MudriPanj Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 jeo sam nekidan u restoranu park za neku apsurdno nisku cijenu, nesto u rangu 180 do 220 dinara gotovo jelo, a ono prva liga. mislim nisu velike porcije, a od variva samo obican kuvan krompir (sto ja inace jako volim i preferiram u odnosu na pire itd), ali ribic u kajmaku - very nice sta se tamo desilo? neko radikalno spustanje cijena? mislim, to je poznat restoran na ubica lokaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 (edited) Mozda ima veze s onom akcijom kafana da spuste cene hrane i tako vrate musterije u ova teska vremena. Pozdravio bih tu odluku Edited April 18, 2009 by Simm A))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 djevojka i ja smo oboje jeli, narucili smo i 2 salate i 2 soka i izasao nas je racun 750 dinara ja mislim hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYX 218 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Bucko i capriciozza sa junecom salatom je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Kafana Uzice na komandi... radi celu noc a i dobri su im cevapi s lukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 ^ nije losa, krompir salata im je do jaja Ali sam jednom imao neprijatno iskustvo za badnji dan, kad se posti, a mene naravno boleo kurac. 10 minuta sam se ubedjivao sa konobarom da zelim corbast pasulj sa slaninom i jebenu sopsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 hahaha pa kad poste ljudi. to je jedino mesto na Vozdovcu koje radi cele noci. sem Stepinog, ali tamo ipak ne moze lepo da se sedne. Kad se nadjem tamo probacu tu salatu prokleti Vozdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Najbolji rostilj u gradu je po meni Shis-cevap kod starog merkatora... stvarno je konza... a kod nas u z.p. u ima rostilj kod jele super je djacka pljeka 50 din! a burek je dojaja kod moje skole u svetogorskoj, sarajevo se zove pekara tj. buregdznica samo burek prodaju xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Shish-dog za sto dinara. Znam i mi to cesto jedemo... nije nesto i brzo ogladnis ali ta cena od sto dinara ne prestaje da impresionira i manjak pasa lutalica u tom kraju je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 najbolji burek je u pekari "luka" u Resniku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Nisam probao ali i dalje mi je zakon burek kod pekare Trpkovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 kad već pričamo o pekarama, pekara koja se zove PEKARA (a na vratima piše i Kirćanski) na Bulevaru kod Liona... poznati su po kiflama. lanene, sa golicom, sa suncokretom, sirom, maslinama, bosiljkom, štapići sa belim lukom, odličan burek, sve čisto kao u apoteci, brze i uslužne gospođe, daju račun i vraćaju sitno, sve se pravi na licu mesta i bez aditiva. jedino što je uvek red preko trotoara. @mudripanj: u parku je radila moja nekadašnja predsednica kućnog saveta, jedan ludi crvenokosi babac, i to kao kuvarica. sećam se da je uvek mirisao ulaz na kolenicu zimi. milina... nažalost dugo nisam bila u kafani pa ne znam kako je sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Донео сам пре неколико дана у БГ кајмака и претопа ( нестало домаћег , па сам купио код Ристе месара ) . Сада не могу да отерам госте ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Đevrek sa slaninom pored kafane 6 i 400... Mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 PEKARA (a na vratima piše i Kirćanski) na Bulevaru kod Liona... jedino što je uvek red preko trotoara. Haha...pa mislim, alo. Kircanski. Normalno je da ce da bude red.Nasi Madzari. Austrorigarizovani Sloveni. A mozda i Madzari. Da to nije valjalo, ne bi ih Austrijanci ni ostavili u zivotu. A kamoli biznisu. Jel' mos' se organizuje tu neki vazdusni most prema zapadnom Pacifiku. Mi vama ovo, vi nama ono. Klopu mostly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 nije u bgu,ali jos sam pod utiskom pa cu je preporuciti: kafana "dragana",majdan kod g.milanovca.pljeskavicu na kajmaku sam jedva pojeo,pivo 0.5 je bezobrazno jeftino,a ambijent upotpunjuje zivopisna klijentela u 3.30 ujutru.ko ide kolima ibarskom neka navrati.ne mozete promasiti,uvek su kamioni parkirani ispred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Bucko i capriciozza sa junecom salatom je zakon! То је говеђа, а не јунећа... Инче, Трпковић, култна пекара у Рузвелтовој и Митинг (Meating) на углу Мите Ружића и Булевара... бурек, ђеврек, било какав роштиљ... респективно Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) a sta je onda Trpkovic u Nemanjinoj? mislim, jel to kao novije ili? Edited May 18, 2009 by Double Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Imaju više pekara po gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ma da nego kaze 'kultna' a do sad sam samo za onu u Nemanjinoj cula da je kultna Mada je glupo reci za bilo koju konkretno, sam Trpkovic je kult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Trpkovic, nego sta! I feel blessed sto imam jednu od njihovih pekara u komsiluku. Ozderavam se precesto od najboljeg bureka na svetu i nikad necu smrsati but. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Донео сам пре неколико дана у БГ кајмака и претопа ( нестало домаћег , па сам купио код Ристе месара ) . Сада не могу да отерам госте ... Коначно си променио никнејм? Ни ја не могу да избацим екипу из собе кад донесем сланину, ајвар, кечап, колаче, кифле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warner Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 u beogradu je jedino uvek dobro za povaliti nesto. hrana je oduvek bila papreno skupa....mislim,restorani i ta sranja. atak na dzep. dok piletinu mladu mozes glodati za dzabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Trpkovic, nego sta! I feel blessed sto imam jednu od njihovih pekara u komsiluku. Ozderavam se precesto od najboljeg bureka na svetu i nikad necu smrsati but. zavidim ti zestoko iako ne volim bureke. ja sam pre par nedelja bio zesce navucen na one njihove mini kroasane s eurokremom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ijao, ti kroasani su predivni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts