Jump to content

Ždranje u Beogradu

Geozee

Recommended Posts

Инге пропадају, чак и име СЦ се више не види добро, пошто су нека слова отпала. Све је оронуло, мада има неких утакмица млађих категорија викендом.

Eto. A lozim se sve ove godine kako cu da se ozderem kad navratim. Tu sam prvo mislio da svratim, u zavisnosti od doba dana i godine.

samo javi kad dodjes, pa da ides sa "jagnjecom brigadom" (generalni, moja maleknost i jos par ljudi) na jedno fino mesto. ;-)

da ne bih ja mnogo pricao, kazu da slika vredi vise od 1000 reci:

dimnjena vesalica:

monstrum1.jpg

gurmanska:

monstrum2.jpg

sunce ti, odmah evo kupujem kartuuuu..... e posla mi sad voda na usta...... mljac......

jela sam u cikagu cevape, bili su dobri ali ni blizu onih s bascarsije.. i punjena pljeskavica je bila okej, ali ovo sa slike.... uh uh..

sunce ti, odmah evo kupujem kartuuuu..... e posla mi sad voda na usta...... mljac......

jela sam u cikagu cevape, bili su dobri ali ni blizu onih s bascarsije.. i punjena pljeskavica je bila okej, ali ovo sa slike.... uh uh..

jeste offtopic, ali cisto radi price.. bio sam do skoro u kijevu, i tamo ima srpski restoran "011". klopa je zakon, recimo da je 80% od originalne. mesiste po propisu, plus ajvar, kajmak i teleca corba. rakija se podrazumeva. i vodio sam tamo neke strendzere (brazilci, ukrajinci, malezani, nemac, izraelac)... veslaju oni po telecoj corbi, i kazu 'doooobra'. posle stize ajvar i kajmak i vruca lepinja, i to su jeli dok se nisu podavili.. i kad su zavrsili, vidim konobaricu kako nosi ogromni oval rostilja i kazem njima "e, a sada dolazi SRPSKI DEZERT". i kad je stavila rostilj na sto, tu je nastao opsti delirijum tremens.. :) :) :) na kraju su palacinke zalivali sljivovicom i palili, jer nisu mogli vise od dve casice da popiju (doduse, u medjuvremenu smo pili vino).. totalni raspad u srpskom stilu (vecera je najsladja kad je na racun firme ;)). danas sam dobio mail u fazonu "nadamo se da ti je super u beogradu, i svima nam ovde nedostajes". hahahahah :)

Imaginose, brate&prijatelju, jes ti siguran da nisi ovu dimljenu vJešalicu malko produžiJo u fotošopu? Nemoguće je da negde ima ovako nešto icon_confused.gif

nista ja nisam prodzio u fotoshopu, to je prava velicina. ;-)

(bez seksi replika, molicu lepo :) :))

imaginos, vidim ja da će trojka da jede jednu porciju icon_smile.gif

absolutno. tri normalne osobe. :da: plus pomfrit, salata i tako to..

Wusses

muskarcino! ;-)

auuu pa meni nece da bude dobro kad odem tamo... jel im i Karadjordjeva ovako... obdarena? mhihi.gif

velikokalibarska. :da::mhihi:

samo javi kad dodjes,

Isusa ti Boga i device Marije :Drool:. Koja je to kavana? Naravno da bumo isli. Sad sam se setio da sam mnovo volEo banjalucki odrezak u Bosanskoj Krajini. U Ruzveltovoj. U basti.

Edited by Kalifa nad kalifama

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...