Jump to content

Ždranje u Beogradu

Geozee

Recommended Posts

jeo sam nekidan u restoranu park za neku apsurdno nisku cijenu, nesto u rangu 180 do 220 dinara gotovo jelo, a ono prva liga. mislim nisu velike porcije, a od variva samo obican kuvan krompir (sto ja inace jako volim i preferiram u odnosu na pire itd), ali ribic u kajmaku - very nice

sta se tamo desilo? neko radikalno spustanje cijena? mislim, to je poznat restoran na ubica lokaciji

^ nije losa, krompir salata im je do jaja :D

Ali sam jednom imao neprijatno iskustvo za badnji dan, kad se posti, a mene naravno boleo kurac.

10 minuta sam se ubedjivao sa konobarom da zelim corbast pasulj sa slaninom i jebenu sopsku <_<

Najbolji rostilj u gradu je po meni Shis-cevap kod starog merkatora... stvarno je konza...

a kod nas u z.p. u ima rostilj kod jele super je djacka pljeka 50 din!

a burek je dojaja kod moje skole u svetogorskoj, sarajevo se zove pekara tj. buregdznica samo burek prodaju xD

kad već pričamo o pekarama, pekara koja se zove PEKARA (a na vratima piše i Kirćanski) na Bulevaru kod Liona...

poznati su po kiflama. lanene, sa golicom, sa suncokretom, sirom, maslinama, bosiljkom, štapići sa belim lukom, odličan burek, sve čisto kao u apoteci, brze i uslužne gospođe, daju račun i vraćaju sitno, sve se pravi na licu mesta i bez aditiva.

jedino što je uvek red preko trotoara. :rockdevil:

@mudripanj: u parku je radila moja nekadašnja predsednica kućnog saveta, jedan ludi crvenokosi babac, i to kao kuvarica. sećam se da je uvek mirisao ulaz na kolenicu zimi. milina... nažalost dugo nisam bila u kafani pa ne znam kako je sad...

PEKARA (a na vratima piše i Kirćanski) na Bulevaru kod Liona...

jedino što je uvek red preko trotoara. :rockdevil:

Haha...pa mislim, alo. Kircanski. Normalno je da ce da bude red.Nasi Madzari. Austrorigarizovani Sloveni. A mozda i Madzari. Da to nije valjalo, ne bi ih Austrijanci ni ostavili u zivotu. A kamoli biznisu. Jel' mos' se organizuje tu neki vazdusni most prema zapadnom Pacifiku. Mi vama ovo, vi nama ono. Klopu mostly.

nije u bgu,ali jos sam pod utiskom pa cu je preporuciti:

kafana "dragana",majdan kod g.milanovca.pljeskavicu na kajmaku sam jedva pojeo,pivo 0.5 je bezobrazno jeftino,a ambijent upotpunjuje zivopisna klijentela u 3.30 ujutru.ko ide kolima ibarskom neka navrati.ne mozete promasiti,uvek su kamioni parkirani ispred

Bucko i capriciozza sa junecom salatom je zakon!

То је говеђа, а не јунећа...

Инче, Трпковић, култна пекара у Рузвелтовој и Митинг (Meating) на углу Мите Ружића и Булевара...

бурек, ђеврек, било какав роштиљ...

респективно

Донео сам пре неколико дана у БГ кајмака и претопа ( нестало домаћег , па сам купио код Ристе месара ) . Сада не могу да отерам госте ...

Коначно си променио никнејм? :)

Ни ја не могу да избацим екипу из собе кад донесем сланину, ајвар, кечап, колаче, кифле...

Trpkovic, nego sta!

I feel blessed sto imam jednu od njihovih pekara u komsiluku.

Ozderavam se precesto od najboljeg bureka na svetu i nikad necu smrsati but.

zavidim ti zestoko iako ne volim bureke.

ja sam pre par nedelja bio zesce navucen na one njihove mini kroasane s eurokremom. :wub:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...