trojka da jede jednu porciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Wusses Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 auuu pa meni nece da bude dobro kad odem tamo... jel im i Karadjordjeva ovako... obdarena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Imao sam osecaj da ce slediti neki ovakav komentar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 LFM je prilicno dobro mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 sunce ti, odmah evo kupujem kartuuuu..... e posla mi sad voda na usta...... mljac...... jela sam u cikagu cevape, bili su dobri ali ni blizu onih s bascarsije.. i punjena pljeskavica je bila okej, ali ovo sa slike.... uh uh.. jeste offtopic, ali cisto radi price.. bio sam do skoro u kijevu, i tamo ima srpski restoran "011". klopa je zakon, recimo da je 80% od originalne. mesiste po propisu, plus ajvar, kajmak i teleca corba. rakija se podrazumeva. i vodio sam tamo neke strendzere (brazilci, ukrajinci, malezani, nemac, izraelac)... veslaju oni po telecoj corbi, i kazu 'doooobra'. posle stize ajvar i kajmak i vruca lepinja, i to su jeli dok se nisu podavili.. i kad su zavrsili, vidim konobaricu kako nosi ogromni oval rostilja i kazem njima "e, a sada dolazi SRPSKI DEZERT". i kad je stavila rostilj na sto, tu je nastao opsti delirijum tremens.. :) na kraju su palacinke zalivali sljivovicom i palili, jer nisu mogli vise od dve casice da popiju (doduse, u medjuvremenu smo pili vino).. totalni raspad u srpskom stilu (vecera je najsladja kad je na racun firme ). danas sam dobio mail u fazonu "nadamo se da ti je super u beogradu, i svima nam ovde nedostajes". hahahahah *** Imaginose, brate&prijatelju, jes ti siguran da nisi ovu dimljenu vJešalicu malko produžiJo u fotošopu? Nemoguće je da negde ima ovako nešto icon_confused.gif nista ja nisam prodzio u fotoshopu, to je prava velicina. ;-) (bez seksi replika, molicu lepo :)) *** imaginos, vidim ja da će trojka da jede jednu porciju icon_smile.gif absolutno. tri normalne osobe. plus pomfrit, salata i tako to.. *** Wusses muskarcino! ;-) *** auuu pa meni nece da bude dobro kad odem tamo... jel im i Karadjordjeva ovako... obdarena? mhihi.gif velikokalibarska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 absolutno. tri normalne osobe. plus pomfrit, salata i tako to.. Evo, ja sam treća normalna osoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 imaginose, druze stari, ajde reci gde je ovo? хахаха, што је најгоре, мислим да си већ била тамо... :) е, сад, можда си узимала пола порције... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 kokopelli, onda četiri normalne osobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 (edited) samo javi kad dodjes, Isusa ti Boga i device Marije :Drool:. Koja je to kavana? Naravno da bumo isli. Sad sam se setio da sam mnovo volEo banjalucki odrezak u Bosanskoj Krajini. U Ruzveltovoj. U basti. Edited April 15, 2009 by Kalifa nad kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 ja isto mislim da je ono gore photoshop, ali za pravu velicinu najbolje se licnu uvjeriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 kokopelli, onda četiri normalne osobe U potpunosti ste slažem, samo da ide 2 na 2, tj. dvije osobe na 2 vješalice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 To ko u onom JKPMZDHFN Kamiondzije... kilometarske kobasice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts