Jump to content

Ždranje u Beogradu

Geozee

Recommended Posts

Је л' ви једете некад код куће? Оно - мамина храна: кувани купус, подварак са пилетином, пилав, ђувеч, сатараш, спанаћ са јајима на око и прженом сланином, сос од парадајза са куваним месом и куваним кромпиром и да не набрајам даље. Само бре причате о ресторанима... :P

Koja bre mamina, MOJA hrana :). Mama samo kad zakuka onda mora da dođem, po dužnosti..

U kafane se ide sa prijateljima :da:

Podržavam kultne beogradske kafane:

Lipov Lad

Proleće

Majdan & Malo Korzo

Kod Vuka

Park

Široka Staza

Dubočica

Hajduk

Sinđelić

...

[nastavite niz]

edit: Ih, bre, Kuruze, "sos od paradajza sa kuvanim mesom i kuvanim krompirom" se zove po banatski rinflajš, a po srbijanski, kuvanje. To je meso&povrće iz supe. Niš' bre ne znaš :P

Edited by Ајлин

Da, ubrusi na senzor i te fore, ali ono što me najviše oduševilo je spoj Fridinog Meksika sa modernom tehnologijom, totalno eklektično

Рече Дете Урана xD

Елем, ја прежалити нећу што нисам близу Степиног Вајата...

Онда, Гверо.

ХИТ

Edited by Onime no Kyo

Нисам био десет година, шта 'оћеш xD

Била је ту изнад и једна посластичарница код неког лика што подсећа на Вука из зоолошког врта, ту су били и неки аутомати, а изнад горе је била и школаааа xD

Е, али ништа и никад неће средити тај осећај клопања у Степином Вајату, додуше капирам да сада живе од стре славе.

Edited by Onime no Kyo

Бурито бар, локација, цене, достава, ... одмах!

Јако зачињена храна :wub:

Jel to pitas ili...? :D

Ako ciljas na jako zacinjeno Burrito Bar ce te razocarati, jesu slani i masni ali jedino zaista zacinjeno im je taj chili sos pa moras sam da ga dodas jelima... mada imaju i par pikantnijih, samo ih ja nisam nikad probala.

Ali je zato sve veoma ukusno i kvalitetno, nema nikakvih 'funky' aroma, sto mene redovno cini skepticnom prema novim restoranima.

On ti je dole kod fontane s delfinom, kad dodjes do veeelike raskrsnice kod Postanske stedionice (nizbrdo od pravnog, s desne strane iza kioska s duvanom i picem).

s obzirom da je tema takva kakva je a ne 'sta sve jedete' ne znam cemu tako glupo pitanje :)

da je moja mama kuvala ili bi umrla od premora ili bismo ziveli u nekoj stracari :D zato je cale 'pokupio' kuvanje jer ima mnogo vise vremena i sjajan je u tome. valjda jer toliko voli hranu :lol:

to je jedan od razloga zbog kojih sam jedva cekao da se odselim od kuce. ;-)

Хах, има и тога, више пута сам се уверио у то да моји другари с разлогом мрзе боранију, спанаћ и слично.

У преводу - Водолија, електрицитет... Ништа, професионална деформација xD

Ко не мрзи боранију!? Јбт, чак је и моја баба мрзела боранију.

Елем, моја кева кува пресупер. Али ја, ипак, више волим сам.

Edited by Onime no Kyo

Jebote malopre kupio neku klopu u pekari u prvomajskoj i osetim nesto u ustima a nije od hlebnoga zita, kad ono spajalica. Neko mi je heftao rol virslu! dobro se nisam isekao :violent:

:bigblue: Dobro si ostao ziv. Na koju pekaru mislis: onu sto je cela napravljena od drveta ili onu preko puta trznog centra. Koja god da je ne bih nikad ni pomislio da ce se nekome desiti tako nesto.

Ja sam jednom nasao pecenog skakavca na korici hleba, al' se ne secam pekare u kojoj sam kupio.

Сећам се да је моја другарица, када смо куповале ужину у једној пекари преко пута школе, нашла бубашвабу у погачици. :( Вероватно је бубашваба милела по плеху, а неко само ставио погачицу преко, па убацио у рерну, а она није могла да изађе... Мало ми је и жао јадног инсекта. :( А та моја другарица се ужасно плашила буба - и дан данас вришти кад види бубамару, а камоли нешто друго. :(

Au zar se te stvari jos uvek desavaju :puke:

Secam se pre 15ak god u Gorici, htela sam da kupim alvu na meru - kad smo prisli izlogu videli smo da idu buba rusi oko nje :) jbt. Oni radnici mrtvi ladni, niko ni da ih otera.

Prošle godine u Tomi, ista stvar, trudna bubašvaba je milila po jednoj od onih vitrina. Nikad više ušla ne bih.

Edited by Kokopelli

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...