Killing Floor Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Sto se hrane tice definitivno "Duff" je na prvom mestu!Bez konkurencije!Po meni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Braco i sestre, najbolji, kazem najbolji rostilj u Beogradu je ''Shish'' kod starog merkatora. garant,ne moze nikad da omane bas sam se sinoc ozdr'o posle koncerta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Bucko i Orao..lazanje u Orlu su fenomenalne,kanim se otici na raviole tamo konacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Malo je skupo ja mislim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) lazanje su 300 bile letos tamo + ozderes se ko svinja dovoljno ti je za ceo dan tako da ne zalim pare dati tamo na 'ranu edit: kucanje Edited January 25, 2007 by Dodjavola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Ja ne zalim dati pare uopste za hranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 taj neki zdrav razum Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtuckensyglieben Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Dobro da niko nije pomenuo Lokija, najprecenjeniju trafiku, koja prodaje sastrugane pse sa plocnika u formi pljeskavica i ostalih jela sa rostilja... Edit: prevideo sam... ipak jeste... Eeee, shtuckensygliebene A,jebiga,nekako ih dobro zamaskiraju.Ukusni psi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Samo cu da vam kazete gde da ne jedete: u hotelu "Palace"... Pljujemo u hranu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Dajte neko mesto za giros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThePowerhead Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Imaju sjajne projice u pekari Ristić na uglu Cvijićeve i Zdravka Čelara - 5 dinara komad. A i burek im je solidan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 E to jes' i mene zanima gde ima dobar giros, zadnji put sam ga jeo u Grckoj i raspametio sam se...aj da vidimo ima li neko dobro mesto u BG-u gde ima dobar giros! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiciMona Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Imaju sjajne projice u pekari Ristić na uglu Cvijićeve i Zdravka Čelara - 5 dinara komad. A i burek im je solidan! totalno se slazem da je Ristic super, ali ja volim kroasane i piroske. Piroska im je ubedljivo najbolja od svih "pekarskih"... E to jes' i mene zanima gde ima dobar giros, zadnji put sam ga jeo u Grckoj i raspametio sam se...aj da vidimo ima li neko dobro mesto u BG-u gde ima dobar giros! Ima jedan neki giros na pocetku Ruzveltove ulice,sa leve strane ,znaci ako se to moze nazvati kiosk,posto je to vise kao ogroman fast food, ali fenci je moze da se sedne i pojede i rade 00-24h, sad ja sam jos prosle zime bila kad se otvorio pa se i ne secam ali mislim da je bilo ok,s tim sto su onako skupi, a prave sta ne: pice,pite,sendvice a najvise girose jer su ti sto to drze grci. koliko se secam bilo je ok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Dajte neko mesto za giros. Paphos - Vojvode Stepe pored Vise Elektrotehnicke - najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ja ne zalim dati pare uopste za hranu Ja ne zelim dati pare uopste za hranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Sada sam nesto bolestan, pa sam ogranicen sto se hrane tice. Ali: I'LL BE BACK!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Paphos - Vojvode Stepe pored Vise Elektrotehnicke - najbolji Pa to mi je kod faksa (dobro ne bas).A jel bas dobar?Koja je cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Zanimljivo ime... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Zahvaljujem na informacijama, ako neko zna jos neko dobro mesto gde ima giros neka pise slobodno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Ej a jel neko od vas probao kineske specijalitete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 -Sis - Opa (druga kuca), iza starog merkatora -Duff - (kad se ima para), bilo koji od 3 ponudjena -Grill Uno - stvarno zavisi od lokacije ( feferonke im kidaju) -Palacinkarnica Pinokio - ja mislim najbolje u gradu - nadomak glavne u zemunu na ovome sam odrastao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 Shish je do jaja. Mada malo mesa daju... jedino se isplati uzeti karadjordjevu sniclu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 pa jeste malo su se izbezobrazili u poslednje vreme ali popravice se oni. i punjena i kobaja su im xtra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 Ma do jaja su oni... samo ne volim one sutke nocu. Ne mosh doci na red, a da ne dobijes pesnaju u glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) Stvarno se ne secam kad sam poslednji put tamo cekao na red, a jedem barem 3,4 puta nedeljno tamo.Narucivanje telefonom je keva. Edited January 26, 2007 by Elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts